Рейтинг темы:
- Голосов: 3 - Средняя оценка: 2.33
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Винницкое братство
|
Автор |
Сообщение |
The
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 13-04-2021 19:11
Kir9790, усе складається! Просто Ви не читаєте те, що я пишу, а повторюєте свою мантру по колу.
Я чітко натякнув, що інженери толкові (навіть у Dali), а Ви доповнили, що над брендами деталей фільтру нижчого класу АС працюють маркетологи в цілях економії. Так само вони й працюють у більш висококласних АС. Але, мабуть, Ви не бачили їх, тому про що далі продовжувати розмову? Також я наголосив, що у фірмових АС варта міняти лише деталі на високоякісніші, але не лізти у схемотехніку. Це ж саме недавно писав і ВолодимирНБ в темі Мутника.
Я про Ваше повідомлення #137 "Тому, на мою думку, такі АС треба приймати як вони є: або подобається звук і ти його купуєш, або залиш іншому. Не варто туди лізти." От це Ваш страх початкового апгрейдера
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Выразили согласие: | doom |
|
Kir9790
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 13-04-2021 21:58
(13-04-2021 21:33)The писал(а): Радий, що Ви нарешті визнали відсутність досвіду. Частину свого досвіду я описав парою постів раніше, досвідом апгрейду топових АС я ніколи не хвалився, тому ви знову щось плутаєте, Тарасе.
Цитата:Саме так, бачив та апгрейдив (міняв деталі на більш високоякісні). І де вони?
Дивуюсь вашому таланту не відповідати на прості питання. Де ж досвід-то... де "топові" АС? Тільки екстрансоріка (не чувши ні моїх АС до апгрейду, ні після - робити якісь висновки про "мокрі місця").
Цитата:Для прикладу, сьогодні збирав акустику, яка на достатньо простих комплектуючих не залишить мокрого з місця з стовпчиків по типу Цензорів.
Десь я вже таке чув... А, пригадав - в вашій темі про білу АС з двома ширіками. Воно теж повинно було не "залишити мокрого місця".
В мене була надія купити їх собі в кабінет - але нажаль результат виявився сумний.
Тому: з одного боку ваші натяки про величезний досвід, а з іншого - ваші АС, які не викликають бажання купити їх за ціну, навіть, двох мережевих конекторів.
Показані на фото - теж з їх числа? Деталі копійчані, але корпус блищить )
Вибачте за прямоту
(Отредактировал 13-04-2021 в 22:11 Kir9790.)
I don't care about their different thoughts... Different thoughts are good for me...
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 13-04-2021 22:16
Kir9790, я уже зрозумів, що Вас весь Ваш досвід це проба кількох деталей в бюджетній акустиці. А вибачайте, забув про зняття ПВХ ізоляції з моножили Неотек...
Кириле, я Вам чітко відповів, що не веду блог! Чи Ви знову читаєте лише те, що Вам ввижається?
Якщо Вам цікаво дізнатись про апгрейд Infinity Kappa 8, JBL 4313, JBL L77, JBL C35, Klipsch Heresy, Precide Syrinx, безліч DIY проектів, то ласкаво прошу до розмови по телефону, який у мене вказаний в профілі.
І Кириле, якщо Ви про БМР, то двобічність Вам не до лиця. Ось Ваш відгук в темі про БМР.
"КИЗы рисуются весьма чёткими, немного меньше, чем на моих АС.
Серединка, как на мой взгляд, немного выпячена. ВЧ слегка сглажены, что аккуратно маскирует шероховатости, которые присущи моему тракту. НЧ очень быстрые - что весьма подкупает. Хотя конечно, исходя из размеров этих беленьких малышей и установленных динамиков, ждать от них какой-то особой "глубины" по НЧ - неразумно. Но и шансы получить гул на низких частотах тоже крайне малы.
Тяжёлые жанры я не слушаю, но сложные моменты лёгкого рока отыгрывают довольно достойно.
АС могут весьма неплохо "растворяться" в комнате. Присутствует вовлекатор. Имеют приличное разрешение. ИМХО это - огромные плюсы малышам.
ИТОГО - за эту цену вряд ли возможно подыскать им конкурентов, поэтому стОит рассмотреть их к покупке в первую очередь и послушать их в своих системах внимательно и вдумчиво.
Пост 44
_https://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-194065-page-3.html
На цьому пропоную закінчити і Вам йти далі підбирати резистори.
|
|
|
|
|
Kir9790
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 13-04-2021 22:23
(13-04-2021 22:16)The писал(а): Якщо Вам цікаво дізнатись про апгрейд Infinity Kappa 8, JBL 4313, JBL L77, JBL C35, Klipsch Heresy, Precide Syrinx, безліч DIY проектів, Це схоже на фантазії, яких ви описали тут багато, наприклад "мокрі місця від АС", яку ви не чули, але висновки зробили.
Цитата:І Кириле, якщо Ви про БМР, то двобічність Вам не до лиця. Ось Ваш відгук в темі про БМР. Де ж ви бачити двобічність? У відгуку все правда (звичайно з поправкою на ціну в 150 д)
Але ж я їх не купив - це правда.
Чому? Риторичне запитання )
Цитата:На цьому пропоную закінчити і Вам йти далі підбирати резистори. Я вам запропонував закінчити ще у #142.
Резистори доречі у ваших АС на фото - препогані. Якщо ви це не чуєте, то... Спробуйте їх замінити, буде хоч якийсь досвід
Удачи в непридуманных апгрейдах топовых АС )
(Отредактировал 13-04-2021 в 22:32 Kir9790.)
I don't care about their different thoughts... Different thoughts are good for me...
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
Kir9790
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 13-04-2021 22:39
Я думал мы уже закончили, но вы никак не успокаиваетесь.
(13-04-2021 22:32)The писал(а): Kir9790, Ви знову показуєте обмеженість власних знань та підлість. А ось це вже занадто
Цитата:Усі перелічені АС були у моїй власності. Тарас, я ведь понятный вопрос задал про апгрейды топовых АС (что сменили, что изменилось в звучании и т.п.). А вы мне картинки проданных АС постите. То что вы есть продавцом всем известно.
Как и известно то, что ответа я не дождусь. Посему предлагаю закончить этот негатив.
Прошу прощения за него у Винницкого братства. Моя цель здесь была немного поделиться опытом по поводу параллельного резистора - не более.
(Отредактировал 13-04-2021 в 22:44 Kir9790.)
|
|
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | vitalyB , Вадимыч , Sergeo , victorius , t.800 , oleg2566 , Victorsound , SVS , Igor65 , Karp , yufa , глухой , kakasik_2006 , bobrw , PAlex , A-TITO-A , Константин В , quadrokot , u911 |
|
SVS
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Supermurzic , kakasik_2006 , freesound , Igor65 , t.800 , Karp , PAlex , Sergeo , vitalyB , onelovemusic , Константин В , Provizor , Вадимыч , quadrokot , DriverFirst , sergos , Kir9790 |
|
|
|
Константин В
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|