Мои DIY ламповые усилители
|
Автор |
Сообщение |
doom
Специалист
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
SVS
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Вадимыч , android67 , NEGRIY , vadimkanik63 , etlik , alex23 , Тибетский Ламер , petr.solo1223 , AntonZP , vl27 , yufa , t.800 , Foris , energa , глухой , The , quadrokot , Sound-YP , oleg2566 , funtik7984 , yusah , Artem1 , S`ema , mario85 , meloman1 , escobar , VAK , Boostaddict , Kozak , PAlex , aleksandr1962 , viking122 , Grotesk77 , gregory , Серый(71) |
|
|
|
SVS
Ветеран
|
|
|
|
|
Sound-YP
Ветеран
|
RE: Мои DIY ламповые усилители / 24-01-2017 17:48
Побував в мене "Залізний Фелікс"
Зроблен добротно, та надійно, навіть лампи в броніках
Після годинного прогріва, приступив до прослуховуваня, слухав як на ММ картриджах, так і на МС.
Перші враження позитивні, все на своїх мізцях: енергетика, драйв, достатня розбірливість у всьому діапазоні. Він справлявся з будь яким жанром, легко виявляючи особливості старих, та сучасних шкіл звукозапису.
Враховуючи його вартість - дуже пристойно
Якщо взяти це за основу, та додати більшої витонченості і повітря СЧ/ВЧ, добавити бархату в мідбасі, та прикрасити ще більшим тембральним різноманіттям, цей корректор міг би стати прикрасою любої вишуканої системи
(Отредактировал 26-01-2017 в 01:33 Sound-YP.)
Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
|
|
|
|
SVS
Ветеран
|
RE: Мои DIY ламповые усилители / 28-01-2017 23:17
(24-01-2017 17:48)Sound-YP писал(а): Побував в мене "Залізний Фелікс"
Зроблен добротно, та надійно, навіть лампи в броніках
Після годинного прогріва, приступив до прослуховуваня, слухав як на ММ картриджах, так і на МС.
Перші враження позитивні, все на своїх мізцях: енергетика, драйв, достатня розбірливість у всьому діапазоні. Він справлявся з будь яким жанром, легко виявляючи особливості старих, та сучасних шкіл звукозапису.
Враховуючи його вартість - дуже пристойно
Якщо взяти це за основу, та додати більшої витонченості і повітря СЧ/ВЧ, добавити бархату в мідбасі, та прикрасити ще більшим тембральним різноманіттям, цей корректор міг би стати прикрасою любої вишуканої системи
Апарат недавно зроблений, загальне напрацювання було годин з десять.
(28-01-2017 15:47)yufa писал(а): Слушал и я на прошлой неделе.
Сбалансированный звук,плотная подача,выход высокий, претензий не было-хотелось слушать.Немного не хватало "воздуха" поменял лампы на Westinghouse 6AG7,стало гораздо лучше,так и слушал.
Сам фонокор выглядит класно,блок питания нужно доработать,хлипкий.
Спасибо за возможность послушать
Після отримання поставив його грітися. "Повітря" заставило себе чекати ще годин з двадцять, потім протягом приблизно півгодини проблеми не стало. В підсилювачах потужності цей ефект не так яскраво виражений.
Крім того, тут свій внесок дає ще й система, акустика, кабелі, звукові особливості ламп різних виробників, а це вже тонка настройка.
(Отредактировал 28-01-2017 в 23:32 SVS.)
|
|
|
|
vadimkanik63
Учу Правила
|
RE: Мои DIY ламповые усилители / 12-02-2017 15:48
Отримав послухати фонокорректор Сергія.
Дуже якісно, добротно виконаний корпус! Оригінальна, ні на що не схожа конструкція. Трошки підкачав у цьму плані корпус блока живлення. Але я так зрозумів що це не кінцевий варіант.
Слухаю декілька днів. В п*ятницю увімкнув, прийшовши з роботи і вимкнув на декілька годин вночі, самаму передОхнути трошки, та й пожалів аппарат. В суботу слухав практично весь день - вимикати не хотілось. Зрозумів як повинен звучати фонокорректор! Це перший сорйозний пристрій такого роду у мене. Відслуховував різні жанри від класики, джазу і до класичного року.
Скажу так - це те що треба! Запис передається, як мені показалось з максимальною точністю! Тобто те що хотів передати звукорежисер, те і чує слухач. Відсутні ЦИКаючі високі але при цьому їх вдосталь, низкі частоти глибокі, приємні а середина просто шикарна, особливо у джазі.
Я б хотів мати в своїй системі такий фонокорректор!
Майстру мої вітання з гарною роботою і вдячність за можливість послухати.
|
|
|
|
SVS
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | urdos , malyshev , alex23 , quadrokot , Ygens67 , t.800 , Sound-YP , etlik , vladimir947 , professo , Вадимыч , NEGRIY , Grotesk77 , Oledius |
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | vl27 |
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | The , etlik , Ейск , Sound-YP , vl27 , Foris , quadrokot , Vic61 , alex0665 , vadimkanik63 , oleg2566 , Тибетский Ламер , stanley60 , Artem1 , TarasVIP , serg0603 , vitalyB , Grotesk77 , S`ema , Victorsound |
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
|