Домашнее вино , прошу совета.
|
Автор |
Сообщение |
роза
Ветеран
    
Откуда: Київ
Сообщений: 326
Репутация: 238
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
BorisIvanovich
Ветеран
    
Откуда: Kharkov
Сообщений: 3 427
Репутация: 1264
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | |
|
InSound
Ветеран
    
Откуда: Mykolayv
Сообщений: 408
Репутация: 327
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
pumuru
Ветеран
    
Откуда: Рубежное
Сообщений: 3 156
Репутация: 530
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | Eric Cartman , serglobo , Boostaddict , funtik7984 , Тимофеич , djon , Statskiy Sovetnik , caesarhunt , slyhach , seam777 , blind , diletant-007 |
|
ariess1
Ветеран
    
Откуда: Kiev
Сообщений: 1 082
Репутация: 227
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
serglobo
Ветеран
    
Откуда: Ужгород
Сообщений: 966
Репутация: 102
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | роза |
|
4ward
Ветеран
    
Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
|
RE: Домашнее вино , прошу совета. / 21-09-2014 14:06
логічніше покласти пром"ятий виноград і додати цукру. На шкірці винограду живуть різні мікроорганізми. При високому вмісті цукру, анаеробних умовах і відповідному температурному режимі з цих мікробів домінувати починають ті мікроби, які потрібні для спиртового бродіння.
(21-09-2014 14:00)Supermurzic писал(а): если смешать килограмм повидла и килограмм говн_а, то получим два килограмма говн_а 
перше треба точно знати, що з попереднього соку вже гівно. Якщо не гівно, то варто спробувати.
можна спробувати зробити закваску: немитий виноград пом"яти, додати 10% (від ваги) цукру. Потім це поставити на кілька днів в тепло. Потім додавати в сік.
Можна спробувати інакше: взяти побільше винограду (не мити, а лише перебрати від гнилого), додати цукор і помнути все. Додати до цього ваш сік. Поставити в тепло на 5 днів для закисання. Двічі на день щодня все перемішувати. Через 5-7 днів все вижати, мезгу викинути, знову додати цукор і поставити бродити в бутлі з водяним затвором в тепле місце.
Вважайте, що ваш попередній сік (якщо він ще не зіпсувався) - це розчин цукру.
(Отредактировал 21-09-2014 в 14:24 4ward.)
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
studerr
Ветеран
    
Откуда: Киев
Сообщений: 617
Репутация: 270
|
RE: Домашнее вино , прошу совета. / 21-09-2014 14:32
моя жена прекрасно готовит вино  уже лет десять,но я в техноглогию не вникаю,только обеспечиваю ее приспособлениями. Она придерживается основных правил очень строго\ знаю,что не дает соприкасаться продукту на всех этапах с металлом\ не применяет никакой механики и термообработки\ -все ручками  \ее вино из черной смородины-просто шедевр,описывать не смогу-подавлюсь слюной,в этом году,смородину просчелкали-остались без этого днликатесного вина\ буквально вчера сделала заготовку для вина из винограда(изабелла) но все-таки мне больше всего нравилось ее черносмородиновое,особенно молодое\ жаль она не сидит на этом форуме,а-то много чего могла поведать и научить!
(Отредактировал 21-09-2014 в 14:35 studerr.)
красота,спасет мир!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
igormalinin
Ветеран
    
Откуда: Украина, ЗП
Сообщений: 485
Репутация: 162
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|