Вибір телевізора
|
Автор |
Сообщение |
Mazur
Ветеран
|
Вибір телевізора / 15-10-2014 23:06
Доброго дня
Хочу купити телевізор і маю наступні вимоги/обмеження:
Ціна -до 7 тис грн +/-
Діагональ 40+
Смарт тв і 3д не мають значення
Приглянув
Panasonic TX-42ASR600
PANASONIC TX 42A400E
Sony KDL-40R483B
Що думаєте про співвідношення ціна/якість цих моделей?
Буду радий почути поради знаючих
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
|
Mazur
Ветеран
|
|
|
|
|
|
UFOsat
Ветеран
|
RE: Вибір телевізора / 16-10-2014 11:08
Перед покупкою телевізору передивився велику к-сть в магазинах як LCD так і плазмових панелей. Бюджет тоді був до 6 к грн. (телевізор був зі скидкою). Ціль: телевізор із 42" діагоналлю для перегляду фільмів у HD. В результаті вибір пав на Panasonic Viera TX-PR42U30. Користуюся на протязі 2х років. Яких небудь притензій до працездатності чи якості зображення не виникає. Працює навіть при недостатній напрузі в ел. мережі (190-200В) але я користуюся стабілізатором про всяк випадок. І взагалі дуже задоволений покупкою.
До "-" можна віднести відсутність антиблікового покриття (в денний час, при хорошому сонячному світлі, навіть при закритих шторах буде відзеркалювати, що не є приємо); при подачі аналогового сигналу якість зображення на трійку з натяжкою (але я з самого початку розраховував на "цифру"); інколи штатний медіапрогравач, вбудований в телевізор, відмовляється відтворювати фільми з деякими кодеками (але це буває досить рідко тому і не зовсім це "-", а так, особливість напевно).
До "+" через USB хаває більшість фільмів без викоритсання різних медіаплеєрів; непоганий вбудований звук але, звичайно, ніколи не замінить полвноцінного 5.1; висока якість і детальність зображення при цифровому сигналі; зовсім не втомлює при довготривалому перегляді; достатня к-сть налаштувань; після перегляду фільму в гарній якості хочеться подивитися щось ще
На мою думку LCD-TFT в даному ціновому діапазоні не відображають таку приємну, делікатну, м7яку картинку як плазмова панель. Дуже природнє зображення, ні яких кричучих кольорів, надяскравості і т.д. Все дуже збалансовано і красиво. Хороший контраст, глибина чорного, швидкість відгуку. Якщо ваша ціль саме 2D в HD то я б порадив звернути увагу на цю модель. Якщо її вже не випускають і неможливо знайти то Panasonic TX-42ASR600 це наступник TX-PR42U30 і мав би бути не гірше.
|
|
|
|
|
PONT-SEV
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|