Дброго вечра колеги
Закінчив блок живлення, ось що вийшло.
Транзистори бажано встановити на радіатор через прокладки та забезпечити вільну конвекцію повітря в середені корпусу.
Баластні резистори потужністью не меньше 5 Вт, SMD - 0805.
Трансформатор який використовую я - 2х 14В, 800мА, 9В, 800мА, габаритна потужнісь 35 Вт. Всі обмотки окремі.
Діодні мости любі з серії MBXS, в природі зустрічаються Шотткі в цьому ж корпусі.
Конденсатори на ваш вибір, тантали типппорозміру "С".
Успіхів
Плата: https://drive.google.com/open?id=1IKRzUN...BTY8zGXAg5
Чому вони повинні бути з Житомира?
В Києві є теж чимало контор, в Харькові, Львові.
Все одно де, головне щоб не в Китаї - економити не треба, нормальне залізо, розрахований діаметр дроту, кількість витків.
До мене вже зверталось декілька людей з таким питанням.
У виробництво я плати не запускав.
Може хтось має таку можливість я б сам впав на хвіст , якщо ні буду виготовляти ручним способом.
(29-03-2018 12:42)oleg2566 писал(а): До мене вже зверталось декілька людей з таким питанням.
У виробництво я плати не запускав.
Може хтось має таку можливість я б сам впав на хвіст , якщо ні буду виготовляти ручним способом.
З файлів lay можу замовити в Миколаєві, але це не найкраще виробництво в Україні.
Вот оплатил для своего проекта - два слоя, маска, металлизация, размер 100х80 с некоторыми моими заморочками - 760грн за две штуки, учитывая подготовку к производству. Следующие будут гривень по сто, ну сто пятьдесят. Так что не так дорого оно получается, если заказать штук пять. Тем более, что буфер этот разводится на меньшей площади и не факт что нужна двухсторонка.
p.s. фильтр низких частот не очень сипатичный, но для PCM5102 покатит и такой