Доброго дня!
Так як дуже багато часу проводжу поза домом,вирішив купити більш-менш хороший портативний комплект
Слухаю рок,метал і тд
Хочу купити fiio x5(судячи по відгуках добре підходить під мої жанри)
І тут з'явилася пропозиція додати ще 3тис грн і отримати разом з плеєром такі навушники http://portativ.ua/product_92712.html
Хотів би почути Ваші думки щодо такої зв'язки
Найбільше переживаю щодо посадки навушників ,оскільки фірма займається здебільшого кастомами
Я бы вслепую не покупал,всё таки цена немаленькая,смущает низкое сопротивление наушников,вдруг звучание не ваше.
И правильно что за посадку переживаете,неудобная посадка сводит на нет весь потенциал от "ушей"
(10-05-2015 22:47)Masa1987 писал(а): Вот Фиио Х5 без прослушивания брать не советую, на мои уши довольно плохо ведёт себя с много драйверами.
Цікаво,ще не чув про таке
вибір в цій категорії фактично зводиться до Х5 і ДХ90
подача останнього мені не подобається, та й ДХ50 я мав і він вже встиг мені надоїсти
(11-05-2015 00:16)Masa1987 писал(а): Я бы рискнул посоветовать Sony F886, на мой ух он только в мощности уступает Х5. Ибассу ДХ90 не слушал, но говорят он чуть лучше будет Фиио.
35 годин роботи від акумулятора, андроїд, браузер,відео+50 функцій покращення звуку типу "чисті баси"
простіше далі на айподі вже слухати
звук реалізовано навіть не через ЦАП
А я как удивился, когда получил Х5, думал Сони отправится на полку, но нет не хуже она по звуку чем Фиио. Это, конечно, как я слышу и моё мнение чисто субъективное. Я бы еще на плеере спросил, там возможно люди слышали такую связку.