(13-05-2020 17:18)alexo писал(а): Ну, а чем Nokia с тем же Цейз
не угодила ..? В 4 (четыре) раза дешевле ..!!!
Пользуюсь Nokia 7 Plus уже почти
год - полёт просто таки заоблачный ..!
А я не фанат Нокиа
У меня ни разу не было Нокиа, даже когда она была настоящая, а сейчас так и подавно не будет.
(13-05-2020 17:20)VideoKot писал(а): У моего Z5 тоже сверху.
Мне все удобно.
(18-07-2020 23:37)Тибетский Ламер писал(а): После Xiaomi Redmi 4x купил Redmi Note 9 Pro. Ни на том, ни на том косяков с ПО не было. Може с руками чего не так?
Вот нікуди не дінеться хамовита поведінка через невігластво з цього форуму
Ви ж розумієте, що у користувачів смартфонів можуть бути абсолютно різні задачі і ширина спектру використання. Наприклад хтось може НІКОЛИ не використовувати bluetooth, NFC, чи GPS і спокійно собі заліпати на цьому форумі, youtube, чи FB. А у когось не стабільність роботи цих елементарних функцій з'їсть купу нервів і часу.
Наприклад я по долгу служби роблю фото з прив'язкою до GPS, то мене дуже важлива точність 5-10-15 метрів, а не 1,5 км.
Так що з ручками все добре.
(19-07-2020 12:33)Дмитрий Медведев писал(а): Есть две бесконечные вещи — Вселенная и человеческая глупость. Впрочем, насчёт Вселенной я не уверен.
— Альберт Эйнштейн
Иногда лучше жевать, чем говорить. Сейчас во всех приличных смартфонах как минимум гибридные чипа gps\глонас. А зачастую ещё несколько систем глобального позиционирования. Смартфон общается со всеми системами сразу и демонстрирует ошибку в десятки сантиметров в подавляющем большинстве случаев.
(19-07-2020 09:22)vsedobre писал(а): Вот нікуди не дінеться хамовита поведінка через невігластво з цього форуму
Ви ж розумієте, що у користувачів смартфонів можуть бути абсолютно різні задачі і ширина спектру використання. Наприклад хтось може НІКОЛИ не використовувати bluetooth, NFC, чи GPS і спокійно собі заліпати на цьому форумі, youtube, чи FB. А у когось не стабільність роботи цих елементарних функцій з'їсть купу нервів і часу.
Наприклад я по долгу служби роблю фото з прив'язкою до GPS, то мене дуже важлива точність 5-10-15 метрів, а не 1,5 км.
Так що з ручками все добре.
Тоді, мабуть, з головою. Бо так само користуюсь GPS для тренувань і для фото. Використовую NFC (на новій моделі). Проблем не було і нема. І у динаміка адекватна гучність. Xiaomi звичайний телефон. Не гірший і не кращий ніж інші. А їхній лаунчер MIUI вважається одним з найкращих.
Купуєш з Китаю, щоб зекономити, а потім прошиваєш в регіональну прошивку? Ну то такий і результат. На глобальні версії нарікань мало.
P.S. хамлю я трохи по іншому, якщо мене зпровокують.
(20-07-2020 00:52)Тибетский Ламер писал(а): Тоді, мабуть, з головою. Бо так само користуюсь GPS для тренувань і для фото. Використовую NFC (на новій моделі). Проблем не було і нема. І у динаміка адекватна гучність. Xiaomi звичайний телефон. Не гірший і не кращий ніж інші. А їхній лаунчер MIUI вважається одним з найкращих.
Купуєш з Китаю, щоб зекономити, а потім прошиваєш в регіональну прошивку? Ну то такий і результат. На глобальні версії нарікань мало.
P.S. хамлю я трохи по іншому, якщо мене зпровокують.
Чоловіче! Думаю проблеми з головою в тебе! Тому що ти не рубаєш контексту розмови. Я щось говорив що у всіх телефонах Xiaomi проблеми з GPS? Я говорив, що проблема GPS в моєї моделі Realme XT.
Ось щоб тобі, перед самим же тобою показати твою неправоту продемонструю скріни РІЗНИХ людей з 4pda.
ПС. Був в мене Хіаомі редімі 5. так там після якось обнови прошивки Страва тупо перестала писати трек, хоча ГПС працював справно.
(20-07-2020 00:52)Тибетский Ламер писал(а): Купуєш з Китаю, щоб зекономити, а потім прошиваєш в регіональну прошивку? Ну то такий і результат. На глобальні версії нарікань мало.
Ще одне підтвердження що ти упереджений неадекват! Звідки ти взяв що я купую регіональні прошивки щоб зекономити? Купую офіційні глобалки в Україні в великих мережевих магазинів.
Чи тобі ще чеки показати?
Уже примерно год как пользуюсь Redmi note 7, единственное нарекание это плохая работа датчика приближения, то есть можно чего нажать при разговоре, в остальном отличная рабочая лошадка, с плавное абсолютно не глючной работой хорошей автономностью и просто не побоюсь этого слова "топовой камерой", да и железом в целом на свои деньги.
Так же вы не уточнили какой именно Xiaomi и какой именно динамик разговорный или внешний вас не устроил?
Хотя сейчас и сам вспомнил, что возле шумной дороги особо не поговоришь, приходиться перезванивать из более тихого места, это тоже можно отнести к недостаткам.
Но в любом случае вас не смущает тот факт что Моторола это уже давно Леново, а про Самсунг я вообще молчу...Зато купили "убийцу", что даже не шаг в сторону!