Альтернатива айфону
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
LionArt
Ветеран
|
|
|
|
|
Жолудь
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
FilaBatya
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Mazur
Ветеран
|
RE: Альтернатива айфону / 02-05-2017 18:41
За хуавей 17 тисяч...
Я мав galaxy s6,s7
Потім продав, купив xiaomi mi5 для експерименту
Як же я його проклинав спочатку ставив купу програм,бо нічого немає крім китайської фігні
потім відключав повідомлення про переключення трансляційної вишки( їдете в машині і приходить за годину десь 15-20 пустих смс, якщо дві сімки,то взагалі поїхати головою можна), потім форум ксяомі присилав кожні 20 хв якісь новини. Якість мікрофону жахлива ( цікаве те,що при записі на диктофон все нормально, лише під час розмови жах), розмовний динамік теж. Кнопка живлення залагувала, почало відходити зарядне . Продав по кидковій ціні, взяв iphone 6s і не мучуся.
Галактика і 6, і 7 особисто мені сподобалися більше.
Для себе вибрав - самсунг або епл
Їхні телефони можна купити і просто нормально ними користуватися, а не лазити по форумах, шукати як вимкнути пусті смс і займатися іншими танцями з бубном
п.с. я лікар і вимикати телефон вночі не можу, тому ці смс мене дістали як нікого
забув додати - ще проблема з оповіщеннями. Всілякі форуми і вишки оповіщають завжди , але поставив вайбер і все мав вручну настроювати( і далі частини не показувало), навіть сторонні будильники не працювали, бо телефон не прокидався з ними при заблокованому екрані
(Отредактировал 02-05-2017 в 18:42 Mazur.)
|
|
|
|
|
|
|
Mazur
Ветеран
|
RE: Альтернатива айфону / 02-05-2017 19:53
(02-05-2017 19:40)Жолудь писал(а): Можете погуглить,есть информация о тестировании камер, 1 место занял с большим отрывом хуавей р9 ,2- е самсунг s7 и третье айфон 7.что интересно, проводилось слепое тестирование, людям раздавали одинаковые фотографии, а они ,не зная какой камерой сделанный снимок , расставляя акценты.Это то,чего страшно у нас бояться при тестировании кабелей. ой точно хуавей перший
я той п10 тримав в руках, фотографував
там від лейка тільки софт, решта - піар
камера визнано найкраща в пікселя
а що таке великий відрив?
в темноті сфотографуйте цим китайцем, при хорошому освітленні і в добрих умовах всі добре фотографують
|
|
|
|
|
|
Mazur
Ветеран
|
RE: Альтернатива айфону / 02-05-2017 20:25
(02-05-2017 19:56)Жолудь писал(а): Поищите в инете, там действительно отрыв большой, по памяти 64 хуавей 33 самсунг и только 3 айфон выбрали.
Фото были разнообразные, включая и ночную и макросъемку. я тих тестів перелопатив(здебільшого не наші і не всякі вілси проплачені), тому нічого нового не дізнаюся
всюди різні методики, я і сам можу тест провести і сфотографувати так,що виграє ксяомі мі5
сам хуавей за 17 тисяч вже викликає недорозуміння
рівень їх камер знаю точно, бо ще сміялися з напису лейка, коли прочитав інфу,що там лише софт лейка і звук затвору
Повторю, є ще критерії - зйомка в темноті, швидкість фокусу і тд
|
|
|
|
|
Mazur
Ветеран
|
RE: Альтернатива айфону / 02-05-2017 20:26
(02-05-2017 20:21)reiser писал(а): Вы не на тот форум xiaomi попали.
Единственный полезный и рабочий форум тут. Здесь есть все, за что вы не доплатили при покупке. та я краще дозбираю і куплю щось нормальне, ніж до крові з очей буду читати рішення тисяч багів
(02-05-2017 20:25)avatar писал(а): Вижу тут ни один из вас Сонек не юзал... понаписывали чего не попадя) Экраны у топовых всегда были очень хорошие, камеры снимали очень даже...
Но ни кого конечно не склоняю - потребляет как хотите...
Я китайских покупать не буду (не люблю подходы и их самих), корейским повладел и больше так не хочется, остаются либо Японцы, либо Американцы... Пока сидел на Японцах... соні xperia z5 хороший екран має? (туди ж і з3, з4)
телефони непогані, надійні, але екран на фоні гелексі і айфонів жалюгідний
навіть в лижі веселіший
http://rozetka.com.ua/sony_xperia_premiu.../p4954151/
почитайте відгуки про круті камери з5 від людей які їх купили
через одного
Цитата:Недостатки: Камера, конечно, не супер. Но немного поэкспериментировав можно получить приемлемый результат.
Подробнее: http://rozetka.com.ua/sony_xperia_premiu.../p4954151/ Цитата:Недостатки: Камера просто огидно налаштована - ті ж камери Соні на китайських мобілах дають набагато кращий результат фото.
Подробнее: http://rozetka.com.ua/sony_xperia_premiu.../p4954151/
(Отредактировал 02-05-2017 в 20:31 Mazur.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
|