Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: soon... / 25-06-2019 16:44
VOVANT4 писал(а):Якщо ви дозволяєте собі писати про конструкцію стійки iovchev vova і безапеляційно заявляєте що її не можна порівнювати .наприклад з Пагодою" - то це все болтологія і не більше. VOVANT4, шановний, приведіть, будьласка цитату, де я написав те, що ви стверджуете, за посиланням на номер поста, бкдьласка. Чи хоча б, взагалі, цитату, де я хоч якимось чином веду мову про стійку iovchev vova. Прошу прямо зараз! Чекаю!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: soon... / 25-06-2019 17:02
VOVANT4, перш ніж втручатись у розмову, варто попередньо поцікавитись про що розмова. Я стійку iovchev vova бачив тільки на фото, тому власної думки про неї не маю. Як і про стійку artshop'а, як і про вашу. І якщо ви звернули увагу, то про "музичні" якості цих виробів, я мову взагалі не веду. В принципі. Надалі, зважайте, будьласка, на те що пишете і на те про що йде мова.
|
|
|
|
|
VOVANT4
Ветеран
|
|
|
|
iovchev vova
Ветеран
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
RE: soon... / 25-06-2019 23:06
(24-06-2019 14:07)iovchev vova писал(а): Здається, дизайнерам компанії Finite Element дуже подобаються стійки TAOC Это шутка такая ? Странный юмор.
(24-06-2019 14:18)Тибетский Ламер писал(а): Либо на ощупь... по Брайлю Брайль не поможет,коллега. Могу предложить отличный трофейный стетоскоп.
(24-06-2019 22:03)bylujnik писал(а): Общего между ТАОК и ФЭ столько же, как и между коровой и лошадью В смысле четыре ноги ?
(25-06-2019 11:57)iovchev vova писал(а): До речі, багато шанованих світових виробників використовують скло, яке так не полюбляють місцеві "гуру". Ваша ирония от непонимания почему это очень плохо для звука. Монолитное тонкое стекло это самое худшее что может быть , а вот к примеру 8 ми слойный сэндвич из стекла это уже намного лучше, но тоже не лучший вариант.
(25-06-2019 12:38)Тибетский Ламер писал(а): А що по факту? На фото 2 і 3 - які інженерні рішення та ноухау там застосовані? Ноу хау никакого нет,но спасибо хотя бы за триплекс ,а не монолит.
(25-06-2019 14:32)iovchev vova писал(а): Тобто , Ви вважаєте правильним оцінювати параметри стійки по фото? При некотором опыте и этого достаточно для того чтобы понять изделие для звука или для мебели.
(25-06-2019 14:50)iovchev vova писал(а): Стійки Artesania Audio користуються широким попитом серед західних слухачів. І системи там зовсім не HI-FI рівня, просто вони (слухачі) не знають думок наших "гуру", а то б давно викинули усе скло. И снова по мух. Владимир ,там одна условно нормальная полка ,верхняя ,на которой Меридиан стоит , из пятислойного сэндвича. Ваше упорство начинает улыбать.
(25-06-2019 14:57)serg68 писал(а): Если ты видишь там не просто стекло, а сендвич. Глазастый.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: soon... / 26-06-2019 13:35
VOVANT4, фронти завжи однакові. Інакше, при спотворенні (зміні) фронту, ви просто не змогли б відрізнити той чи інший інструмент. ЗТ - інший, гармонічний спектр - інший, начичення ревербераціями - інше. Фронт основного тону - той же.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|