Центнер музыкального Hi-Enda...
|
Автор |
Сообщение |
doom
Специалист
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
SVS
Ветеран
|
RE: Центнер музыкального Hi-Enda... / 13-11-2017 11:57
ТС відкрив тему трохи не у тій гілці, логічніше було б розміститися у гілці "Авторські роботи". Системи там немає.
Якщо по суті, то мова буде не про систему, а про конкретний моноблок. Довелось його послухати у лабораторних умовах. Акустика була не найкраща, але звучання вражає своєю наповненістю. Тонально все передається точно. Особисто мені звук сподобався більше, ніж у 2 варіантах ГУ-48, які я чув. Але це не пряме зрівняння, а отримані враження.
На ГУ-81 зроблені "Шторми", від яких всі мочаться кип'ятком, цей же апарат має іншу схемотехніку та елементну базу. Логічно було б зацікавленому у якісному підсиленні народу приїхати і послухати особисто, а не вправлятися у топтанні по клаві, тим більше, ТС нікому не відмовляє.
(Отредактировал 13-11-2017 в 12:31 SVS.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | yufa |
|
doom
Специалист
|
RE: Центнер музыкального Hi-Enda... / 13-11-2017 12:34
(13-11-2017 11:57)SVS писал(а): ТС відкрив тему трохи не у тій гілці, логічніше було б розміститися у гілці "Авторські роботи". Системи там немає.
Якщо по суті, то мова буде не про систему, а про конкретний моноблок. Довелось його послухати у лабораторних умовах. Акустика була не найкраща, але звучання вражає своєю наповненістю. Тонально все передається точно. Особисто мені звук сподобався більше, ніж у 2 варіантах ГУ-48, які я чув. Але це не пряме зрівняння, а отримані враження.
На ГУ-81 зроблені "Шторми", від яких всі мочаться кип'ятком, цей же апарат має іншу схемотехніку та елементну базу. Логічно було б зацікавленому у якісному підсиленні народу приїхати і послухати особисто, а не вправлятися у топтанні по клаві, тим більше, ТС нікому не відмовляє. так ты уже два года пред обещаешь послушать...куда ехать СЛУХАТИ??на деревню дедушке??
наверное нашли очередного комерсанта,которого развели на свои усилки,и теперь через него их пиарят.
ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
|
|
|
|
|
Пионер
Ветеран
|
|
|
|
|
NIKITA
Постоялец
|
|
|
|
|
|
Vic61
Ветеран
|
|
|
|
NIKITA
Постоялец
|
|
|
|
|
Kaminskiy
Ветеран
|
|
|
|
norrest
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|