Затычка для маршрутизатора (роутера)!
|
Автор |
Сообщение |
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
All007
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | AVM |
|
|
Sputnik
Ветеран

|
RE: Затычка для маршрутизатора (роутера)! / 19-12-2017 18:05
Не знаю, куда может "свистеть" и на что влиять свободный выход роутера, но...
Взял LAN кабели и заглушил два незадействованных гнезда. Другой край кабелей ни к чему не подключается, просто висит.
Музыка была с компьютера, с выхода звуковой.
Я знаю, как меняют звук заглушки RCA на входах усилителя. Здесь - примерно то же самое. Становятся острее и чётче высокие частоты, чуть лучше детальность.
Но в моей системе это уже придаёт звуку навязчивость и я такие вещи не использую.
Звук меняется на уровне нюансов. Для того такие вещи и делают. То, что за них ломят цену несуразную, - это уже другая тема.
А проще всего, наверное, при прослушивании музыки роутер вообще выключать.
|
|
|
|
|
sebox
Ветеран

|
|
|
|
|
Выразили согласие: | AVM |
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос

|
RE: Затычка для маршрутизатора (роутера)! / 20-12-2017 09:31
Так сталося, що в мене нема вільних гнізд езернет. 
Тепер зайнятий вирішенням питання, яке звільнити, щоб придбати таку дуже цінну річ. Не спав вночі, важкі роздуми охопили мене жорстоким колом.
Система у ТС вже досянула такого рівня, що лишилося тільки використовувати такі затички.
А тут б"єшся роками, маленькими кроками просуваєшся у гору.
Заздрю системі Вадимьіч.  Таке просте та революційне рішення могло прийти тільки у найсвітлішу голову нашого форуму. 
Хто не знає, то звертайтесь до Вікіпедії.
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
|
|
|
norrest
Ветеран

|
RE: Затычка для маршрутизатора (роутера)! / 20-12-2017 10:38
(20-12-2017 09:31)quadrokot писал(а): Так сталося, що в мене нема вільних гнізд езернет. 
Тепер зайнятий вирішенням питання, яке звільнити, щоб придбати таку дуже цінну річ. Не спав вночі, важкі роздуми охопили мене жорстоким колом.
Система у ТС вже досянула такого рівня, що лишилося тільки використовувати такі затички.
Заздрю системі Вадимьіч. Таке просте та революційне рішення могло прийти тільки у найсвітлішу голову нашого форуму. 
Хто не знає, то звертайтесь до Вікіпедії. Костя, у тебя нормальная сетевуха-бридж в сервере.
То Вадимич не знает, где ему еще бабла срубить... Сначала начал из далека, рассказывая про то, какой плохой езернет и как хорошо слушать музыку с внешнего USB кармана (притом о развязке импульсного блока питания, который питает USB карман ни слова), что подключен в один контроллер с ЦАП-ом, а теперь видимо возникла идея всё-таки использовать сеть, решил сделать такие штуки. Мол до этого не играло, а щас....
Только вот не особо понял идею, ведь во всех нормальных езернет устройствах он гальванически развязан (как со стороны роутера и как со стороны приемника). Может это устройство сделано для каких-то специфических, или древних устройств, которые не имеют трансформаторной развязки!
(Отредактировал 20-12-2017 в 10:44 norrest.)
Stop war!!
|
|
|
|
Выразили согласие: | PnL |
|
Вадимыч
Ветеран

|
RE: Затычка для маршрутизатора (роутера)! / 20-12-2017 12:11
(20-12-2017 09:31)quadrokot писал(а): Так сталося, що в мене нема вільних гнізд езернет. 
Заздрю системі Вадимьіч. Таке просте та революційне рішення могло прийти тільки у найсвітлішу голову нашого форуму. 
Хто не знає, то звертайтесь до Вікіпедії.
quadrokot, ви або неуважні, або не в курсі, або у вас бурхливі фантазії! 
Затичка, або LAN Terminator RLT-1, це революційне рішення від Аcoustic Revive. Японці, хіба іх зрозумієш.
Є прислів'я «Тридцять кілометрів для скаженої собаки не гак!»  Сенс прислів'я, полягає в тому, що людина в збудженому стані може зробити досить багато. Людина здатна на такі вчинки або дії, які, в звичайному стані ні за що не зміг зробити.
(20-12-2017 09:31)quadrokot писал(а): Не спав вночі, важкі роздуми охопили мене жорстоким колом. Ость так... "Спочатку створимо собі труднощі а потім будемо мужньо їх долати!" 
Понаставляємо серверів, маршрутизаторів, обснуємо все кілометрами дротів, а потім почнемо безкінечну боротьбу з цим "господарством". Свистками, затичками, батарейками, кошерними платами то що!
В своїй системі, не використовую LAN (мережу) для транспування аудіопотокових даних!
Та й іншим не рекомендую! Тільки короткий тракт.
Тому, мені не потрібні ні свистки, ні затички! 
І сплю спокійно. Чого і вам бажаю!
(Отредактировал 20-12-2017 в 13:39 Вадимыч.)
|
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран

|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|