Добрий день! Маю телевізор, в якому з виходів є тільки оптика, ну і само собою HDMI і блутуз підключення, хочу підсилювач до нього і колонки, що можете порадити? дивився на Philips DFA888, хтось може про нього щось сказати?
Нещодавно була така проблема з телевізором LG 55UJ651V. Перебробували багато варіантів. Є така собі примочка, яка з HDMI робить аналоговий аудіосигнал. (Якщо цікаво - можу задарити). В решті решт зупинилися на якомусь аппараті з оптичним входом, власним сабом, єдине - замість фронтальних маленьких колоночок під*єднали свою акустику на 15 дюйм. НЧ та шириках. Як на мене - звучить пристойно! Якщо цікава назва аппарату - ввечері дізнаюсь - ставили у дітей.
(12-12-2018 15:05)vadimkanik63 писал(а): Нещодавно була така проблема з телевізором LG 55UJ651V. Перебробували багато варіантів. Є така собі примочка, яка з HDMI робить аналоговий аудіосигнал. (Якщо цікаво - можу задарити). В решті решт зупинилися на якомусь аппараті з оптичним входом, власним сабом, єдине - замість фронтальних маленьких колоночок під*єднали свою акустику на 15 дюйм. НЧ та шириках. Як на мене - звучить пристойно! Якщо цікава назва аппарату - ввечері дізнаюсь - ставили у дітей.
я власне замовив конвертер з оптики на аналог, але здається мені що якість звуку буде спотворюватися через конвертер
але ж сигнал в ньому конвертується якимось чином, це ж те саме напевно якщо послухати на дешевому кабелі за 10 грн, і на кабелі за 100 доларів? Чи я помиляюся?
Вам треба підсилювач з ЦАП-ом.Нормальний цап сам по собі коштує грошей.
Найбільш правильний варіант -це сучасний ресівер зі зворотним аудіо каналом,який можна включити по HDMI.Якщо треба щось простіше на два канали-є така штука-Yamaha WXA-50.рітейл 549 долл,а там як знайдете.Досить пристойний підсилювач цифровий по 80 вт,і всі примочки,управління із смартфону,інтеренет радіо,будь які файли по сітці та з флешки і т.ін.
Або саундбар якийсь,але то вже зовсім паршиво.
(12-12-2018 17:30)ivan ivanov писал(а): Вам треба підсилювач з ЦАП-ом.Нормальний цап сам по собі коштує грошей.
Найбільш правильний варіант -це сучасний ресівер зі зворотним аудіо каналом,який можна включити по HDMI.Якщо треба щось простіше на два канали-є така штука-Yamaha WXA-50.рітейл 549 долл,а там як знайдете.Досить пристойний підсилювач цифровий по 80 вт,і всі примочки,управління із смартфону,інтеренет радіо,будь які файли по сітці та з флешки і т.ін.
Або саундбар якийсь,але то вже зовсім паршиво.
А з старих підсилювачів нічого не порадити? цей філіпс про який я написав не підійде?
Если звук с плеера телевизора! то на 100 звук влаштує, - если кино то AV ресивер! из стерео как вариант с ЦАПом на борту Akai am 55 - am 67 (пультовой)
(13-12-2018 10:50)Smukis писал(а): Если звук с плеера телевизора! то на 100 звук влаштує, - если кино то AV ресивер! из стерео как вариант с ЦАПом на борту Akai am 55 - am 67 (пультовой)
(30-12-2018 09:20)xxxtoretto писал(а): порадьте підсилювач, rotel, і колонки до нього, в основному слухати буду електронну музику
оптику знімаєм з потреби
розглядаю такі підсилювачі
Ротел 02 (03)
Над 352
Харман 970 або 675
Маранц 4001 або 7001.
народ порадьте щось будь ласка!