4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням.
|
Автор |
Сообщение |
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Serpens
Ветеран
|
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 22-03-2021 13:15
(22-03-2021 11:48)oleg2566 писал(а): Так досвід миттєво не приходить, а ті люди що в мене бували окрім одного штучніть не відмічали А синтетику вообще мало кто замечает. Всем неслышащим мои соболезнования
Хотя на сеть достаточно Белдена, а в разводку - Кимбер или АР, чтобы не было синтетики...
Конечно, это кабели дешевые, не то, что у вадимыча
(Отредактировал 22-03-2021 в 13:18 Serpens.)
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 22-03-2021 19:11
Если Волюмио, то о чем ты в таком случае пишешь?
(22-03-2021 15:21)oleg2566 писал(а): чистий, швидкий, широкий, глибокий, достовірний, тривимірний звук без каші все просто... Этот плеер умудряется все превратить в хороший МР-3. Скорости нет, глубины особо тоже (возможно, ты это не слышишь).
А вот с достоверностью так вообще катастрофа. Там ее не то, что близко. Ее там вообще нет. Всё синтетическое.
Тебе достаточно перейти на АПлеер, чтобы несколько месяцев удивляться, как серьезно "выросла" система
|
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 24-03-2021 21:41
(24-03-2021 20:16)The писал(а): Вадимыч, Дмитро серпенс надав підтвердження (яке було успішно потерте), що раніше були теж кабелі Вашого виготовлення. Чому відхрещуєтесь? Так, було посилання, але там не було жодного слова про акустичні кабелі.
Саме про що і йде мова в гілці.
Розкажу випадок: просить замовник зробити силовий кабель для ЦАПи. По самій-самій низькій ціні. Добре, іду на зустріч, збрираю йому кабель за 120 (при умові що тільки конектори коштують 50). З часом цей кабель попадає "в люди" і його починають порівнювати з кабелем за 600. Звісно, я не чарівник і з неможливого зробити можливе не в змозі. Але ж було шуму: "я слушал кабель от Вадимыча, который слил, сдулся, и т. и т.п."
То й же серпенс ганяв по форуму з USB кабелем, який я йому зібрав за гарні очі, до речі кабель був зібраний по проекту того ж серпенса і без мого лого. Спочатку він йому подобався, через деякий час вже перестав подобатився...
Тому, як що на кабелі є моє лого, приймаю відповідальність, як що ні - но і ні!
Так, у Олега на АС стояли кабелі, до якоїсть частини з них я приклав руку. Але це робилось по дружбі і в приватному порядку.
Сподіваюсь пояснив зрозуміло.
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 25-03-2021 10:10
(24-03-2021 21:41)Вадимыч писал(а): Так, було посилання, але там не було жодного слова про акустичні кабелі. Читаем:
(04-05-2019 16:31)oleg2566 писал(а): - відтестував велику кількість кабелів та згодом прийшов до висновку, що мені підходить тільки один виробник, котрий враховує всі мої забаганки, хоча і інші виробники роблять кабелі не гірше, але я зупинився тільки на цій співпраці То есть когда пишет, что у него только твои кабели, акустических это не касается?
Это яркий пример женской логики, наверное
(24-03-2021 21:41)Вадимыч писал(а): То й же серпенс ганяв по форуму з USB кабелем, який я йому зібрав за гарні очі, до речі кабель був зібраний по проекту того ж серпенса і без мого лого. Спочатку він йому подобався, через деякий час вже перестав подобатився...
Тому, як що на кабелі є моє лого, приймаю відповідальність, як що ні - но і ні! Ты забыл, что я слушал и почти купил твой кабель с совой, то есть за который ты отвечаешь. А как же вышло так, что тот, который ты мне сделал по заказу, можно было хотя бы слушать продолжительное время, в отличие от кабеля с совой? От него просто появлялся дискомфорт, и чем дальше, тем больше.
(Отредактировал 25-03-2021 в 10:11 Serpens.)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|