(16-06-2019 11:15)oleg2566 писал(а): Люди, ау... як у глухому лісі, до речі я знаю де це, та знаючи коллег по форуму, вони це теж знають
Я про привелегію міда над верхною серединою, чи на їборот на вашу думку, що вам більше подобається, просте, наївне питання
...этот вопрос о том, какая кривизна кому больше на ух ложится?
А вариант просто хорошего звука без тембральных и других перекосов уже отложен в дальний ящик?
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Я не могу думать, я систему слушал очень давно.
Просто реагирую на противоречия в сообщениях, экстраполируя их на огрехи в системе.... Возможно я прав, возможно нет.
...как то так.
Сьогодня побували в мене шановні пан Вадімич, та наш виробник- сучкогриз, пан Андій
Був розпродаж у отаннього нових корпусів з черешні для маленьких сетапів типу ЦАПи.
А так... довгого перетирали останні події с світі музики і довго сухали останню.
Фото прикладую:
Та ні Юро, я ж підправив після твоїх відвідиин мід і бас - все стало чудово.
Головне - тицьнути носом в те... і все виправляється
Ось Вадімичу й повезло, але дякуючи тобі
(30-06-2019 19:16)oleg2566 писал(а): Надіюсь Вадімич ще писне
Привіт!
Був! Кормили "харчем духовним" у вигляді музики. Поїли кавою - еспресо, та пригощали цукерками.
Пишу по звуку - все кльово! Мені сподобалось!
Була б лажа, то можна було розтягувати соплі, так сторінок на зо дві.
На сьогодні, в такому налаштуванні, систему можна рахувати еталонною, в межах домашнього прослуховування.
Чесно, точно. Ніяких відсебеньок та розмальовок.
Як на більше, то потрібно міняти приміщення.
І як що, Олег не займеться "покращенням"!
Звісно, питання є. Але до писак (звукорежеСЕРів). До кого з подякою , а до кого ... , краще до пульту не пускати, та на жаль вони далеко.
(30-06-2019 20:43)Вадимыч писал(а): Олеже, дякую за чудовий день!
І тобі дякую Сергію, за чудовий день.
Не завжди був у тебе такий настрій, відчувається відпустка
Як на мене моя кімната звісно невеличка, алеж нафіг опалювати більшу і де
Побували в мене і старі провірені друзі і нові й недуже.
Все таки класно, коли знаходишся в колі однодумців, тобі дають повноцінні поради і навіть оцінють твою наполегливу працю.
Наші системи то постійна праця, іноді дорічна, іноді пуста. Та то таке
Побували в мене Анатолій Сорока, Юрій Artmaster, ну і як завжди Вадімич, ака Сергій.
Довго розмовляли, іноді сперечались, щоб дійти до консенсусу. Налаштували (0,2- 0,5 дБ) сиситему як сподобась і далі слухали музику.
Трійко фото: