Группа крови...
Автор Сообщение
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 05-08-2019 01:41
Супер! То вам і карти у руки. Ви ж мали можливість знайомитися з талановитими, працюали на тб, знайомі з геніальними. Питання в тому, що з цього ви змогли винести.
Раз Шварц запитав у вас про популярність КИНО, то ви це зрозуміли так, що він теж не знає? Про що смисл пісні, zick? Ви ж про другу сторону медалі знаєте. Раз ви так багато знаєте, то повідайте нам про смисл пісні.

P.S. Крім тотально неякісного, я ще писав про головатих і рукастих. Ви змогли помітити це?

S.P.S. п.с. про самокритичный монолог раньше не было. // Проблеми з памяттю? А вчора ви таке не писали?

--------------------------
Цитата:Некоторые из этих людей были настроены антисоветски, некоторые не задумывались, некторые были идейными.
Вы перечёркиваете их всех, когда пишете про "тотально неякисне".
За вашою "логікою", цей форум має вмерти або перетворитись на болото, бо тут є група дідів, котрі дєдивавєвалє, а тому вони мають вирішувати тут все (бо дєдиваєвалє!) і вижити з форуму велику частину користувачів. Підкачують шизухою друг дружку, а ви, смотрящій за "другою стороною медалі" і "за порушеними на вашу думку інтересами, правами" - з непереборною силою цю другу сторону ситуації не помічаєте (щоб не перескреслити іх всєх?)

Ви писали вчора про КИНО, і про те, що Совок треба любити, бо там було КИНО (про геніальних і інших - ви дописали сьогодні. Відповідайте про КИНО!)

Ви турбуєтись тим, що я перекреслюю собі якихось радянських людей, частина з яких були антирадянські (просто були і на цьому все), частина - кон'юнктурниками, а частині було пофіг, частина - випадково, а була частина ж і витіснених? Чи витіснені - це не "друга сторона медалі"?

Ви зможете це сказати в очі людям, чиїх близьких ущемили в правах чи знищив фізично режим? Зможете їм підсобити "другою стороною"?
(Отредактировал 05-08-2019 в 03:41 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
zick Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Odessa
Сообщений: 4 030
Репутация: 719
RE: Группа крови... / 05-08-2019 02:19
Я бы ответил вам, но это вы не ответили мне на первый мой вопрос к вам.
Вы ответили - спросите их сами. Я вас процитирую.
Спросите его сами.


В моей семье были погибшие от немцев, румынов, гайдамаков, поляков, казаков и большевиков. Мне куда обратиться посоветуете?
Вы так говорите дедываевале, как будто ваши деды не воевали Улыбка
(Отредактировал 05-08-2019 в 02:31 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 05-08-2019 02:22
Добре. Я не маю до вас питань. Я марно не сподівався. На все добре!

P.S. Падон! Але пред'яви викатуєте мені ви. Ви ж ніби - "смотрящій за другою стороною медалі" (сам себе так позиціонуєте. Хибно, звичайно. Чи ви таки просто від попіксельної порожнечі своєї так; від внутрішньої свободи існування без проблем і обовязків; від внутрішнього - в сторону алогічності, фантазії, укривання за образом, бажанням показати себе не таким яким ви є; порожнечу - показник одноманітності почуттів життя, відсутність прагнень до змін, відсутність прагнення до пошуку, усвідомлення себе - ви вважаєте "відсутністю внутрішніх конфліктів"? Тому, написавши, що ви так ставитесь до своїх загиблих, це дає вам право вказувати іншим людям про "другу сторону" Совка і проекціями приписувати їм своє? Другою стороною є ваша замаскована порожнеча. І ви тримаєте на неї монополію.

Ви мастак пописати пустопорожнє з понтом боротьби за потоптані права (в вашій уяві), а не повідповідати.

S.P.S. Ви вчора написали що "хочете почути від мене те саме, на що вже чули відповіді від мігрантів". Це - проекція була. Така от на несвідомому вашому рівні в цьому випадку.

(05-08-2019 02:19)zick писал(а):  В моей семье были погибшие от немцев, румынов, гайдамаков, поляков, казаков и большевиков. Мне куда обратиться посоветуете?
Вы так говорите дедываевале, как будто ваши деды не воевали Улыбка
ви - кверулянт. Раз ви захищаєте потоптані права, потоптану гідність, "другу сторону медалі", то у некверулянта має бути своя відповідь на це питання (на питання "чому ви "захищаєте""), а не порожнеча. Як то ви турбуєтесь так за потоптане, що вам аж треба порадити куди звернутись за відповіддю "що робити"? Не знаєте куди? Туди де мають більше знань про здоровя.
(Отредактировал 05-08-2019 в 03:25 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
zick Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Odessa
Сообщений: 4 030
Репутация: 719
RE: Группа крови... / 05-08-2019 14:49
(05-08-2019 01:41)4ward писал(а):  Ви писали вчора про КИНО, і про те, що Совок треба любити, бо там було КИНО (про геніальних і інших - ви дописали сьогодні. Відповідайте про КИНО!)
(05-08-2019 02:22)4ward писал(а):  Я марно не сподівався.
Ну вот опять 25. Я послал вас к Цою, вы меня в психушку.
На самом деле спросить у Цоя несложно. Мало того, что о нём книги писаны, его поэзию на молекулы разобрали, так и его собственных цитат достаточно.

-Объяснять песню, это всё равно, что объяснять анекдот. Это не интересно.


-Мне кажется, что песни, тексты, которые я пишу — они очень многозначные, очень ассоциативные, могут рассматриваться с очень многих углов зрения и каждому человеку могут дать то, что он хотел бы взять из этой песни.

-Что означает для меня слово «Камчатка»? Ничего конкретного, я там никогда не был, оно лишь подчёркивает некую абсурдность текста, его фантастичность. «Камчатка» и «Алюминиевые огурцы» — это чистая фонетика и, может быть, какие-то ключевые моменты, не связанные между собой и имеющие задачу вызвать ассоциативные связи. Можно назвать это реальной фантастикой. Можно в какой-то мере сравнить этот подход с театром абсурда Ионеско.

-С Запада пришла лишь форма: электрогитары, ударные, усилительная аппаратура. Но заимствование формы вовсе не означает, что эта музыка является целиком заимствованным явлением. Я считаю, что это сейчас по-настоящему живая музыкальная форма, и ещё — это музыка, которая остаётся социальным явлением, это массовое народное искусство.

- Все песни представляются предварительной цензуре. Hельзя, чтобы содержание текстов было открыто политическим. Ловкие люди протаскивают всё, что они хотят сказать, но власти не обманешь. Они как публика: понимают с полуслова.

-Как бы там ни было, я не считаю, что в зале передо мною беснующаяся толпа, стадо. Всё это личности, причём к каждой из них отношусь с уважением.
(Отредактировал 05-08-2019 в 15:07 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения
 
Цитировать
zick Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Odessa
Сообщений: 4 030
Репутация: 719
RE: Группа крови... / 05-08-2019 16:34
1987 год.
Горби провозглашает гласность.
Перемены на носу.
В недрах механизма - уже довольно беззубого к тому времени, шестерёнки начинают двигаться в разные стороны. КГБ-шники затевают свою игру, имперцы держатся за старое. Из тюрьмы выходит Юрий Шмилевич Айзеншпис, сидевший за операции с фальшивыми долларами. Вдруг с него снимают все статьи, внезапно. И куда он попадает? На работу с молодёжью, при горкоме комсомола Biggrin , рокерами руководить.
В Москве в бит-клубе Молодёжном у каждого бармена погоны просвечивают.
На ТВ - появляется Взгляд, прорывает рок, резко сокращается критика Запада.
Соловьёв снимает Ассу. Это вообще програмная вещь тех годов.
Крымов, читающий книгу про дворцовый переворот, Цой, играющий сам себя...и тысячи огоньков в зале.
"На пылающий город падает тень".
Какие пылающие города, о чем это?
Это код.
Консерваторов крушат методично и системно, на это возник ресурс и одобрение сверху, "неизвестно откуда". Из-под их ног вынимают опору - целое поколение, не желающее жить с пустой коробкой спичек.
Через год после выхода Ассы Айзеншпис становится продюсером КИНО.
Зачем этим ребятам продюсер с опытом 17 лет заключения, да ещё и под конторской крышей, спрашивается? Они сами по себе иконы стиля для публики.
Стадионы. На олимпийском 70 000 зрителей, столько же огоньков в руках тех, кто ищет между строк, кто верит в звезду, в войну между землёй и небом, в звёздную пыль и т.д. И дальше, по всей стране, уже под крылом, и уже не на квартирах питерской богемы. Интересы совпали.
(Отредактировал 05-08-2019 в 16:36 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 05-08-2019 18:19
пересказ слів Цоя - це не від порожнечі вашої? Цой говорив і інші слова про свої пісні.

— Чи можливо одночасно поклонятись таким різним талантам — Шатунову і Цою?
— Як сказати?… Напевно, в якомусь смислі це можливо. Чотирнадцятирічних же не приваблює те, що цікавить дорослих, — їм важливий ритм, якісь чисто зовнішні моменти. Інше діло — я надіюсь, що, коли вони виростуть і послухають тексти наших пісень, то відкриють і щось нове.

І його відповіді залежали від того, хто брав у нього інтервю (у двох смислах; я про дві сторони медалі тут сказав).

Немає нічого дивного, що він сказав, що його пісні дуже асоціативні. Вони такими і є. Он, Баширов підтверджує це (і не лише він).

То які асоціації ця пісня викликає у вас? Вона може викликати у вас асоціації? Може викликати лише асоціації?

Цитата:кроме того, что твой жидачев сквозь землю провалился из-за добычи калия твоими же земляками, а виноват совок
Гагаг. Ви на мене проектуєте авторство назви, а на працівників проектуєте? Це клініка. Я зацінив ваш гумор, і причини такого гумору теж. Єто - пять ))

Це місто - місто мігрантів (це вам щодо земляків відповідь)

Технологічну схему переробки калійно-магнієвих руд розроблено у Всесоюзному науково-дослідному інституті галургії (Санкт-Петербург, Росія). Суть цієї технології полягала в розчиненні калійних соляних порід гарячою водою, осадженні нерозчинного глинистого залишку і відокремленні від осаду висвітленої висококонцентрованої ропи та кристалізації з неї калімагнезії. Проте полімінеральний склад калійних руд і високий вміст у них глинистого матеріалу (10-15%, іноді до 20%) значно ускладнювали технологію їх переробки. Практично ця технологія виявилася дуже недосконалою.

Цитата:кроме того, что твой жидачев
Ви застрягли на анальній стадії психосексуального розвитку? В ті свої ранні роки, коли ви покакали, то бігли до батьків і показували їм свою какулю, а ті вас хвалили за це. Тепер, у пресенільному віці це проявляється у таваріща тим, що він кидається своїми какулями на форумах в надії отримати похвали у вигляді лайків? Ви писали про галіцаїв, тепер жидачів, і ще всяке. З вашою братолюбною лексикою і гуманністю - не дивно, що ви працювали в Совкові часи при кіно. Це, кагбэ, картіна маслом про таваріща. І ще ваша авка "без носа" - це теж про те зосередження навколо екскрекцій?

Ви своїми прекціями працюєте на пом’якшення власних небажаних думок, цінностей і т. д. Ви хочете бути "очищеним", саме тому проектує свою слабкість на іншу людину (Б) (на працівників заводу, котрі працювали в умовах монополістичної організації суспільства на заводі, котрий вів видобуток руд за схемою розробленою главними таваріщами Совка), наприклад в соціальному контексті (про імігрантів коли писали), щоб отримати підтвердження від інших, що ваша слабкість більше не може бути пов'язана з власним "я" і таким чином очистити себе (A). Ощищення повязане з екскрекацією (нема носа, бо запах при екскрекаціях).
Проекція - це механізм, за допомогою якого ви підсвідомо приписуєте іншим ті якості, якими ви самі володієте і якими не хочете бути.

Загальноприйнятою є думка, що в анальності закорінені такі серйозні порушення, як невроз нав'язливих станів, параноя, гомосексуальність тощо.

Не ясно лиш чому ви чекаєте від інших людей поваги до себе, коли сам розглядаєте людей чисто як фашист - як людина, котра не поважає життя інших і розглядає його як свою здобич. Це високомірне ставлення є реліктом доісторичної свідомості, котре дійшло до наших днів радістю канібалізму і масових вбивств.
(Отредактировал 05-08-2019 в 19:51 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
Nekrozov Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Харьков
Сообщений: 7 001
Репутация: 411
RE: Группа крови... / 05-08-2019 18:33
Патологическое словоблудие.

"Легкомысленный человек подобен ослу, решившему пересечь пустыню вместе с верблюдом"
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 05-08-2019 18:41
Здравствуй, шизоид. Шизоїди "знають" толк в словах. Тому вас і підкачує інший шизік (з параноєю).

Некрозов: Люди шизоидного типа личности в качестве защитного механизма используют отстраненность (ви, і учасник форому з авкою без носа). Они уходят — от людей, в одиночество, в мир собственных фантазий. Они всегда выбирают дистанцию.
...
Но есть проблема: стремясь к близости, они испытывают перегрузку от избыточной близости, она их подавляет и угнетает. (носа нет потому, чтоб не чувстовать запах их?). Как правило, они лучше чувствуют себя в компании детей и животных.
...
Шизоиды не выносят поверхностного общения. (бо вони дуже погружені у свої фантазії, і знаходять там свої дуже чудакуваті умовиводи)

У вас тому і підпис: "Легкомысленный человек подобен ослу, решившему пересечь пустыню вместе с верблюдом""

Ви тому і задвигали дивакуватий умовивід про "Звєзду Аделаїду" (при тлумаченні пісні Цоя).

П.С. Тому-то ви і про пісні Кіркорова писали, що там глубокий смисл є. І не лише.
(Отредактировал 05-08-2019 в 19:08 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
zick Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Odessa
Сообщений: 4 030
Репутация: 719
RE: Группа крови... / 05-08-2019 21:26
(05-08-2019 18:19)4ward писал(а):  Технологічну схему переробки калійно-магнієвих руд розроблено у Всесоюзному науково-дослідному інституті галургії (Санкт-Петербург, Росія). Суть цієї технології полягала в розчиненні калійних соляних порід гарячою водою, осадженні нерозчинного глинистого залишку і відокремленні від осаду висвітленої висококонцентрованої ропи та кристалізації з неї калімагнезії.


Ви застрягли на анальній стадії психосексуального розвитку
Добыча соли в этой местности проводилась с 12 века.
На протяжении 1838-1843 г. тогдашняя Австро-Венгерская империя, в составе которой была Галичина, начала проходку двух шахтных стволов «Кюбек» и «Лярыш», а также построила корпус «Салины».
В XIX веке австрийские власти монополизировали право на добычу соли. Под страхом больших штрафов местному населению запрещалось индивидуально заниматься этим промыслом.
В горные выработки напускали пресную воду из реки Соляницы (тогда она была экологически чистой).

Упс.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 05-08-2019 21:26
Цитата:кроме того, что твой жидачев сквозь землю провалился из-за добычи калия твоими же земляками, а виноват совок
Відсутнє пропорційне, обгрунтоване прагнення до справедливості стосовно великих невдоволень чи приводів, а натомість наявне нав'язливе прагнення до справедливості стосовно невеликої "несправедливості".

Наприклад, масові вбивства (сюди ж і моноплістичний спосіб організації суспільства; і владний примус в сфері економіки і інші людські жертви) ви "врівноважуєте" тим, що серед заслужених артистів (Цой таким не був) були ті, хто не любив рад.лад (але просто собі не любив і більш нічого не робив), були конюнкурники, були випадкові люди, були пофігісти, і це от дуже важливо, бо у вас є надцінне захоплення з привласненням місії боротьби з перебільшеними неіснуючими або уявними недоліками або ж за свої або чужі (тих "артистів") нібито зневажені права і гідність; непохитна ідея боротьби за відновлення спаплюженої справедливості, зокрема, захисту порушених прав; непереборна схильність відстоювати порушені, на вашу думку інтереси, права. Для вас те, що я люблю Цоя і не сприймаю Совок - неприйнятне і незрозуміле. Ви сам писав про це. Ви не берете до врівноваження і ситуацію із витісненими з естради талантами (ця ситуція це ж не про естєствєнну ситуацію, а про насаджену).

Ви таку ж кверулянтську "рівновагу" встановлювали у випадках:
- "любиш КИНО - мусиш любити Совок";
- "працював на заводі з олігофренічним керівництвом, яке отримало від ще вищого керівництва олігофренічну схему видобутку" - мусиш любити Совок

Якщо в росії цьогоріч у когось на дачі вродив горох, то це заслуга Путіна. Не було б путіна - не було б гороху (і заслужених артистів і талантів - теж).
А еслі женщіна в постєлі хороша і гаряча - єто лічная заслуга Лєоніда Ілліча.

(05-08-2019 21:26)zick писал(а):  Добыча соли в этой местности проводилась с 12 века.
На протяжении 1838-1843 г. тогдашняя Австро-Венгерская империя, в составе которой была Галичина, начала проходку двух шахтных стволов «Кюбек» и «Лярыш», а также построила корпус «Салины».
В XIX веке австрийские власти монополизировали право на добычу соли. Под страхом больших штрафов местному населению запрещалось индивидуально заниматься этим промыслом.
В горные выработки напускали пресную воду из реки Соляницы (тогда она была экологически чистой).

Упс.
справді? А ви порівняти виробітки не хочете? Кустарний видобуток і промисловий. А хвости теж австріяки зробили? Сіль видобували ще з римських часів.

Цитата:В XIX веке австрийские власти монополизировали право на добычу соли. Под страхом больших штрафов местному населению запрещалось индивидуально заниматься этим промыслом.
ну, до Наполеонівських часів і в Наполеонівські - в часи імперій - не існувало громадянського суспільства, тому все населення царської Росії було майном. Тому і було "руське право" яке регулювало цю сторону справи. Живе майно в руському праві - це "руські".

в совкові часи це було з паспортами так само (селяни були ззакріпаченими без паспортів), і з державною монополією на їжу у вигляді "Закону про три колоски", а радості масових вбивств?.

І я не займаюсь сутяжництвом за австріяками, а ви сутяжитесь Совком.

Чому в темі про Цоя ви питали у мене - чому українці їдуть на заробітки в Росію?


S.P.S. Австріяки відмінили на Галичині кріпацтво на 7 років раніше, ніж у царській Росії на східноукраїнських землях.
(Отредактировал 05-08-2019 в 22:08 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 05-08-2019 22:38
Цитата:"На пылающий город падает тень".
Какие пылающие города, о чем это?
Это код.
Консерваторов крушат методично и системно, на это возник ресурс и одобрение сверху, "неизвестно откуда". Из-под их ног вынимают опору - целое поколение, не желающее жить с пустой коробкой спичек.
...
На олимпийском 70 000 зрителей, столько же огоньков в руках тех, кто ищет между строк, кто верит в звезду, в войну между землёй и небом, в звёздную пыль и т.д.
Раз ви пишите (дуже обережно) про віру людей в якійсь симовли типу зірки/війни між небом і землею/зоряний пил на чоботах, то ви б мали впорядкувати сюди і "бошетунмай". В що треба вірити при слові "бошетунмай"? Це, я так розумію, треба списувати на "театр Іонеско" чи "чисту фонетику". Вірно?
Я дякую вам за відповідь.
(Отредактировал 05-08-2019 в 22:43 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
zick Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Odessa
Сообщений: 4 030
Репутация: 719
RE: Группа крови... / 05-08-2019 22:41
(05-08-2019 21:26)4ward писал(а):  Чому в темі про Цоя ви питали у мене - чому українці їдуть на заробітки в Росію?

Потому что в теме про Цоя вы начали Россию, скажем, обсуждать.
Хотя Цой жил не в России, а в СССР.
А Россию вы только и видели, что по тв, судя по всему.
В теме про Цоя вы обсуждаете мою психику, возраст, аву, анус и ориентацию. Приписали уже меня к фашистам, ждёте покаяния за советские репрессии на Западной Украине, и мне любопытно, за какие мои органы вы возьмётесь дальше, и в каких прегрешениях ещё меня разоблачите. Но не нужно ждать от меня эмоциональных реакций на эти тупые приёмы, на "анальную" аргументацию. Она исключительно вас характеризует.
п.с.
Про бошетунмай я знаю, что это кодовое слово обкуренных растаманов, означающее "не продавайся", то есть не прекращай курить траву. Может, это и не так, но знаю это от участников той движухи. А в ней было много разных оригиналов, и , возможно, кто-то имел в виду что-то другое.
(Отредактировал 05-08-2019 в 23:18 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 05-08-2019 23:14
Дякую за відповіді.
Я так зрозумів, що в австрійські часи кустарний видобуток був так само рукожопим, як і промисловий видобуток у Совку (хоча ви вважаєте, що в Совку це не рукожопість, коли воно рукожопість насправді). І за Совок треба дякувати австріякам. Ви так мені вказали на "другу сторону справи", і поставили знак рівності між великою несправеливістю і дрібною назвавши це рівнозначним. Так же як масовий терор в Совку для вас має виправдовуючий знак рівновсті, бо були таланти заслужених артистів (ті таланти, котрих витіснили, ви не берете до уваги) байдужих до совка/небайдужих/пристосуванців/конюнктурників. По цій же кверулянтській схемі, ви вказуєте, що не можна любити КИНО і не любити Совок, бо КИНО було в часи Совка. І це я винуватий в такому вашому кверулянтському знаку рівності, і тому ви почали високомірно кидати в мене какулями і питати про Росію, писати про галіцаїв (позавчора; модератори прибрали), жидачів (сьогодні), про заробітки українців в Росії і тд.

Вікіпедія: Сутяжництво (кверулянство). Див розділ: В психіатрії.

Успіхів вам!
Надобраніч.
Бувайте!!
(Отредактировал 06-08-2019 в 00:27 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
zick Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Odessa
Сообщений: 4 030
Репутация: 719
RE: Группа крови... / 05-08-2019 23:27
(05-08-2019 23:14)4ward писал(а):  ...питати про Росію, писати про галіцаїв, жидачів, про заробітки українців в Росії і тд.
-в моём лексиконе нет слова галицай
- жидачев - это такой собирательный образ депрессивного штетла размером с рынок нормального города, по имени городка в вашей области, это как кацапетовка примерно, но не хотел вас задеть словом, содержащим корень "кацап"
(05-08-2019 23:14)4ward писал(а):  Дякую за відповіді.
Я так зрозумів, що в австрійські часи кустарний видобуток був так само рукожопим, як і промисловий видобуток у Совку
Нет, понять нужно не так. На вас, на ваш городок всем было насрать при австрияках, поляках, советах и при нашей независимой державе. Дешевле вас оттуда переселить, чем добывать дешёвое сырьё дорогим способом.

И вам "спокойная ночь"
(Отредактировал 05-08-2019 в 23:50 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 06-08-2019 00:34
цитата:
Маячення кверулянства (сутяжництва) — надцінні психопатологічні захоплення,[14][15][16][17] хворобливе привласнення місії боротьби з перебільшеними неіснуючими або уявними недоліками або ж за свої або чужі нібито зневажені права і гідність;[18] непохитна ідея боротьби за відновлення спаплюженої справедливості, зокрема, захисту порушених прав хворого;[3] непереборна схильність відстоювати порушені, на думку хворого інтереси, права.[19]

Маячення обвинувачення (засудження) — хворий переконаний, що його засуджують і переслідують навколишні особи, які помилково або навмисне звинувачують його в скоєнні непорядних вчинків чи злочинів, до яких він насправді не має ніякого відношення, або перебільшують його реальні вчинки в минулому.[18] Марення переслідування часто супроводжується сутяжництвом або агресивністю відносно осіб, які, на думку хворого, заподіюють йому шкоду.[17]

Монотематичне сутяжне маячення, як правило, відноситься до експансивного домінування ідеї.[19] Кверулянські тенденції найчастіше виявляються у психопатичних особистостей, які мають схильність до утворення надцінних ідей.[19] Кверулянтська активність зберігається кілька років, і в міру вирішення конфліктної ситуації знижується, але іноді спостерігаються її рецидиви.[17] Кверулянтна форма параної належить до групи хронічних маячних розладів і, як правило, захворювання починається в середньому віці.[20]

При ураженні базальних відділів скроневих часток мозку розвиваються розгальмованість інстинктів, агресивність, сповільнення мислення і моторики, недовіра, схильність до сутяжництва.[21]

Сутяжництво (кверулянство)
Класифікація згідно з МКХ-10
F22.8 Інші стійкі маячні розлади / «Paranoia querulans»
(Отредактировал 06-08-2019 в 00:47 4ward.)

Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
zick Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Odessa
Сообщений: 4 030
Репутация: 719
RE: Группа крови... / 06-08-2019 01:29
У вас миссия восстановить в правах репрессированных в 30-е и 40-е прошлого века в несуществующем уже государстве?
Вы боретесь за улучшение технологии остановленной уже добычи калия на закрытом предприятии?
Вы считаете, что вас преследуют любители совка и хотят принудить слушать Ласковый Май вместо Цоя?
Деды с форума сжерлы ваше майбутне?
У вас не получается найти смысл слова бошетунмай, а это важно для завершения ваших миссий?
Плюньте на это всё.
Один родится в Калифорнии и живёт припеваючи, другой - в зажопине глухой мается свой век.
Нет справедливости, жаловаться некуда и виноватых в этом нет.
Всё могло быть ещё хуже.
Выше нос!

Не вижу смысла.
Найти все сообщения
 
Цитировать
4ward Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Стебник, UA
Сообщений: 592
Репутация: 250
RE: Группа крови... / 06-08-2019 02:55
del__
(Отредактировал 06-08-2019 в 03:43 4ward.)
Найти все сообщения
 
Цитировать


Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS