Тур кабелю RCA "Елегант".
|
Автор |
Сообщение |
Вадимыч
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
Тур кабелю RCA "Елегант". / 25-01-2021 00:01
Тур міжблочного кабелю RCA "Елегант", організований з ціллю: ознайомлення та отримання відгуків від формумчан.
Зразу хочу відмітити, що цей кабель - не для продажу.
Конструкція кабелю має гібридний набір провідників: срібла, золота та нановуглецю.
Робоча назва кабелю "Елегант" RCA.
Кабель не вимагає тривалого прогріву в системі, достатньо 2-х годин роботи.
Є прохання, додавати до відгуку опис та фото системи.
Вже є перший відгук:
(23-01-2021 18:45)oleg2566 писал(а): Побував у мене Сергій , ну це не те що ви подумали ![Tongue0011 Tongue0011](/images/Smileys/tongue0011.gif)
Привіз він міжблок нового покління, скажу вам так .... не зміг відірватися, швидкість в прорівнянні з рідним йго ж сріблом просто вражає.
Просто зацепило й все, а ви як хочете![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
Завтра кабель вирушає на прослуховування до форумчанина Ейск.
(Отредактировал 25-01-2021 в 00:28 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Тур кабелю RCA "Елегант". / 25-01-2021 14:45
(25-01-2021 00:01)Вадимыч писал(а): ..Завтра кабель вирушає на прослуховування до форумчанина Ейск.
Но Игорь то ни фото, ни описания системы не предоствит...
Могу я!
Можно мне кабель на послушать после Игоря!
![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
----
Я с утра не понял, почему Игорь у меня сегодня заказал кабель для сравнения...
Так долго сопротивлялся...., а тут сам попросил!
Вадимыч, наконец то тебе расскажут, как твой межблок в сравнении с фирменным середнячком!
(Отредактировал 25-01-2021 в 14:48 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Ейск |
|
shel33333
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: Тур кабелю RCA "Елегант". / 27-01-2021 11:44
(27-01-2021 10:02)эполитт писал(а): Сергей, почему только один образец! эполитт, я вже ж давав вам відповідь.
Все просто.
На сьогодні, у мене більше нема саме того матеріалу, щоб зробити якусь кількість екземплярів. А з інших матеріалі отримати результат невиходило.
Тому і вирішив поділитись враженнями з зацікавленимим форумчанами.
Бо коли кабель стане в систему, навряд чи буде можливо можливо організувати тур.
P.S.
Обов'язково найдесться якесь чудо, що шукає неймовірне підгрунтя, всесвітню змову, чи щось подібне.
эполитт, це не до вас.
(Отредактировал 27-01-2021 в 12:30 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|