Доброго вечора
Знайомий підбирає собі акустичну систему.
Підсилювач anthem 225
Джерело - стрімер node 2 та ЦАП Bryston
Музику слухає здебільшого джаз, трохи року(не метал)
Бюджет порядку 3 тис у.о. в ідеалі менше, вінтаж не цікавить
Головною проблемою є приміщення - зал 84м, хоча саме прослуховування у ближньому полі
Як варіант від себе - думав про klipsch RF7 III, tannoy turnberry se(хоча не знаю як звучатимуть з ансемом і у такому приміщенні)
Схему додаю нижче. Можливо досвідчені інсталятори щось підкажуть.
Дякую наперед
Когда читаю подобные темы у меня возникает только один вопрос, задам его сейчас: Если есть тягло к музыке, то почему люди не могут выделить какие-то 20 м2 на КДП ?
(04-02-2021 19:16)Remontnik писал(а): Когда читаю подобные темы у меня возникает только один вопрос, задам его сейчас: Если есть тягло к музыке, то почему люди не могут выделить какие-то 20 м2 на КДП ?
Задано конкретне запитання, навіщо флудити?
Прошу писати по темі
(04-02-2021 19:33)Audio Fanat писал(а): В бюджет поміщаються Альтеки 604.
Я б їх розмістив так. Або диван між АС, а крісла для прослуховування поставити там де я відмітив місце дивана.
Цілком погоджуюсь
Але де ті 604 знайти в нормальному стані та за такі гроші
+ людина не захоче вінтажу, возні з корпусами, кросами в пів ціни. Та й підсилення щойно куплене прийшлось би міняти
Выразили согласие:
aslan
Старожил
(04-02-2021 19:42)Mazur писал(а): Цілком погоджуюсь
Але де ті 604 знайти в нормальному стані та за такі гроші
+ людина не захоче вінтажу.
3000 уо це їх ціна в готовому вигляді. По жанровості вони саме те що потрібно Вашому товаришеві. А по звуку переплюнуть сучасні вартістю втричі більшою.
Чуйка у них 103 дБ. Їх любий підсилювач розкачає.
(04-02-2021 20:12)Audio Fanat писал(а): 3000 уо це їх ціна в готовому вигляді. По жанровості вони саме те що потрібно Вашому товаришеві. А по звуку переплюнуть сучасні вартістю втричі більшою.
Чуйка у них 103 дБ. Їх любий підсилювач розкачає.
я чудово знаю 604
про підсилювач писав, бо до них проситься лампа і не потрібні там 220ватт ансема, а щось більш витончене
Можливо маєте пропозицію? Бо з того що знаю я, хороша пара зараз від 1700-2000, ящик десь 500 і не менше тисячі кроссовер+ потрібні знання і бажання цим займатися. Сам займатися таким за чужі гроші точно не буду
(04-02-2021 20:29)AppStyle писал(а): Для ближнего поля в данной компоновке должны подойти большие напольники
Не мешайте профессионалам исполнять пожелания
-не винтаж
-стоят, где нарисовано на схеме
-смена усилителя не планируется
-переезд не планируется
-реконструкция не в планах тоже
-скажите что есть нового для джаза и рока в ближнее поле на площади 80+
ИМХО - большие напольники в 2,5 метрах от уха это перебор. Нужны душевные колонки с высоким разрешением, потому что антем ... как бы... и сабы, иначе или верхний диапазон мозг выест, или баса будет мало.
Я бы смотрел на колонки типа напольных Usher - Focal - Atohm +...
(04-02-2021 20:38)zick писал(а): Не мешайте профессионалам исполнять пожелания
-не винтаж
-стоят, где нарисовано на схеме
-смена усилителя не планируется
-переезд не планируется
-реконструкция не в планах тоже
-скажите что есть нового для джаза и рока в ближнее поле на площади 80+
прекрасно розумію, що вирішити питання так як слід неможливо, але можливо є якісь кращі варіанти?
Справді пасують рупори, але у такому бюджеті готових немає
Выразили согласие:
Audio Fanat
Ветеран
(04-02-2021 20:23)Mazur писал(а): я чудово знаю 604
Можливо маєте пропозицію? Бо з того що знаю я, хороша пара зараз від 1700-2000, ящик десь 500 і не менше тисячі кроссовер+.....
Міг би запропонувати свої Альтеки, але Ви живете в місті Львів, а я в Дніпрі. Тож, не зростеться.
А до своїх Альтеків я міг би й лампу запропонувати ... Dinaco Mark III Mk Serega
Але тоді виходить двійний бюджет.
(04-02-2021 20:45)Audio Fanat писал(а): Міг би запропонувати свої Альтеки, але Ви живете в місті Львів, а я в Дніпрі. Тож, не зростеться.
А до своїх Альтеків я міг би й лампу запропонувати ... Dinaco Mark III Mk Serega
Але тоді виходить двійний бюджет.
шкода, от би ближче і продемонструвати- точно відпали б усі питання
Выразили согласие:
serapion1984
Ветеран