(21-08-2022 14:37)эполитт писал(а): Слушать контент с флешки, это моветон! Она звук убивает!
Тут друже Ви абсолютно правий. Я слухаю тільки Тідаловський стрім. Флешка для того, що там в свій час я зібрав колекцію того, що подобається і вона виконує функцію "записника з нагадуванням"
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Чергова дурня, притому дурня абсолютна. Ви уяви не маєте як звучить Тідал при правильних налаштуваннях на правильному девайсі !
Цифрит ? Звичайно він у Вас є і не тільки в Тідал а в Кобуз теж, так як система Ваша не здатна видавати звук зі стріму , хоча чому зі стріму, вона взагалі ні на що не здатна.
Сорі, але це правда
Василий, Вам уже много раз говорили, что через ЮСБ звука не будет. Если есть скачанные файлы, то их нужно воспроизводить по сети из сервера. И предварительно разжать в wav (плееру так легче читать).
Flac - это априори мёртвый звук, поскольку плеер на его обработку тратит много ресурсов, что далеко не на пользу этому самому звуку. А на стримингах как раз только флак.
Беда данного ресурса и ему подобных, что нормальный звук слышали 1-2%, а остальные его себе придумали и пытаются достичь "нечто", не покладая рук и средств.
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
(21-08-2022 15:50)VNV73 писал(а): у Вас денег больше, чем мозгов.
Наличие того и другого, делает жизнь удифила, яркой и интересной!
PS: Вы когда-нибудь слушали в полночь, Фокалы Утопии, с бокалом хорошего бургундского вина?
(21-08-2022 15:23)эполитт писал(а): Даже мой друг, о Тесле отзывался крайне холодно!
Він просто немає можливості її "послухати".
Все Вуду, з яким тут люди мали досвід
в "спілкуванні" , це третій або максимум четвертий рівень з відповідною ціновою категорією. Ніхто топа , а це пятий рівень, не мав з тих що критикує, а це вже інша цінкатегорія.
І я стверджую , що такий вплив який дала Тесла на звук в моїй системі, мало що давало з того, що я пробував. І в тому числі на абсолютну нівеляцію так званого "цифриту" в моїй цифровій системі. Тесла це "аналоговий" кабель ! Можливо він не всім підійде, тут звичайно все буде залежати від системи
І Тесла, це мій вибір
(21-08-2022 15:58)Vasiles писал(а): Тесла це "аналоговий" кабель ! Можливо він не всім підійде
Если подумать, тогда логично сделать вывод, что кабель не высоко-универсального свойства, тоесть крайне нишевого уровня! NBS, AQ- всегда известный результат (просто пример)
(21-08-2022 15:50)VNV73 писал(а): Василий, без обид, но все уже давно поняли
Які можуть бути образи. Ображаються люди, які відчувають свою неповноцінність
Ви наприклад не встані зрозуміти те, що я не слухаю контент з флешшки. Я слухаю виключно Тідал, ще і тому, що це мені обходиться в 2 долари в місяць, замість 20 в Кобуз. Так що не потрібно по гроші, їх мені ніхто не дає, я їх заробляю
(21-08-2022 16:05)эполитт писал(а): NBS, AQ- всегда известный результат (просто пример)
Я не знаю, я не перепробував всього. Але в колеги, в якого джерело предтоп Маранс 11, Тесла дала аналогічний ефект, аналоговість
За NBS нічого не можу сказати, ніколи не було. За Квест в стерео з ритейлом до 2к, мені нічого не підійшло. Ці шнурки не для моєї стстеми і моїх вух. Вище 2к не пробував, можливо там є щось достойне.
VNV73 - і це правильне рішення. Іноді краще жувати, ніж писати дурниці
З.І. Sotm sMS-200 -> Topping D90 -> усилитель -> колонки. VNV73, от мені цікаво, що з такими компонентами, без відповідної кабельної
обвязки, Ви взагалі можете знати і говорити про стрім і про звук взагалі ?
Без образ, тому що мудрі люди не ображаються, вони роблять висновки. На те виглядає, що Ви мудрий чоловяга і висновки зробв
.
(21-08-2022 15:49)эполитт писал(а): Вася! Ни настройки, ни девайс не в силах изменить природу подачи контента!
Если это МР3,
Друже, ну про що Ви ?
Перш ніж про щось говорити , треба це вивчити, ну хочаб попробувати на оприділеному рівні девайсів. Але не на такому як у попереднього оцінювача
Ну яке це мр3 , це рівень хайрезу і частка хайрезув росте з кожним роком. Я з Тідал уже більше 4х років.
(21-08-2022 22:37)anastas94 писал(а): Не може коштувати бюджетно.
Відповідаю на пальцях .
Чудо-Вуду, все піднімає вище бюджетного в 2 рази.
А з пивом від Вуду, відразу Нірвана
З.І. до речі, я став переможцем, купивши Теслу з оприділеним серійним номером, отримав в подарунок річну поставку що місяця пива VooDoo
(21-08-2022 00:01)Vasiles писал(а): Натискаєте кнопку МЕНЮ, потім крутимо
SOURSСE, як виходимо на ЦИФРОВІ ФІЛЬТРИ, натискаємо уже саму крутилку SOURСE і знову крутимо її міняючи при цьому вже конкретно фільтри.
А що заважає просто на пульті тицьнути кнопку вибору фільтрів?
P.S. в моїй конфігурації DF off, NOS
(21-08-2022 23:10)Vasiles писал(а): я став переможцем, купивши Теслу з оприділеним серійним номером