Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
vitamir
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 28-04-2022 22:31
(28-04-2022 15:26)Vasiles писал(а): Експеременти ? Так написав же Боб Крітес. Геній покращень звуку Кліпша методом погодження та суміщення. Його кросами користуються десятки тисяч фанів. Боб Крітес співзасновник B & K Enterprises, гаражного кооперативу з ремонту акустичних ситем від Klipsch, в тому числі з використанням як оригінальних комплектуючих, так і авдитильських. Я можу чогось не знати, але жодних технічних характеристик саморобних фільтрів від Боба я не зустрічав. Але фоточки, так, присутні. Також Боб з родиною модернізував деякі з гучномовців, що використовувались Klipsch в їхніх акустичних системах.
Звісно, це мало призвести до змін у схемах кросоверів, бо заміна дифузорів на титанові, наприклад, призводить таки до суттєвих змін електроакустичних характеристик гучномовця.
Та Боб, на жаль, полишив цей свт більше року тому. Він вже нічого не напише. Тому про "погодження й суміщення" я би висловлювався обережніше.
Це не те, про що Ви подумали, і про що так емоційно дописуєте вище.
(28-04-2022 15:26)Vasiles писал(а): Ні не так. В системі все важливо, кожен контакт, клема, розйом, кабелі мають різні характеристики. І якщо правильно все підібрати, тобто сумістити і погодити
то можна отримати значно частіший і якісніший звук. Про кривизну, кривизною, це марення  Маренням (С) я вважаю Ваше уявлення про правильність суміщення і погодження (С), не підкріплене розумінням причин і наслідків впливу на звук різних характеристик (С) всього того, що Ви перерахували вище.
А виправлення кривизни кривизною то найрозповсюдженіший спосіб, яким потрібно просто вміти користуватись, і яким таки користуются освітчені інженери. Тобто, потрібно бути фахівцем у справі виправлення, а не просто "я так чую".
(Отредактировал 28-04-2022 в 23:07 vitamir.)
Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 29-04-2022 04:10
(28-04-2022 22:31)vitamir писал(а): жодних технічних характеристик саморобних фільтрів від Боба я не зустрічав.
Тому про "погодження й суміщення" я би висловлювався обережніше.
кривизни кривизною . Не треба характеристик, Боб з яким я мав приємність розмовляти за життя, все розробив дуже добре. Як писав, його вироби апгрейтнули десятки тисяч колонок. На даний час фірмою керує Майкл, вони роблять як акустику,так і власні динаміки, кажуть непогані, але я не знайомий з такими виробами. Твітери я вирішив не рухати, мене все влаштовує, після заміни кабелів в середині.
"погодження й суміщення" це просто слова. Правдиве покращення дає тільки апгрейт якісними компонентами.
Тут дехто багато говорить про те ,про що і уяви немає. Просто німби які вони собі натягнули на голову виявились завеликі і потроху сповзли і закрили вуха і навіть очі 
Про "кривизну" тут навіть немає про що говорити
(28-04-2022 23:41)rotla писал(а): Максимум - постаивть еще стул сразу за этим. Думаю тут Вы переутрировали 
І не звертайте увагу на блазнів
(Отредактировал 29-04-2022 в 04:15 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
|
AudioTomCat
Ветеран

|
|
|
|
|
AudioTomCat
Ветеран

|
|
|
|
|
hennady
Старожил

|
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран

|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|