Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 05-06-2022 18:57
(05-06-2022 18:39)ВА67 писал(а): - Вам не раз говорили
- стримити можна з власної мережі, як робить дуже багато, а не онлайн.
-Але ви доказуєте всім, що ваше рішення - єдино вірне Ну і що, що мені говорили ? В палаті N 6, ми багато про що говоримо
- можна і з власної мережі, чому і ні. Ніхто, скільки я питав, не відповіли мені. Чи вони чують різницю коли файл відтворюється з безкоштовного софту, типу А плеер, Фубар, чи всеж платні версії кращі. А 10ти метрова кабельна підтримка цієї купи металевих наворотів, хтось це описав, що там стоїть. Для мене це виявилось критичним.
- я нікому нічого не доказую, так як доказати комусь, щось неможливо. Я просто говорю про свій вибір, який був зроблений на основі порівняння. Хтось робив такі порівняння ? Якщо так, нехай розкаже в деталях, я це вже зробив.
- про Тіак 505й, хтось слухав його в такій обвязці як я , або хоч приблизній? Нехай розкаже, а тоді робить висновки. Я свої зробив. Але ці висновки стосуються виключно мене.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
ВА67
Старожил
|
RE: Совместимость компонентов / 05-06-2022 19:19
(05-06-2022 18:57)Vasiles писал(а): Ну і що, що мені говорили ? В палаті N 6, ми багато про що говоримо
- можна і з власної мережі, чому і ні. Ніхто, скільки я питав, не відповіли мені. Чи вони чують різницю коли файл відтворюється з безкоштовного софту, типу А плеер, Фубар, чи всеж платні версії кращі. А 10ти метрова кабельна підтримка цієї купи металевих наворотів, хтось це описав, що там стоїть. Для мене це виявилось критичним.
- я нікому нічого не доказую, так як доказати комусь, щось неможливо. Я просто говорю про свій вибір, який був зроблений на основі порівняння. Хтось робив такі порівняння ? Якщо так, нехай розкаже в деталях, я це вже зробив.
- про Тіак 505й, хтось слухав його в такій обвязці як я , або хоч приблизній? Нехай розкаже, а тоді робить висновки. Я свої зробив. Але ці висновки стосуються виключно мене. А плеер, Фубар їх не знаю, а рвану зрівнював куплену і ломану - різниці нема (для мене). Про все інше - ви або не слухаєте, або не хочете почути.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hennady
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
|
yurchello1969
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 06-06-2022 06:46
(05-06-2022 21:55)Vasiles писал(а): Хіба не зрозуміло ? Щоб щось можна сказати про стрім, потрібні кабелі певного рівня, щоб робити порівняльні висновки. Таж саме про звук будь якого блоку, неможливо нічого сказати, як тільки попробувати його в оприділенній обвязьці. Тільки тоді можна зробити висновок .
Я це зробив. Ви поки що ні. Я говорю як практик
Василий, прямо 3-й класс, 2-я четверть. Здесь уже неоднократно говорилось об этом. Некоторые кабели исправляют кривое кривым, некоторые, просто замыливают звук. Может создаться иллюзия хорошего звучания. Вы не задумывались, что, возможно, это Ваш случай? Хорошие, сбалансированные компоненты, покажут себя и с недорогими, но ровными и прозрачными кабелями. Я знаком с системой, к сожалению, очень пострадавшей из-за орков и недоступна сейчас, в которой кабели не дороже 500 уе, но звучит она изумительно, ровно, прозрачно, со всеми микродеталями и тонкими материями. Я даже себе хотел собрать такую же, если бы не мое пристрастие к лампе. Таких примеров на форуме достаточно. А хорошие кабели могут добавить к потенциалу компонентов системы. И о какой практике идёт речь? Я, например, чем больше занимаюсь аудио, тем больше понимаю, насколько мало у меня опыта и, тем меньше хочется умничать.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|