Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-06-2022 14:26
(09-06-2022 14:20)baheba писал(а): вiра се є велика сила? Погоджуюсь
Все з цього починається, а дальше проби, сліпі тести. Хтось тут це описує, чи всі висновки зроблені на вірі. Поки що ніхто ніяких конкретних прикладів не привів. Все тільки теорії, почерпнуті від сумнівних "експертів"
Чекаю на конкретику в порівнянні
(09-06-2022 10:38)эполитт писал(а): Тик хороший середнячек, для добротной хай-фай системы, самое то!
Не приписывайте 505, достоинств которых он по большому счету, не имеет! Так хто сперичається, мова власне про середнячок. Але фанів цього середнячка дуже багато. І якщо його правильно запрягти в систему, то він здивує дуже багатьох. Ось тому відносно сьогоднішнього звуку, я поки не вирішив, чи треба його міняти і якщо треба то на що. І яке співвідношення якоскі/ціни має бути і що я від цього отримаю.
(Отредактировал 09-06-2022 в 14:32 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-06-2022 17:36
Одне мені не зрозуміло: ось, нафіга Вам все це потрібно, якщо Ви все знаєте? Ваші АС доволі пристойні , так гарно грають легкий джаз , жіночий вокал , з пару але. Вони починають грати по- паспорту з 50 , реально від 60. Це реальність, ніякими дротами Ви нижче не зробите. При цьому, Вам не потрібний саб. Дивина. Далі. Бумага, короткий хід, велика чутливість. Цікаво, і чим їх треба підсилити ? Ви вибрали Мак, діло Ваше. Але їм треба робити , принаймні, дуже серйозну ревізію, а не роз'єми міняти і дроти перетикати...і назвали це " апгрейд "
(Отредактировал 09-06-2022 в 17:50 Sergeo.)
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-06-2022 18:10
(09-06-2022 17:36)Sergeo писал(а): Одне мені не зрозуміло: ось, нафіга Вам все це потрібно,
-Але їм треба робити , принаймні, дуже -серйозну ревізію, а не роз'єми міняти Сергій, тільки не треба переходити на особистості, як у попередньому пості. При наступному такому випаді, буде описаний Ваш психологічний портрет.
А по ділу, мені теж не зрозуміло, нафіга Вам це.
Я вже писав, що Мак був у спеціалізованій майстерні. Все було перевірено і дещо скореговане фірмовими деталями.
Які питання ? Ви вважаєте що маєте право вказувати мені, що писати ,що ні ?
Розкажіть щось свое, як у вас все грає, що ви міняли, що порівнювали, чим подобається/не подобається звук на сьогодні. Як Ви суміститили свої компоненти
Недалеких тут і без Вас вистарчає.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Совместимость компонентов / 09-06-2022 18:38
(09-06-2022 18:18)artshop писал(а): Выводы невозможны...
Когда Бог хочет наказать, он отбирает разум....
Это про "нашего", в белом халате... Випадок з життя. Хороший знайомий продавав автомобіль. На базарі підійшов потенційний покупець, години три оглядав машину, місця такого, куди б він не заглянув не було. Сказав - сходжу за грошима, я тут не далеко в псих- лікарні лежу...
(09-06-2022 18:10)Vasiles писал(а): Які питання ? Ви вважаєте що маєте право вказувати мені, що писати ,що ні ?
Недалеких тут і без Вас вистарчає. Тезка, ви розхвилювалися, тримайте себе в руках.
(Отредактировал 09-06-2022 в 18:43 ВА67.)
|
|
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-06-2022 19:22
(09-06-2022 18:10)Vasiles писал(а): Недалеких тут і без Вас вистарчає.
Василий, вы привлекли к себе повышенное внимание, и невольно впали в состояние жертвы! Роль яркого активиста в теме аудио, ваш напор в общении, продавливание и внедрение личного мнения- тут не прокатило!
Желание бороться за свою правду, за идею, все это вылазит из вашего ЭГО!
Бросьте мой друг, нервы, угнетенное состояние духа, этого не стоит!
Посещайте выставки, слушайте системы, вечером включайте Арестовича а в свободное время, парируйте Андрюшку!
Знанием и опытом, кичиться не нужно, вы же не ГУРУ?
PS: К вам еще потянутся люди!
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|