Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
alexo
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 21-06-2022 19:18
(21-06-2022 18:13)artshop писал(а): Точно!
Абсолютизм - признак ограниченности, и необучаемости!
Но залёт нежданчиков с применением девайсов, характер звука которых проверен десятилетиями, всё же весьма минимален... Мені навіть писати не потрібно. Самоналіз дуже правильний, тільки можу погодитись!
Людина, яка дуже хоче когось принизити, підсвідомо відчуває свою нездатність реалізуватися в житті. Не потрібно виправдовуватись на рахунок саба.
Андрію, розслабтесь, випийте пива або доброї кави, послухайте саб, дивись тай попустить
(Отредактировал 21-06-2022 в 19:21 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Совместимость компонентов / 21-06-2022 22:33
(21-06-2022 22:01)Vasiles писал(а): Хочу почути конкретні приклади,
Вище я написав, що думаю про ваші якісні компоненти, які кардинально реагують на всі природні і неприродні явища. Ви, друже, в дитинстві начиталися Пан+ пані, обо подібного. Від цього ви в постійному пошуку сексу з проводами, запобіжниками і т.п., вживаєте слова, значення яких не розумієте. Думаю час це поправить. І ще, порівняйте вуду з колючим дрортом...
|
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Совместимость компонентов / 22-06-2022 00:14
(21-06-2022 22:51)Vasiles писал(а): Так чого неповірю. Вірю !
На відміну від декого
Так ми щось почуємо цінного від Вас ?. Бо тролити , зрозуміло, мало читали і не склалося, так як і з системою
Зверніться до Андрія, у нього є три чумадани з кабелями для налаштування систем, дивись тай один з панського плеча подарує
А поки посидіть на лавочці в куточку і послухайте, що старші розказують. Самі то не встані щось розказати Моя система чудово звучить і без кілобаксових кабелів, а вашим калікам вона не по зубам.
Від мене цінного тут може й мало, але я це розумію. Старших слухаю, стараюсь черпати корисне для себе. Старший ж не ви, і що корисного від вас? питання риторичне. 100 сторінок ви намагаєтесь хвалитися своїм тіком і вуду, які всіх рвуть. Хоча крім них, думаю ви нічого і не чули. Ваші понти нікого тут не вразили . Тут тьоток нема, так що все це даремно.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|