Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 28-06-2022 15:31
(28-06-2022 13:12)serapion1984 писал(а): За тик я пишу з повагою до користувачів.
Бо відгуки про квест діляться на 2 групи:
- вау кращий кабель в світі
- через 10 хвилин виключив бо дуже сверлить мізки Я ніколи не казав що Тіак, це неперевершене джерело
Мій месидж в тому, що ДС, можна заставити грати на рівні ВАУ з рештою компонентів системи.. І це при тому, що я досить дотошний слухач і догодити мегі не так просто. Пошукайте на вторинці серії 505_хТіаків при тій кількості що їх було продано, Ви їх там практично не знайдете, а це про щось говорить. Мені власне дуже подобається звук в комплексі зі всією системою, в такій ціновій категорії він поза конкуренцією.
Я думаю про джерело і планую пробувати, але це має бути тільки мережевий плеер з попередником
За Квест, я належу до другої категорії. Почитайте відгуки власників про інет AudioQuest Vodka . Практично всі пишуть що кабель класний. Я його витримав рівно місяць.
(28-06-2022 13:49)artshop писал(а): Но и Квест, и NordOst, нужно уметь готовить!
И "тело" появится! Ага, звичайно треба. Але практично нівкого немає "пару десятків силових".
Тому "готуєте" тільки Ви. Правда собі чомусь пересолили, тобто пересАбили
(28-06-2022 08:11)hennady писал(а): как вы отличаете близнецов? очень просто - у одного глаза карие у другого ... в очках Ну так, Ви весь час хочете нам доказати про те, що не маєте навіть приблизно уяви, як є все насправді.
А картинки з графіками гарні, слів немає, тільки вони ні про що
(Отредактировал 28-06-2022 в 15:41 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|