Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
лысый
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Совместимость компонентов / 03-07-2022 20:55
Пішов на четвертий круг. Це як анекдот про блоху.
"Прийшов студент складати іспит про тварин, а вивчив лише про бліх. Витягує білет і перше питання - блохи. Студент чітко відповідає:
- Блохи - це такі комахи, які вміють стрибати, смокчуть кров... - і розказує далі.
- Гаразд, - каже професор, - наступне питання.
А наступне питання - собаки.
Студент:
- Собаки, це такі тварини, що ходять на чотирьох лапах і в них є хутро. А в хутрі живуть блохи. А блохи - це такі комахи, які вміють стрибати...
- Ну нехай, - каже професор, - наступне питання.
Останнє питання - риби.
Студент:
- Риби - це такі тварини, які плавають у воді і вкриті лускою. А якби вони були вкриті хутром, то в хутрі могли б бути блохи. А блохи - це такі комахи..."
Майже провода і тік.
(Отредактировал 03-07-2022 в 20:59 ВА67.)
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 03-07-2022 22:23
(03-07-2022 20:41)moeller писал(а): Василь,я колись не думав,що кабелі мають колосальний вплив на звук, буду мати на увазі Кто б тут что не думал и не говорил, но это правда..кабеля действительно влияют на звук, возможно
не так колоссально. Здесь на форуме на эту тему уже сломано столько копей, что уже и нечего добавить.
Василий возможно преувеличил это влияние..ну ему так слышится, таким образом настроил систему, тут
каждому своё. Лично у меня здорово играет и с советской военкой, завалявшейся с застойных времён,
хотя есть куча и фирмовых кабелей. Я уверен лишь в одном, что в аудиофили степень увлечённости
зависит от финансов. Если есть возможность на серьёзные компоненты, то почему бы не подключить их
такого же уровня кабелями. А с другой стороны, эти самые компоненты, если правильно подобраны между
собой, могут себе спокойно работать и на стоковых кабелях.
WINNEN of LEREN
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 03-07-2022 22:55
(03-07-2022 18:20)SUIGYNTOU писал(а):
Мои с30 и Маяковские в Запорожье. А я сейчас в Германии.
Мои с30 и Маяковские в Запорожье. А я сейчас в Германии.
Мои с30 и Маяковские в Запорожье. А я сейчас в Германии. Аж мурахи по шкірі.....
Слухали один з треків Dali Cd3:
OP8 - Leather (Howe Gelb)
From the album "Slush" (1997)
Label: Thirsty Ear Records
Як перекласти..... Вітер....перетворює шкіру на....шкіру.....
Вася, Лисий, які думки?
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 03-07-2022 23:09
Може не в темі ,не приділяв великої уваги до кабеля.Мені дуже важливо ,щоб не було фону і різних шумів при використанні кабеля.Маю різні ,акуфейс , фурутек,кардас ,але середняки . Що порекомендуєте на майбутнє ,щоб я відчув по-справжньому різницю в якості звуку.Я візьму собі до уваги.Але на всякий випадок,цифру я не слухаю декілька років.Джерело звуку плівка,щоб дуже якісно це 38швидкість в дві доріжки, і зрозуміло вініл.Дякую.
Василь дочекаємся кращих часів, інтересно би провірити ваш кабель за тисячу в вашій присутності чи буде якась зміна. Може ви мешкаєте у Львівській області, ато всіх цікавить ваша персона.
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|