Выбор первого проигрывателя пластинок
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
vitalyB
Ветеран
|
|
|
|
Виктор В
Ветеран
|
|
|
|
|
dok123
Ветеран
|
|
|
|
|
vitalyB
Ветеран
|
|
|
|
leva000
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
alex69
Старожил
|
|
|
|
|
Fisha
Ветеран
|
RE: Выбор первого проигрывателя пластинок / 18-12-2022 20:54
(13-12-2022 21:06)Виктор В писал(а): Який фонокорректор Ви можете порадити?
Голову думаю замінити на ATVM540ML судячи з прайса на ваш преамп щось дешеве я б не брав
та спочатку б притягнув щось додому та порівняв з вашим, щоб зрозуміми, по-перше рівень вашого фоно, а по друге як зміна фоно впливає на рівень звука системи
стосовно лампа-транзистор, фірма-авторський в мене своя думка, заснована виключно на моєму досвіді, і тому гадаю багато людей можуть мати точно протилежний досвід
я не чув фірмових транзисторних фоно дорожче 1куе за уживаний, і вони всі в мене не залишилися
ті транзисторні, що коштували 500+- за уживаний, швидко програли моїм yamaha a-1 та maranz c28
я не майже чув фірмових лампових дорожче 2куе (знов за уживаний)
лампові в мене топ CAT, манли - дуже гарні
під "чув" я маю на увазі у себе дома або багаторазово у моїх друзів у знайомій системі, а не випадкові прослуховування в незнайомій системі
авторські можуть бути як шлак, так і перлини. але для мене завжди важливо чи може автор підтримати клієнта потім. якщо ні - я б задумався чи треба купувати
також там питання з повторюваністю, прослуханий вами тестовий екземпляр може трохи іншим. наскільки "іншим" це вже питання - можлива кращім
гадаю не у всіх авторів така проблема, але я з нею зітнувся
був в мене один авторський транзисторний - там тільки розсипухи на 1400уе було - розкішний саунд, на той момент не було коштів щоб придбати його
слухав 10+ авторських лампових 500-1200уе вдома, всі вони програли моєму (теж авторському) с апгрейдом по лампах та деталях
взагалі перебір фоно мене вже не цікавить, мій гра супер, продавати його не збираюсь, звісно є кращі, але я не хочу все життя перебирати компоненти, тому наступний крок для мене (якщо буде) - то це САТ, дорожче точно не зможу та й не хочу
|
|
|
|
|
leva000
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|