Підключитися телефоном через bluetooth до стерео системи.
Автор Сообщение
prelude3 Не на форуме
Ветеран

Підключитися телефоном через bluetooth до стерео системи. / 28-06-2022 10:30
Всім привіт.
В мене таке запитання.
Є система, але інколи хочеться просто увімкнути музику з телефона без усіляких кабелів і т.д.
І ось, що я придумав... Але не впевнений що це працюватиме, чекаю на вашу підказку.

Є підсилювач harman/kardon HK970, в нього я планую підключити блютуз-адаптер через перехідник rca-jack.
Прикладаю фото, ви зрозумієте. Питання, чи по блютуз з телефона буде працювати це?
Мабуть це найдешевший варіант підключитися до стерео системи по блютуз.

Всегда прав!
Найти все сообщения

Выразили согласие: serapion1984
Phantoms Не на форуме
Ветеран

RE: Підключитися телефоном через bluetooth до стерео системи. / 28-06-2022 12:16
Я спочатку взяв на Алі за $1,77 плату
_https://www.aliexpress.com/item/1005003561057575.html
дуже проста, слухав радіо через блютуз з телефону на усілок.

Потім вірішив купити щось покраще, та взяв з АКБ та APT X/HD на алі vikefon BT-B22. Дуже універсальна штука і хватає на тривалий час.
_https://www.aliexpress.com/item/32997677761.html
Завдяки її можу навіть вініл (усілок має фонокоректор та вихід REC) та СД слухати на бездротових навушниках Biggrin Можна брати навіть в авто.
Якщо у вас телефон має підтримку APT X або HD, краще взяти щось подібне до BT-B22. А якщо є лише AAC/SBC кодек, тоді приблуду за декілька $ буде достатньо на алі їх куча.
(Отредактировал 28-06-2022 в 12:18 Phantoms.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: prelude3
serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Підключитися телефоном через bluetooth до стерео системи. / 28-06-2022 14:34
У мене була така сама задача. Я спочатку взяв таблетку від Астел і Керн, теж з виходом 3,5 джек. Дешево, але не сердито. Вихідний рівень сигнала слабкий, гідний для навушників, для стерео системи слабкий.
Потім взяв xDuoo XQ50 pro і наразі задоволений. Підключився по оптиці до свого ЦАПу, тим самим нівелював недосконалість аналового виходу блютуз адаптеру та дозволив ЦАПу компенсувати значною мірою втрату якості самого блютуз.
Живлення даю від повер банку. 5000 mAh вистачає на місяць заряду.

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: prelude3 , Serpens
bmw3 Не на форуме
Ветеран

RE: Підключитися телефоном через bluetooth до стерео системи. / 28-06-2022 17:05
Брав роки два тому для подібної задачі Ifi zen blue
Дуже непогано, хоча і не зовсім бюджетно. Проте питання для себе із використанням бт для музики із телефону для систем закрив.
Найти все сообщения

Выразили согласие: prelude3

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS