Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
artshop
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 26-09-2022 15:42
Був час, коли я свідомо і аргументовано штирів Василя за вопіющі ляпи....
Потім - зась! Бо навіщо?
Він ентузазіст, сто відсодково!
... а досвід... Він прийде...
-----
І такі да, Zen розпізнав, кривий мережевий до кривих АС підібрав... То вуха має!
(Отредактировал 26-09-2022 в 15:47 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 27-09-2022 09:14
(27-09-2022 03:37)Boostaddict писал(а): Как обычно, тема скатилась в никуда
Автор описав організацію свого стриму одним реченням. Далі пішли образи на зразок " ти поняття не маєш" і тп, бо не слухаєш тідал, і провода в тебе дешевші ніж 3"к". І це він пише у всіх темах. Це по вашому обговорення? Це випендрювання! Судячи з описів, у людей тут системи куда крутіші і ніхто собі не дозволяє такі вислови.
Про стрим, він приблизно у всіх організований однаково, а як його організувати по іншому? Просто у всіх системи різного рівня, але вони звучать і ніхто крім слухача не може оцінити якість. Чи може є серед нас такий, хто прослухав всі можливі варіанти?
Коли людина на чомусь зациклена, і їй всі про це говорять, вона вдається до хамства.
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 27-09-2022 14:30
(25-09-2022 07:40)Vasiles писал(а): технології Маранс 2R2
Приєднуюся до запитання пана rotla:
1) Що таке 2R2?
2) Marantz SA-11S1 в курсі що у нього ЦАП 2R2?
У мене були Marantz SA-11S1 і Marantz SA-11S2.
Боляче читати про порівняння Тік 505 і Marantz SA-11S1. І я не про те що хто там кращий. Я про те що подача настільки різна, акценти АЧХ ну настільки по іншому побудовані в Тіку і згаданому Маранці що порівнювати рівні якості навіть не коректно.
Хто там писав про старі чипи проти нових то послухайте Marantz SA-11S3 на 1792...це вже неможливо слухати.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 27-09-2022 17:21
(27-09-2022 09:14)ВА67 писал(а): Автор описав організацію свого стриму одним реченням. Далі пішли образи на зразок " ти поняття не маєш" і тп, бо не слухаєш тідал, і провода в тебе дешевші ніж 3"к". І це він пише у всіх темах. Це по вашому обговорення?
Соглашусь...Есть не совсем понятная зацикленность на ритэйле кабелей. Я понимаю, что ТС их как-то удачно очень купил и рад за него, но тыкать везде эти цифры...Ну как-то неприлично, что ли.
(24-09-2022 09:53)duda писал(а): Вы написали: "При правильной реализации стриминга , СD - это уже отживший себя формат".
Я ответил: "поделитесь ссылочкой на пример музыкального материала в "правильном" формате".
Я слушаю, в первую очередь, музыку, а не аппаратуру. Рассуждать о качестве аппаратуры в отрыве от музыки, на мой взгляд, некорректно. Соответственно, попросил поделиться ссылкой на музыку, которую слушаете. В том качестве и формате, которые Вы считаете не отжившими себя. Что значит "музыка, которую я слушаю" ? Мы будем обсуждать мои музыкальные вкусы? А формат, по-моему, определён самой темой - стриминг. Более того, это же самое я и написал в сообщении, на которое Вы ответили.
Что непонятного в этом? Подписан и на Tidal, и на Qobuz.
Как можно на форуме о "высокой достоверности" воспроизведения музыкального материала обсуждать прослушивание музыки в отрыве от качества аппаратуры?
(24-09-2022 10:45)t.800 писал(а): Так Boostaddict и не скрывает, что слушает розетки, про муз.материал никогда не пишется,
хотя это главное. "Отправил две розетки на прослушку", "слушал розетку в своей системе",
"отслушал розетку" - действительно странные фразы.
А зачем мне писать про муз материал? У каждого он свой. Главное - выстроить классную систему для его воспроизведения и тогда любая музыка будет отлично играть. Но к тебе это не относится, конечно , так что забудь.
Вообще радует твоё участие в теме, в которой ты ни в зуб ногой. Впрочем, как обычно, ничего нового.
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 27-09-2022 17:42
(27-09-2022 14:30)serapion1984 писал(а): Приєднуюся до запитання Сергію, те що я помилився який чіп в Маранс, суті не міняє.
Тому що мова йде про стрім.
Ваші казки про те що Маранс стоїть на недосяжні висоті, в моєму випадку не виправдалися.
Чого це я маю приймати на віру те що Ви пишете. Можу Вас запитати, на паркані теж пишуть, але це не відповідає дійсності Так, що... Маранс і Тік у Вас навіть і близько не були порівняні в чоло один з одним і близько не в таких умовах і не на такій подачі інфи !
І до речі коли я описав це порівняння, я написав про різний тональний баланс. Малося на увазі, що по інших параметрах таких як прозорість , детальність, достатності Н/С /ВЧ різниці не було, казки про мр3 зі стріму є марення деяких тут "експертів"
Тобто, що стрім, що СД на моїй системі давали досить цікавий звук.
З.І. все інше що тут пишуть злобні тролі, це повна дурня і некомпетентність, так як ні в кого з них немає "правильного" стріму , ніхто з них так і не поділився в деталях з організацією а тим більше підтвердженим з фото. Чи не так ?
Чекаю конкретику, а не пускання мильних бульок
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 34 Гость(ей)
|
|