Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
ZLoDAY Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 00:41
Цитата: Ютуб. В настройках фикса.
Biggrin А! Так поздравляю. Эти розоволосые LGBT_ку-ку бляди оценивают уровень загрузки своих серверов доставки контента и сообразно балансируют потоки на отдачу. Ну и еще составляют табель о рангах операторов связи и их доступность пирингу с Самой Доброй Корпорацией во Вселенной.
На практике, если задержки растут или плавают или Юпитер в 5 доме - сбрасывает поток на более младший.

Audiophiles use phono leads because they are unbalanced people!
Найти все сообщения

petr.solo1223 Не на форуме
Специалист

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 00:47
Так а кто сказал что так не поступают тот же Тайдл, Кобуз и прочие Спотифаи ? Wink

У них поток на количество потребителей поболее чем на трубе смотрящих видео Wink
(Отредактировал 02-04-2023 в 00:49 petr.solo1223.)
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 01:08
(01-04-2023 23:58)zick писал(а):  кабелей и патчей на сумму
Гигабит возник из чего -
В аудио всё так - заплатить надо больше для якости - иначе не маешь уявы.
Вадиме, без всього цього немає "звуку" . Ви думаєте, я просто так все придбав, від "немав що робити"
Я не маю Гіга, обходжусь 400. При тому все на стрімі , 4к валить без будь яких проблем, без зависань, в онлайн фільм 4к запускається за кілька секунд іі це на "застарілих" технологіях коаксилу з Модемом в хаті Biggrin
Ну і звичайно я не пишу про те що сам не пробував.
Тому деколи і виходить " що уяви не маєте"
Party0012

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 01:17
Василий, я про многие вещи не имею ни малейшего представления.
Среди них то, куда мне вставить модем.
И не я один этого не знаю.
Он не нужен огромному числу людей.
Они все не знают, что такое качественный стрим?
Только обладателям оборудования типа вашего это доступно?
Вы серьёзно?
(Отредактировал 02-04-2023 в 01:24 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Boostaddict
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 01:30
(02-04-2023 01:17)zick писал(а):  Только обладателям оборудования типа вашего этоо доступно?
А хіба я таке говорив ?
Я просто перерахував, що потрібно для якісного стріму.
Але Ви не слухаєте, мої пояснення, і аргументи. Про "чисті/брудні" береги. Ви доказуєте якусь свою позицію, так я теж її доказую, але аргументовано
Яж не винуватий що якісного стріму я досягнув у цього провайдера, на якому "сидять" 100 мульйонів абонентів.
Думав за Ілона нашого, дешевше на половину від того, що маю, без дротів. Результат мені не відомий, що буде Улыбка
А так, як від добра - добра не шукають то сиджу на модемі Biggrin

З.І. запитайте Максима, чого це він із "надсучасним" інетом і аудіфільським свічем в 2,5к почав шукати "береги".
А мені "береги" , як виявилось непотрібні і це із "застарілими" технологіями Biggrin
(Отредактировал 02-04-2023 в 01:39 Vasiles.)

Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 01:41
Василий - модем сам тоже гадит шумом, он компьютер по сути. То, что вас не переспорить известно давно, оно и не нужно никому. Просто прикольно наблюдать, насколько человек прошит и непробиваем, ну и хочется научиться так программировать потребителя - это ж золотое дно.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 01:57
(02-04-2023 01:41)zick писал(а):  Просто прикольно наблюдать,
Вадиме, а як цей ефімерний "модем" працює у провайдера ? Він заморочуєиься, щоб знизити його зашумленість і зашумленість ліній?
Я "вилікував" Модем аудіофільським живленням, реально без нього немає якості звуку.
"Потребітель" це Ви про кого ?
Мене неможливо запрограмувати, поки я не почую для мене вся "реклама" не важливіша від мильної бульки. Biggrin
Ви вважаєте себе еталоном, практиком і знатоком в царині стріму ? В чому Ви намагаєтесь мене переконати ?
Party0012
(Отредактировал 02-04-2023 в 01:58 Vasiles.)

Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 01:58
(02-04-2023 01:30)Vasiles писал(а):  я теж її доказую, але аргументовано

З.І. запитайте Максима, чого це він із "надсучасним" інетом і аудіфільським свічем в 2,5к почав шукати "береги".
А мені "береги" , як виявилось непотрібні
Аргумент у вас один - я так слышу и мне нравится.
У Максима аргумент - шум в сети неизбежен, он его превентивно удаляет, потому что знает, что он там есть. Вам же кажется, что вы его убрали патчем и модемом.
Пассивные оптические сети не требуют столько шумного железа, сколько кабельная сеть. Но нет смысла обсуждать это.
(Отредактировал 02-04-2023 в 02:02 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Boostaddict Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 01:59
Василий, мне импонирует Ваше упорство, но Вадим всё очень ясно и толково разъяснил про модемы и прочее. Вы боретесь с проблемами, которых у нас нет. Я использую раутер SR и свитч т.к нет предела совершенству. И да, они действительно дают отличный результат.
Но я их использую только потому что это инструмент моей работы, иначе я бы вряд ли их купил.
Я не настолько много зарабатываю, чтобы потратить 15К на раутер со свитчем и кабели к ним.
(Отредактировал 02-04-2023 в 02:02 Boostaddict.)
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 02:07
(02-04-2023 01:59)Boostaddict писал(а):  мне импонирует Ваше упорство,
Максиме, це не впертість. Це дорога по якій я йду і я її як і всі інші тут це озвучую.
Я досягнув результату, який мене повність задовольняє ! А це є головне в нашій справі
Чого і всім вам бажаю Party0012

Найти все сообщения

Выразили согласие: zick , Boostaddict
ZLoDAY Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 04:20
Цитата: Так а кто сказал что так не поступают тот же Тайдл, Кобуз и прочие Спотифаи ? Wink
У аудио сервиса нет таких градаций как у видео (наподобие 480p---720p--1080p---4k).
Если потерьное кодирование то да, всякие VBR для того и придумали.
Но это копейки, по сравнению с видео.
Видео превосходит аудио в потоке в 5-10 раз и выше.
Мы говорим про 128-320 кБит/с против 2-10 мБит/с.

Но Tidal - Spotify и прочие пердолящиеся в сракотан, продают Lossless, на том и выстроена база таких фОнатов как Василий.
Lossless при самых смелых мокрых мечтах диафилов составляет около 5-8 мБит/с (это с лихвой больше - в реале 1,5-4мБит/с).
Другая особенность - нет таких градаций - если это 24 бит@96 Кгц то битрейт около 4 мегабит/с без Flac сжатия (пишу по памяти - цифры могут быть не до конца точны).
Что хочу сказать:
база смотрящих ты-Труба намного больше фонатиков вроде Василия и география ты_Труба шире (задачи доставки контента сложнее - часовые пояса, туземные провайдеры итп).

Отроки больше смотрят чем слушают, а слушают пижженое или бесплатное (в ТыТруба например).
Цитата: це на "застарілих" технологіях коаксилу з Модемом в хаті Biggrin
меж тем, гражданин из Одессы все верно сформулировал насчет этого фуфла мамонта.
Кабельный модем - фуфло мамонта и работает просто потому, что последнюю милю перекладывать для кого то дороже.
Для конечного потребителя - все равно, если потребляешь контент.
Для работы - выбешивает асимметрия.
Цитата: "надсучасним" інетом і аудіфільським свічем в 2,5к
Ой, аж антирЭсно.

Цитата: Пассивные оптические сети не требуют столько шумного железа, сколько кабельная сеть.
А шО делать, если там TDM в распределении нисходящих потоков до ебанентов ? Пичаль пИчаль. КатастрофЭ.
Это ж типерЪ литавры раньше чем скрипки вступать начнут.Biggrin
(Отредактировал 02-04-2023 в 04:33 ZLoDAY.)

Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 06:44
(02-04-2023 04:20)ZLoDAY писал(а):  Это ж типерЪ литавры
О це я розумію спіч Happy0158
Порвати всіх і все на паперові смужки .
Тут навіть добавити немає що Party0012
Хоча...
Цитата:Мы говорим про 128-320 кБит/с против
Хоча на справді відтворення в якості починається від 800 кБит/с і значно вище.
Але туд всі експерти від стріму і кого мені скажіть вчити ? Biggrin
(Отредактировал 02-04-2023 в 06:53 Vasiles.)

Найти все сообщения

Выразили согласие: zick
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 11:30
(02-04-2023 01:59)Boostaddict писал(а):  Но я их использую только потому что это инструмент моей работы, иначе я бы вряд ли их купил.
Це ключове. Не кожен, в здоровому глузді, може собі дозволити витратити чималі кошти на прибамбас і потім рік продавати його за пів ціни, коли той не сподобався/підійшов.
Найти все сообщения

bylujnik Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 11:45
(02-04-2023 01:59)Boostaddict писал(а):  Я использую раутер SR и свитч т.к нет предела совершенству. И да, они действительно дают отличный результат.
Но я их использую только потому что это инструмент моей работы, иначе я бы вряд ли их купил.
Я не настолько много зарабатываю, чтобы потратить 15К на раутер со свитчем и кабели к ним.
Happy0144
З такої точки зору це дійсно аргумент, бо дуже марнотратно пускати такі гроші (навіть уявімо що с дилерським дисконтом у 80%) на мережеві приблуди, які можливо досягнуть рівня звуку офіційно придбаного на HD tracks альбому, відтворюваного тим самим Антиподом, але вже з вбудованого в ссд
(Отредактировал 02-04-2023 в 11:46 bylujnik.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: serg68
zick Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 12:16
(02-04-2023 04:20)ZLoDAY писал(а):  Ой, аж антирЭсно.

А шО делать, если там TDM в распределении нисходящих потоков до ебанентов ? Пичаль пИчаль. КатастрофЭ.
Это ж типерЪ литавры раньше чем скрипки вступать начнут.Biggrin
Василий очень обрадовался - Вам за это замечание спасибо Party0012
Я не скажу про уплотнение ничего - просто не понимаю насколько оно вредно. Но про пИчаль могу рассказать. От дворового щитка я протянул себе силовую воздушку самонесущим кабелем 16 квадратов. Когда менял провайдера ADSL на кабельщиков - была одна опция - коаксиял. По пути линия висела на столбах электропередачи. Приехали бодрые мужики в униформе и попросили меня опустить мою проводку на землю, чтоб к ней прихомутать кабель. Я был недоволен и начал бурчать. Мне ответили, что так я экономлю метров 20, а оно и так уже всё насквозь пробито , да и кабель кЭтайский. Не парьтесь, гражданин, в общем, гляньте - у вас полдвора так подключены и не жалуются.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

ZLoDAY Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-04-2023 14:59
Частный сектор видимо ? В многоэтажных домах другие фильмы ужасов.
То что массовое внедрение PON происходило на самом самом дрэке это факт.
Начинают с BDCOM потом переходят на какую то жуть по 30$ за ONU. $70 против $30 на абонента - таки большая разница в масштабах сети.
А то что потом этот фуфел начинает отваливаться и жить своей жизнью - так это потом. Главное побыстрее построить и нахватать абонов.
И вообще - постмодернизм : чем хуже - тем лучше!

Найти все сообщения

serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 04-04-2023 17:46
Провайдери, які пропонують модеми залишаються одиничними випадками. Впевнений є ЖК де вже при всьому бажанні не знайти "модемного" провайдера. Виходить люди там приречені не мати уяви про стрім?

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 04-04-2023 18:29
(04-04-2023 17:46)serapion1984 писал(а):  Виходить люди там приречені не мати уяви про стрім?
Мені про це важко щось сказати. Але повторюсь ще раз. Я чисто заради есперементу, пробував "брудний/чистий) берег начитавщись ВАУ відгукіа, результат був негативний. Тому як і нисав , я трохи "відстав" від реальності і тому тільки тепер зрозумів, як мені здається в чому причина, що люди на безмодемних мережах "вздовж і впоперек" використовують ві-фі "очистку" сигналу. Тут наш друг постійно закликає до "логіки". Так ось де логіка ? У мене з "модемом" не потрібно, без модема потрібно "брудний/чистий" берег.
Я з Модемом відмовився від твердих носіїв, інші без модема використовують стрім для "пошуку"
Так можливо краще мати свій власний Модем певного рівня (наприкла Netgear)
з аудіофільським живленням, на екранованих кабелях, ніж отримувати від провайдера "сигнал" невідомої і сумніаної якості який необхідно "чистити" (а це не так просто зробити, використавши всі ланки якісних компонентів). Ви думаєте провайдер використовує там аудіофільське живлення ? Як виявилось, живлення являється маєже ключовим в досягненні успіху в стрімі.
Тому я і задав запитання Максиму, навіщо йому береги зі свічем за 2,5 і патчами за 2к. Відповіді поки не отримав.
Звичайно, я не все знаю, не все пробував але "логіка" річ якою важко нехтуватиParty0012
То які будуть думки ?

Найти все сообщения

serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 04-04-2023 18:38
Я правильно розумію, Василю. У тебе була модель безмодемного і модемного інтернету вдома. Модель з модемом значно виграла по звуку?

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 04-04-2023 18:49
(04-04-2023 18:38)serapion1984 писал(а):  У тебе була модель безмодемного і модемного інтернету вдома.
Ні.
Безмодемного інету в моєму регіоні не існує, тільки модемний на коаксилі. Я живу у "відсталій" ерії, хоча тут всі так живуть Улыбка
Логічно, якщо я задоволений модемним варіантом, то навіщо мені шукати безмодемний. Є можливість взяти бездротовий інет від Ілона, але я навіть незнаю який там принцип подачі і чи потрібен там Модем.
Просто я виклав факти своїх "пошуків". Тому після пробного Тіака, я перейшов на більш якісніший рівень, але основним і єдиним моїм контентом є і буде якісна музика зі стріму, яка має безперечно переваги, як на мене в порівнянні з іншими носіями.

Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS