Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео".
Автор Сообщение
anastas94 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 22-11-2022 13:18
Якщо Вам потрібна більш-менш нормальний звук - назавжди забудьте слово ресивер. І " багатоканальний підсилювач " також. Тіж самі тільки у профіль.
Найти все сообщения

Выразили согласие: DriverFirst
rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 22-11-2022 15:13
(22-11-2022 13:18)anastas94 писал(а):  забудьте слово ресивер. І " багатоканальний підсилювач " також.
З якого бодуна?!

P.S. Пiдозрюю, що мiй гiбридний багатоканальний пiдсилювач буде трохи кращий за звичайнi "стерео", у багатьох тут присутнiх.
Найти все сообщения

Выразили согласие: slavikk , vitamir
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 22-11-2022 15:48
Если многие думают что любой усилитель легко обыграет подобные топ ресиверы тех лет, то ошибаютсяWink

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

serj_01 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 22-11-2022 19:14
Немало меломанов послушав стерео в 5.1-7.1 на нормальных ресах и нормальной акустике больше никогда стерео не включают, хотя и отдают себе отчет в том , что выстроенная системой сцена может отличаться от звукорежиссерской из студии.
Найти все сообщения

anastas94 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 22-11-2022 19:54
Denon avc a1se...у мене був Denon AVC-A1XV до якого 1се як до неба рачки. Гарні апарати для того , щоб коли капусту квасити ними кришку наважувати.
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 01:41
(22-11-2022 19:14)serj_01 писал(а):  Немало меломанов послушав стерео в 5.1-7.1 на нормальных ресах и нормальной акустике больше никогда стерео не включают, хотя и отдают себе отчет в том , что выстроенная системой сцена может отличаться от звукорежиссерской из студии.
У моих друзей была возможность поиграться и посравнивать абсолютно разные аппараты топ уровня с топ уровня ресиверами на достаточно дорогой акустике в свое время- так вот выводы были очень неоднозначные по результатам сравнений! Хорошее стерео -это тоже очень не просто и не дешево, исключения крайне редко бывают, все что хорошо звучит как правило денег стоит

(22-11-2022 19:54)anastas94 писал(а):  Denon avc a1se...у мене був Denon AVC-A1XV до якого 1се як до неба рачки. Гарні апарати для того , щоб коли капусту квасити ними кришку наважувати.
У вас так само "пагано" грав AVC-A1XV?Wink Я ще можу припустити таке щодо бюджетного сектору примітивних ресиверів, бо топи грають на рівні як мінімум не гіршому ніж безліч навіть досить недешевих інтегральників

(Отредактировал 23-11-2022 в 02:05 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

anastas94 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 06:12
Слухайте, чи багато у Вас було топових ресиверів? У друзів і ютиб ? І критерії якості звуку у всіх різні. Проблема ресиверів полягає у тому, що вони не відтворюють НЧ як потрібно, звалюють усе у " кашу " на більш-менш середніх колективах, велике питання до музичної сцени. По великому рахунку усе те, що відрізняє гарний підсилювач від посереднього. Про те, що Ви пишите , як топові реси переграли безліч не дешевих інтегральників. Давайте конкретику хто кого переграв. У іншому випадку то не про що. Для прикладу наведу те, що бюджетний..хай буде над..винесе той денон 1с що на відео без варіантів.
Найти все сообщения

BOSS.INC Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 08:12
Лет 18 назад я начинал свой путь в стерео с ресиверов, сначала был yamaha rx 630,потом marantz sr 5600,второй играл стерео чуть лучше,слушал в режиме pure direct.Потом перешёл на стерео усилители,бюджетный усь marantz pm 4001 просто выносил в одну калитку эти ресиверы,в основном конечно по контролю НЧ.Ну а marantz 7001ki и marantz pm17,которые были потом думаю легко потягаться с рейсами из топ линейки marantz,denon.

Умные люди обсуждают идеи, средние - события, глупые - людей.
Найти все сообщения

Котельщик Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 10:33
(22-11-2022 09:06)rotla писал(а):  ... Ну и, никакие наушники даже со всевозможными кроссфидами, никогда не будут играть так как АС.

...
Неоспоримый факт.
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 10:59
(23-11-2022 06:12)anastas94 писал(а):  Слухайте, чи багато у Вас було топових ресиверів? У друзів і ютиб ? І критерії якості звуку у всіх різні. Проблема ресиверів полягає у тому, що вони не відтворюють НЧ як потрібно, звалюють усе у " кашу " на більш-менш середніх колективах, велике питання до музичної сцени. По великому рахунку усе те, що відрізняє гарний підсилювач від посереднього. Про те, що Ви пишите , як топові реси переграли безліч не дешевих інтегральників. Давайте конкретику хто кого переграв. У іншому випадку то не про що. Для прикладу наведу те, що бюджетний..хай буде над..винесе той денон 1с що на відео без варіантів.
У мене свого часу були середнього рiвня ресівери(які в нас чомусь вважалися топами, що не відповідає дійсності бо це і є середній сегмент по суті), denon 4308, 4311, marantz sr 7007, harman kardon avr 7000, onkyo tx nr 3007, не самі погані, а батько мого товарища 25 років торгував av- обладнанням та hi fi преміум рівня, навіть свої магазини мав (один з них у Лондоні і досі працює), і в нього було майже все що інші люди бачили тільки на сторінках журналів, тобто техниіка й акустика дуже високого рівня, і макінтоши і майже весь європейський топ.
Шодо порівнянь, то в нього lexicon та денон 5805 (це одне й те саме з AVC A1XV, просто модифікації для різних країн) топові виносили у стерео дуже багато середньостатистичних інтегральників, винятком була лампа від Макінтош та Wavac, бо перегравала майже усе на той час, і це не жарт, я вже писав вище що топ ресівери такі реально мали одиниці людей, бо вони коштували на початок двотисячних 5000-7000$!! Якщо у вас зараз є дуже гарний інтегральник запишіть те саме що в роликах вище та викладіть тут, цікаво послухати про що ви кажете, ну так щоб вхлам розірвало той же AVC A1XVWink
Щодо паганих нч у топ ресах, то при прослуховуванні тих же топових денону 5805, чи ямахи dsp az9 нічого подібдного не було, дуже гарно все відігравали у pure direct, у них навіть диапазон регулювання нч у еквалайзері 30- 18000Гц (у дешевих ресів це взагалі 63-16000Гц у кращому випадку), у pure direct взагалi 20-20000Гц коли всі приблуди та налаштування вимикаються
(Отредактировал 23-11-2022 в 12:08 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 14:05
У денона топ av- оборудования для кино и музыки был представлен вот такими раздельными монстрами, цену их на момент выхода лучше не упоминать, чтобы у многих аудиофилов не случился приступAshamed0006 Разумеется обладателей таких аппаратов здесь может вообще не оказаться! Зато по всем форумам обычно и гуляют такие типичные фразы "абсолютно все ресиверы г..вно" и подобныеBiggrin

(Отредактировал 23-11-2022 в 14:06 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 14:30
(21-11-2022 13:51)DriverFirst писал(а):  Можливо це в мене такий бракований аппарат? Але щось мені підказує, що це не тільки так у мого Onkyo.
Берете надсучасну китайську свистоперділку, ЦАП, блютуз, вай-фай, попередник. Прикручуєте до студійного б/у проф підсилювача класа А/Б потужністю 300-700 Вт. Та і все, не захочеться згадувати світ ресиверів як страшний сон.
ЗІ.: ще бажано акустику з бас дифузором від 20-22 см. Або інакше не зрозумієте для чого існують потужні кінцеві підсилючачи.
(Отредактировал 23-11-2022 в 14:32 serapion1984.)

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: DriverFirst
rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 14:56
(23-11-2022 14:05)slavikk писал(а):  Зато по всем форумам обычно и гуляют такие типичные фразы "абсолютно все ресиверы г..вно" и подобныеBiggrin
Лично я никогда не говорил "абсолютно все", я говорил "из тех что я слушал".
Да и г-ном называть, по крайней мере топовые не стоит - звучат они достаточно не плохо просто в основном они уступают хорошим обычным усилителям.
Понятно что переслушать все на свете я не мог, и я не слушал тех что дороже $9-10K, может они и переиграют нормальный усилитель за четверть или даже меньше, от этой цены.
Также я за последних лет 5-6 никаких не слушал, может быть чего среди новых и появилось (сомневаюсь, но мало ли...)

У меня-же давно никакого нет, ввиду ненадобности - многоканальный гибридник плюс несколько стерео что у меня есть, позволяют слушать и стерео и многоканальный звук и в музыке и в кино с более чем приемлимым для меня качеством.
Найти все сообщения

anastas94 Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 23-11-2022 18:20
Чудово. Останні три де я шукав стерео були Pioneer vsa ax10ai, YAMAHA DSP-Z9 і лебедина пісня Denon AVC-A1XV ( потім я ще шукав звук у POA , але то інша історія ). Поки одна добра людина дала пораду і дещо послухати. Нема про що говорити. Ямаха разом з деноном то є , хай буде так як є, непотріб ( разом з піонерами, маранцами і т.п. ), разом з під. потужності від денон поа. Окремо пре аут жах, потужності жах і як цап ( не зважаючи на 1704 ) великий жах. Думав, що може потрібні їх рідні топові сакд підключені по лінк як книжка пише. Ні, тільки грошам горе.
Найти все сообщения

Выразили согласие: serapion1984
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 24-11-2022 20:36
Мій харман досить нормально на свою ціну. І басить не погано. За 6-10$ ресиверів не слухав, тут думаю кожному своє. Хто має великий кінозал і часто ним користується, звичайно топ рес. У кого 15метрів тому саундбара найм і маленької нагри достатньо.
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 25-11-2022 11:10
(24-11-2022 20:36)ВА67 писал(а):  Хто має великий кінозал і часто ним користується, звичайно топ рес. У кого 15метрів
В мене 25 метрiв, не назвав би його "великим кінозалом" (хотя i не 15м2) Користуюсь часто.
Пiдсилювач 5х25Вт, плюс НЧ 2х75Вт.
Джерело для кiно - зараз це NVidia Shield Pro (Kodi), бере контент з NAS-у.
До того був HTPC на дуалкорi пiд Win7/32+MediaPortal.
(Отредактировал 25-11-2022 в 11:10 rotla.)
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 25-11-2022 12:42
(23-11-2022 14:56)rotla писал(а):  Понятно что переслушать все на свете я не мог, и я не слушал тех что дороже $9-10K, может они и переиграют нормальный усилитель за четверть или даже меньше, от этой цены.
Также я за последних лет 5-6 никаких не слушал, может быть чего среди новых и появилось (сомневаюсь, но мало ли...)
Я послушал несколько более современных ресиверов середнячков буквально в прошлом году- могу сказать так, хоть они и внешне солидные и громоздкие с виду, но по звуку в стерео им до олдскулла топового- как до Луны приблизительно, все как обычно, заявленные сотни ватт и море режимов никак не коррелируют с качеством звука, если рассмотреть технически- все вполне объяснимо, трансформаторы слабенькие, по 2-3 пары жиденьких транзисторов на все про все, всего парочка небольших емкостей конденсаторов 15000 или 18000мкФ и горы дешевой "рассыпной" оем деталей компектующих, в отличие от старого олдскулла, где стояли трансформаторы более киловатта, десятки отборных транзисторов на медных пластинах, емкостя сумасшедшие( как в том же avc 1xv или 5805 - емкости бп заказные 4шт× 33000мкФ!!! ) Отсюда и разница просто колоссальная, где то даже были в ютубе ролики сравнения стерео возможностей современных и олдскулла, очень отрезвляющие, слушать только нужно В НАУШНИКАХ а не с компа чтобы понять эту разницу!Wink
Из последних у меня были онкио и маранц, где то даже фото были

(Отредактировал 25-11-2022 в 12:45 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: serapion1984 , DriverFirst
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 25-11-2022 21:44
(25-11-2022 11:10)rotla писал(а):  В мене 25
Ні в якому разі не хотів вас образити. Але , скільки раз в місяць, ви дивитесь кіно 5-7+ , я перегляну фільм, телевізора, за очі( вночі, коли є настрій і світло) Не правий?
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 26-11-2022 10:11
(25-11-2022 21:44)ВА67 писал(а):  Але , скільки раз в місяць, ви дивитесь кіно 5-7+
Звичайно - 2-3 за тиждень, тобто 8-12 за мiсяць.
Найти все сообщения

ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 26-11-2022 11:20
(26-11-2022 10:11)rotla писал(а):  2-3 за тиждень
І ще на музику знаходите час. Щаслива людина.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS