Законы шнурковщины.
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 01:56
(11-12-2022 01:25)slavikk писал(а):  Раніше басовик стояв з менш потужною магнітною системою
Моя версія Корнів, з магнітом який в півтори рази важчий за 3_тє покоління. Магніт досить великий і квадратний.
З.І. яж не тягну в свою систему саб. Саб в мене там де він і задумувався , в кіно.

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: slavikk , alex23
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 01:57
(11-12-2022 01:21)Vasiles писал(а):  what ? Biggrin. НЧ менший? це в якому сні Ви побачили ?
А те що в старих Корнах стоять н/ч від Електровойс, це нічого ?
Чи не чули ? Biggrin
У товариша були хересі старі 1978року, там нч дуже слабенькі були, а у сучасних модифікаціях нч глибші, подібні відмінності були в багатьох виробників акустики зі зміною поколінь, нч то більші то меньші робили, навіть як у тих самих Dali - старі навпаки глибше грали, а нові в цілому меньш басовиті, чому так роблять хз

(11-12-2022 01:56)Vasiles писал(а):  Моя версія Корнів, з магнітом який в півтори рази важчий за 3_тє покоління. Магніт досить великий і квадратний.
З.І. яж не тягну в свою систему саб. Саб в мене там де він і задумувався , в кіно.
Я ж тому і написав, що це напряму залежить від того яка модифікація, бо часто було навіть таке що одна й та сама модель ас для різних країн мала різні налаштування, наприклад для ринку Японії чи США могли відрізнятися
(Отредактировал 11-12-2022 в 02:03 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , Irafas
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 02:06
(11-12-2022 01:57)slavikk писал(а):  У товариша були хересі старі 1978року,
Хересі не Корни ! в Хересі кастрований бас. Там його і не може бути.
Хто не в курсі, Єрєсі були задумані як центральний канал в стерео, для "співпраці" з Корнами.
Павло Кліпш дуже багато експерементував з першими Корнами, тому вони всі різні, хоч і йдуть під рубрикою l Party0012

Найти все сообщения

Выразили согласие: slavikk
slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 02:48
Багато модифікацій акустики випускали з такими приколами, не тільки кліпші та далі, багато виробників для різних країн виготовляють дуже різні по звуку та налаштуванню колонки однієї ж й той самої моделі, візуально дивишся -зовні одне й те саме, майже як 2 краплі води, а от всередині можуть бути взагалі інші деталі кросоверів, магніти, налаштування фазіка та й інші потроха, це стосується і шнурків проводки- теж часто дуже відрізняється, тому не треба дивуватися що в різних людей може дуже відрізнятися звук модифікацій однієї моделі та враження вцілому

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , alex23 , Irafas
vadost197 Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 03:42
Сейчас есть много неплохих аппаратов типа устримитель , не дешовые - зато минимальный набор кабелей сетевой ,акустический и можно ещё с изернет кабелем поиграться - по звуку довольно не плохо звучат Happy0144
Найти все сообщения

SUIGYNTOU Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 12:50
Василиес. Они подпрыгнут 10 раз, и Вы подпрыгнет тоже?
Не ведитесь на провокации. Басовую синусоиду подаёт усилитель. Таким образом отыграть нч смогут практически любые колонки. Улыбка Happy0144

Puru-puru-pururum.
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 16:13
(11-12-2022 12:50)SUIGYNTOU писал(а):  Не ведитесь на провокации. Басовую синусоиду подаёт усилитель.
Так треба десь розважатися. Улыбка Щоденна рутина досить одноманітна.
Тому час від часу потрібно покошмарити нашого друзяку Андрія, який живе у паралельній реальності відносно моєї.
В реальності де досягти басу, можна тільки сабом, по іншому ну ніяк. Ага, ну і ще у нього там самый солодкий продукт , це морква Tongue0011
Поспівчуваємо йому Happy0065

Найти все сообщения

Выразили согласие: SUIGYNTOU
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 17:41
Розважатись, так розважатись!
1. Василю, я Вас дійсно поважаю за ентузазізм, та вміння керувати цим шоу, на прізвисько "форум"! Цеж треба мати неаби якій хист, щоб будь яку тему звести до Кліпшів, Woodoo, MAC, etc.
Happy0158
2. Дитяча вразливість, гонор, відсутність досвіду, абсулютізм... Вони мають зменшитись, пропорційно набуття досвіду...
3. Корни гарні колотухи, казав вже сто разів.. Але бас нам не живе. Є мід бас, є панч. Усе є для озвучки церков, мітингів, різних зібрань люду. То не нотуйте в котре дурниць, просто кажіть, що Вам вони до вподоби!
4. Стосовно сабу, то він не стільки до басу, а виключно до якісті того басу! КДП+АС+саб. Це стосовно дуже басистих АС. В класичному тріфоніку, де в АС є ФВЧ, саб(два саби) відповідають за НЧ по повній.
5. Кожен знавець з досвідом Вам розтлумачить, що на вашій стійці звуку бути не може!!!!!!!

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: SUIGYNTOU
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 17:57
Наразі і в мене є доброзичливе запитання до Василя!
Чому? Чому вчипились у мої системи?
... і то за повної відсутністі досвіду?
Я ними не хизуюсь, є і є... Грають потрясно, існують тисячі ліпших...
Але один раз, до пам'ятки дрочеру на коштовну техніку! Один мій попередник дорожчий за усю Вашу систему.... А як додати мій досві налаштування...
То спокійніше, Василю... Спокійніше!
Не треба бути посміховиськом!
Party0012
(Отредактировал 11-12-2022 в 18:01 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 18:57
(11-12-2022 17:57)artshop писал(а):  Чому? Чому вчипились у мої системи?
Аналогічно до Вас "Чому? Чому вчипились у мої системи?"
Останній раз повторю, Ви ніколи,ніколи не чули і в такому викінченні, те що в мене Tongue0011
Так що Ваші фантазії недоречні. Є саб в системі - система до *раки. Це моя думка. Ваша мене не цікавить від слова -зовсім. Так як знань у Вас нул, то і говорити нема про що. Тепер я гуру ! Happy0196Happy0196Happy0196
Так що, спокійніше, Андрію... Спокійніше!
Без Вас булоб не цікаво, а так маємо прикрасу форуму у Вашому лиці Party0012
Перехідний прапор "посміховиска" у Вас буде не так легко і відбити Biggrin
З.І. то я дочекатися відповіді, про напрямленість запобіжника ?

Найти все сообщения

vadost197 Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 20:11
(11-12-2022 13:08)эполитт писал(а):  Напишите парочку примеров.
Gold Note IS1000, Hegel H390,NAD M33, Primare i35 Prisma.
(Отредактировал 11-12-2022 в 20:18 vadost197.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт
Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 20:25
(11-12-2022 01:57)slavikk писал(а):  ... були хересі старі 1978року, там нч дуже слабенькі були, а у сучасних модифікаціях нч глибші, подібні відмінності були в багатьох виробників акустики зі зміною поколінь...
Дуже вірно підмічено!
І в мене є пояснення тієї різниці, яка потім почала відбуватися в звичках і культурі прослуховування разом з технічним розвитком і зміною поколінь.
Я сам в той (78й) рік, отримавши в користування від батька свою першу систему, пройшов від неї багато етапів змін і метаморфоз. Як тоді слухали: - на темброблоку підсилювача додавали в "+" НЧ і ВЧ - пам'ятаєте? Улыбка Це було "норм" і стандартно...
В другій половині 80-х років, нарешті, почалось змінюватись це "норм" на новий стандарт - слухати все в "нулях", бо прийшла нова епоха записів музики разом з можливостями апаратури, і розповсюдився цифровий CD.
Виробники домашньої акустики теж змінювали їх звучання, і адаптували класичні моделі до більш сучасних модифікацій.
От і все...
.. Дивуюсь, як ви здатні сваритися з будь-якого привіду. Як ті ворони, сидячі на різних деревах Улыбка
Але ж, ця гілка для цього і була створена ТС Улыбка
(Отредактировал 11-12-2022 в 20:30 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , artshop
vadost197 Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 21:26
В 80 и смысла небыло кабелями заморачиваться - настроил темброблоком или эквалайзером ,лишние убрал ,недостающее добавил единственный минус половину звука убил.
В принципе игра с кабелями напоминает ту же настройку эквалайзера , только намного дороже и геморрйней - что-то убрать , что-то добавить, где-то выровнять Party0012
Но с аудиофильской точки зрения считается по фен-шую и правильноku
Потому-что не нужно задействовать регулировки темброблока - если таковые у кого-то есть,а если есть то сейчас это уже совсем не по фен-шую Evilgrin0041
(Отредактировал 11-12-2022 в 21:56 vadost197.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , Cranium
Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 22:04
(11-12-2022 21:26)vadost197 писал(а):  В 80 и смысла небыло кабелями заморачиваться - настроил темброблоком или эквалайзером ,лишние убрал ,недостающее добавил единственный минус половину звука убил.
В принципе игра с кабелями напоминает ту же настройку эквалайзера...
Но с аудиофильской точки зрения считается по фен-шую
Приблизно тоді, у 80- зі зміною можливостей, звичок і стандартів, коли поступово приходив інший етап ставлення до записів і відтвовювання музики - відчулось трохи більше...
І це вже зовсім не той еквалайзер, хоча іноді трошки схоже на нього. До фшуя - взагалі далеко.

По темі сперичань - кабелі мають вплив на звучання системи. І це не "Чумак".

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Lexx200010 Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 22:15
(11-12-2022 21:26)vadost197 писал(а):  В 80 и смысла небыло кабелями заморачиваться - настроил темброблоком или эквалайзером ,лишние убрал ,недостающее добавил единственный минус половину звука убил.
В принципе игра с кабелями напоминает ту же настройку эквалайзера , только намного дороже и геморрйней - что-то убрать , что-то добавить, где-то выровнять Party0012
Но с аудиофильской точки зрения считается по фен-шую и правильноku
Потому-что не нужно задействовать регулировки темброблока - если таковые у кого-то есть,а если есть то сейчас это уже совсем не по фен-шую Evilgrin0041
А как эквалайзером повлиять на прозрачность звука, на послезвучия и музыкальность? Если бы дело было только лишь в АЧХ... Я к своему скромному денсену 100-му и dvd Denon A11 подключил алиэкспрессные силовые кабеля за 60 долларов вместо компьютерных, и то эффект имеет место быть. По моим наблюдениям именно силовые провода на это дело повлияли больше всего в моей системе.
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 22:58
(11-12-2022 21:26)vadost197 писал(а):  В принципе игра с кабелями напоминает ту же настройку эквалайзера , только намного дороже и геморрйней - что-то убрать , что-то добавить, где-то выровнять Party0012
Гм, цікаво. А як еквалайзер може добавити розрішення/прозорість системи ? Ніяк !
Але звук еквік вбиває досить відчутно, тут Ви вірно говорите !.
Якщо система може, а кабелі хочуть, то в кінцевому варіанті все є і бас і прозорість і цікавість звуку.
Хто це не може зробити, щож як кажуть поганому танцівнику все заважає і КДП і *йця і .......... Kiss

(11-12-2022 22:57)Irafas писал(а):  і він точно не шукав щось інше..
Biggrin
Мова не про кохання мова про любов (в даному випадку безкорисну і безконтактну)
Ну любимо ми один одного і немає цьому ради !

(11-12-2022 17:44)duda писал(а):  . Вы на предыдущий вопрос еще не ответили.
На стільки я зрозумів, ми з Вами на чисту воду не вийдемо ніколи Biggrin
Вам щось завжди не буде пасувати
(Отредактировал 11-12-2022 в 23:11 Vasiles.)

Найти все сообщения

Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 00:49
(12-12-2022 00:07)Vasiles писал(а):  Зараз перевіримо.
Запобіжник , впливає на звук його положення по напрямку проходження струму ?
Впливає позитивно, коли нема сумнівив.
Але, струм не такий вже і однозначний, і запобіжник також. Тому їх краще перевірити разом на сумісність.
Спочатку треба запобіжник прогріти на "плюс і мінус" ~300 годин.
Потім перевернути, і знову прогріти годин ~300 у зворотньому напрямку.
Так відбувається початкова стадія пошуку - де є "плюс", і де вже повний "мінус" .
Після цього можна прослуховувати на вірність прогріву.
Якщо залишились сумніви, - пишіть сюди на форум.
(Отредактировал 12-12-2022 в 01:03 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 01:01
(12-12-2022 00:49)Irafas писал(а):  Впливає, коли нема сумнівив.
Якщо залишились сумніви, - пишіть сюди на форум.
Те що впливає, я не сумніваюсь. Маю досвід з хай-фай тюнінг.
Питання про Synergistic Research Purple, як з льоту його втикнути ? Звичайно дальше я вже сам буду вирішувати, що для мене краще
. Вхід напруги на нього, це початок напису, чи закінчення на запобіжнику ?
За 300год, Ви загнули Biggrin

(12-12-2022 00:52)duda писал(а):  Ви мені зараз нагадали
Що цікаво і Ви мені декого нагадуєте. Може ми знайомі ? Party0012

(12-12-2022 00:49)vitamir писал(а):  Нам про це можете не писати, залиште їх для себе.
Е ні друже, без задоволення я вас точно не залишу Biggrin
(Отредактировал 12-12-2022 в 01:03 Vasiles.)

Найти все сообщения

vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 01:12
Так заповідає виробник тих ваших запобіжників. Tongue0011 Це я за 300 годин, якщо що.
А ще, він радить обов'язково послухати запобіжник в обох напрямках, бо лише в одному з них звук буде кращим ®. Також, плин струму крізь нього зліва направо, якщо дивитись на запобіжник з боку напису ®
Тож, вперед, за досвідом Biggrin
Beauty is in the eye of the fuse holder ® Wink
(Отредактировал 12-12-2022 в 01:23 vitamir.)

Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
Найти все сообщения

Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 01:35
(12-12-2022 01:01)Vasiles писал(а):  Те що впливає, я не сумніваюсь. Маю досвід з хай-фай тюнінг.
Питання про Synergistic Research Purple, як з льоту його втикнути ? Звичайно дальше я вже сам буду вирішувати, що для мене краще
. Вхід напруги на нього, це початок напису, чи закінчення на запобіжнику ?
За 300год, Ви загнули Biggrin
Він чітко розрахований на вхідний сигнал, тому перевертати з такою швидкістю ви його не встигнете. Тому для початку замалюйте чорним стійким фломастером саму надпис, але запам'ятайте де вона була.
Потім, коли прослухаєте і з'ясуєте початок напрямку струму, ставьте там початкову мітку.
Через 300 годин переверніть, і зробіть все навпаки...
Далі - наслідки таких досліджень цілком засекречені. Вони повинні залишатись таємницею.. .

Вибачте мене, це був стьоб. Я не знаю як вам допомогти!
І я б ніколи не продав Вам кабелі або запобіжники. Нехай вони залишаться у продавця, бо він буде повним чмом, якщо ви віддасте йому гроші!
(Отредактировал 12-12-2022 в 01:45 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , Vasiles

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS