Tidal vs Qobuz
Автор Сообщение
эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 23-12-2022 22:54
(23-12-2022 20:16)Vasiles писал(а):  Просто. Різні провайдери мають неоднаково якісну кабельну мережу
Вася, у нас (в частный сектор) заводит по столбам только один провайдер, другие не хотят или не могут или их вообще нет! Друг мой-что делать, менять жилье?
PS: Может позвонить Илону?
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 00:03
(23-12-2022 22:54)эполитт писал(а):  только один провайдер,
PS: Может позвонить Илону?
До поки Ви не попробуєте цей інетканал, але з усіма правилами які я описав, знати не будете.
На крайній випадок, коли якість не буде достатньою, залишається побудова "берегів" чистого і брудного і відсіювання інвазивних домішок через віфі, тобто з брудного берега зв'язок з чистим - віфаєм .

(23-12-2022 21:42)bigun02 писал(а):  хороший диск все ж краще. (В мому випадку).
Це звичпйно у Вашому випадку.
А можете описати який шлях проходить і через що сигнал, поки входить в мережевий плеєр ?
Впевнений, різниця криється в недосконалості стрімсекціїParty0012

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 00:14
Допоки ви не почали програвати файл, байдуже, що, де і як він проходить. На звук може вплинути лише залізо, на якому працює програма програвач і те, що фізично розташовано після нього за трактом. Всі розмови за провайдерів, тощо, маячня.
(Отредактировал 24-12-2022 в 00:15 vitamir.)

Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
Найти все сообщения

Выразили согласие: bylujnik , rotla , vd-two , Floyd Pink , sony
bigun02 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 00:17
Це звичпйно у Вашому випадку.
А можете описати який шлях проходить і через що сигнал, поки входить в мережевий плеєр ?
Впевнений, різниця криється в недосконалості стрімсекціїParty0012
[/quote]

Та нормальний шлях(не лютий хай енд) ,середній рівень .
Та всеж мав змогу послухати дуже дорогі речі в одному сетапі… так от -навіть дорогі компоненти стріму програвали звуку з вінілу(тут без варіантів) ,програвач сд ,як на якому диску. …Можливо колись і дотянуть стрім до рівня фізичних носіїв,але на даний момент ще не все так ,як би хотілось.
…стрім теж слухаю,звук пристойний,але б хотілось ще краще.
(Отредактировал 24-12-2022 в 00:36 bigun02.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , bylujnik
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 02:24
(24-12-2022 00:14)vitamir писал(а):  На звук може вплинути лише залізо, на якому працює програма програвач і те, що фізично розташовано після нього за трактом. Всі розмови за провайдерів, тощо, маячня.
Тут я можу відповісти тільки так : Ха-Ха-Ха
і навіть нема що коментувати, бо власне Ви написали маячню Biggrin Ви не те що уяви не маєте про стрім, Ви навіть не розумієте що пишете, а це говорить, що рівень системи у Вас не дуже.Улыбка
Не думаю, що Ви здатні змінити думкуParty0012

(24-12-2022 00:17)bigun02 писал(а):  Та нормальний шлях(не лютий хай енд) ,середній рівень .
Та всеж мав змогу послухати дуже дорогі речі в одному сетапі…
Всеж думаю, Ви не розумієте про що я.
Мене цікавить шлях сигналу від стіни і до плеєра.
Якщо Ви в змозі описати це, тоді я Вам скажу, що треба поправити, щоб звук був такий як СД.
Ніякий хайенд, не здатен відіграти якісно, якщо він отримає гівняний сигнал.
Хайенд програвач, в змозі відіграти якісно неякісно записаний диск ? Ваша думка ?
Отожто це все стосується і стріму.
Бо тут казкарів ми маємо достатньоParty0012
(Отредактировал 24-12-2022 в 02:54 Vasiles.)

Найти все сообщения

ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 08:03
Як на рахунок комбайнів? найм, мун, девіале, як там? дроти треба мати,чи обмотувати?
Найти все сообщения

vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 08:52
(24-12-2022 02:24)Vasiles писал(а):  Тут я можу відповісти тільки так : Ха-Ха-Ха
і навіть нема що коментувати, бо власне Ви написали маячню Biggrin Ви не те що уяви не маєте про стрім, Ви навіть не розумієте що пишете, а це говорить, що рівень системи у Вас не дуже.Улыбка
Люди говорять, сміх подовжує житя, тож посміємося разом. Party0012
То Ви, не те що уяви не маєте про стрім, Ви навіть не розумієте ®, що
набір літер streaming позначає дещо більше, ніж Ви про то чули, бачили та мацали руками.

(24-12-2022 02:24)Vasiles писал(а):  Мене цікавить шлях сигналу від стіни і до плеєра.
Якщо Ви в змозі описати це, зробіть ласку.
Тоді я Вам скажу, що треба поправити, щоб звук був такий яким він має бути за задумом тих, хто його створював, без Ваших незграбних спроб викривити його під свою уяву про те, що є що.

Бо казкарів тут ми маємо недостатньоParty0012
(Отредактировал 24-12-2022 в 08:53 vitamir.)

Найти все сообщения

Cranium Не на форуме
Старожил

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 09:06
(24-12-2022 02:24)Vasiles писал(а):  Тут я можу відповісти тільки так : Ха-Ха-Ха
Действительно смешно со стороны выглядит этот театр одного актёра.Wink
Василий и не заметил, что вместо конструктивного диалога в последнее время начал троллить сам себя..возомнив себя ГУРУ СТРИМА, даже не понимая, что никто и не собирается менять своё устоявшееся мнение.

Eli, Eli, Lamma Sabacthani?
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , costa , Floyd Pink , ВА67 , BlackBox
ariess1 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 09:36
(23-12-2022 18:54)rotla писал(а):  Музика iснуе не тiльки з CD та стриму.
Звісно

Насправді впливають багато факторів, як і скрізь,
а саме заміна простої витої пари на більш якісну,
заміна роз'ємів і т.п.,
але в моєму випадку найбільше покращення відбулось після заміни
100Мбіт/с роутера на 1 Гбіт/с.

(Отредактировал 24-12-2022 в 09:42 ariess1.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , Vasiles
rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 10:48
(24-12-2022 00:14)vitamir писал(а):  Допоки ви не почали програвати файл, байдуже, що, де і як він проходить.
Не усi розумiють, що до моменту беспосереднього перетворення цифри у аналог, важливi лише два фактори:
- вiдсутнисть змiн у iнформацii (та сама "бiтперфектниiсть")
- вiдсутнисть великих затримок (коли музика починае заiкатись), коли iнформация "не встигае" потрапляти до перетворювача.

А далi можливо розмовляти що коаксiал краще вiтоi пари та оптики, про якiсть дротiв, про джиттер iтп.

(23-12-2022 22:54)эполитт писал(а):  Вася, у нас (в частный сектор) заводит по столбам только один провайдер, другие не хотят или не могут или их вообще нет!
А у вас у кажого провайдера свои провода?
У нас (если не рассматривать интернет по воздуху) это отдельные вещи . Одно - "инфраструктура", это кому принадлежат провода,, шкафы-концентраторы на улице, магистральные кабели.
И другое - "провайдер" ("поставщик интернета").
Иногда они могут совпадать в одном лице, но в любой момент провайдера можно сменить на почти любого другого.
А вот инфраструктуру сменить можно только сменив вид подключения (VDSL через телефонные провода, через телевизионный кабель, ну или оптика).
(Отредактировал 24-12-2022 в 10:56 rotla.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , эполитт
vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 10:58
Але ж, має сенс розглядати лише працездатні інтерфейси. Все інше клініка.
Правда ж, Василю. Це ж Ви в нас лікар, який не є?Wink

Найти все сообщения

bigun02 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 11:14
…. взагалі то тема Тідал чи Кобус.
… а на рахунок ,що стрім краще фізичних носіїв,думається, хто справді в темі,то це питання для них не актуальне.
Найти все сообщения

Выразили согласие: ariess1 , BlackBox
rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 12:23
Цитата:хто справді в темі,то це питання для них не актуальне.
В тому то й справа!
Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 13:56
(24-12-2022 10:48)rotla писал(а):  А у вас у кажого провайдера свои провода?
Провод один и провайдер один! Провод черного цвета, но не похож на VODKA. В связи с этим, стрим пока невозможен, остается только накапливать опыт, читая Василия!

(23-12-2022 20:16)Vasiles писал(а):  якісну кабельну мережу для передачі якісного не засміченого сигналу
Вася, еще одна непонятка! Как качество кабеля, влияет на мусор в сигнале и где вообще берется?
PS: Только давай без вибраций от лифтов и мобилок в подъезде!
(Отредактировал 24-12-2022 в 14:04 эполитт.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: duda , Igor65 , vetalya1984
vadost197 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 15:33
(24-12-2022 11:14)bigun02 писал(а):  …. взагалі то тема Тідал чи Кобус.
… а на рахунок ,що стрім краще фізичних носіїв,думається, хто справді в темі,то це питання для них не актуальне.
Пуканы подгорают у любителей физических носителей - если стримм окажется лучше, это зря потраченные деньги и годы на коллекции CD дисков,а такого допускать нельзя Love0030
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
victorius Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 16:25
Це якась маячня з дітсадочку...Пуканы подгорают ...всі чудово себе почувають і з CD і з вінілом і навіть з контентом на касетах.... особливо у кого вже давно(і якісно) все "загострено" під улюблений формат, нічого не підгорає facepalm ....тема "срочно збавляйся всіх cd, бо появився хай-рез" вже була, це мало кому цікаво . На форумі багато людей у кого колекція cd -багато сотен, з відмінним транспортом і чудовими цапами, і це їх (як і мене...теж не маленька коллекція cd) абсолютно влаштовує....так-що поки пригорає в тебеBiggrinBiggrin
(Отредактировал 24-12-2022 в 16:26 victorius.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: duda , Igor65 , эполитт , vetalya1984 , bigun02
duda Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 16:26
Чому порівнюючи стрім і cd ніхто не враховує співвідношення вкладених коштів та отриманої якості?
Що таке "краще"? Які критерії оцінки якості?
Чому ніхто не згадує про стрімінг файлів з власного сховища?

Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Igor65 , эполитт , BlackBox , vetalya1984 , rotla , kakasik_2006
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 16:42
(24-12-2022 08:03)ВА67 писал(а):  Як на рахунок комбайнів? найм, мун, девіале, як там? дроти треба мати,чи обмотувати?
Ну ось дивись. Комбайни проти моноблоків. Теоретично, якщо збирати систему для стріму на моноблоках де стример і ЦАП окремо, то результат повин бути кращий з моноблоками, при умові що рівень техніки моно і полі блоків приблихно однаковий.
Але Щоб це проявилось у звуці, потрібно практично подвоїти вартість також системи.
Моноблоки завжди в кінцевому будуть дорожчі.
Подвоюються, як ти кажеш дроти, якими треба обмотуватиУлыбка А це ще один силовий і зможливо запобіжник, також додатково цифровий для з'єднання блоків. І щоб не вбити ефект від 2х моноблок, цифровий повинен бути ритейлом не меньше 1к . В іншому випадку гроші викинені на моноблоки - коту під хвіст.
Тому я пішов більш економний шляхомParty0012
Повні моноблоки де все в одному мене не цікавлять. Найм як бренд тим більше. Все інше ,особливо топові моделі однакового ритейлу грають добре і вибір залишається, хто чому дає перевагу.
Ідеал існую тільки для, певного індивіду

Найти все сообщения

serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 17:20
(24-12-2022 00:14)vitamir писал(а):  Допоки ви не почали програвати файл, байдуже, що, де і як він проходить. На звук може вплинути лише залізо, на якому працює програма програвач і те, що фізично розташовано після нього за трактом.
Я теж так думав, ех гарні були часи. Поки не з'явився Василь. Довелося набратися витих пар 5 брендів а також взяти на прослуховування удіфільский свіч.
Налаштован був все повернути і написати що це обладнання перед моїм мережевим програвачам і воно ні на що не впливає.
Але не вийшло...... До сих пір не можу оговтатися від впливу свічу між роутером та мережевим плеєром. При чому закачаний контент став грати чисто по вау ефекту на відсотків 15 краще. А от Спотіфіай радіо, яке вшито в мій плеєр стало грати на 300 відсотків краще. Тобто там де просто було гидко слухати зараз просто можна обмежитися прослуховуванням тематичного інтернет радіо.
І це все можна пояснити фізикою. Було б розуміння і бажання. Бітперфектність тут ні до чого. 1 і 0 відповідно теж.

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , Тибетский Ламер , Vasiles , vadost197 , kakasik_2006
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 17:26
(24-12-2022 16:42)Vasiles писал(а):  Ідеал існую тільки для, певного індивіду
Сам поняв, що сказав?
Найм теж не моє, це було для прикладу. Мун айс - мені сподобався.
Я запитав куди дріт за 1к покласти поряд, чи на?
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS