Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
bigun02
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 00:17
Це звичпйно у Вашому випадку.
А можете описати який шлях проходить і через що сигнал, поки входить в мережевий плеєр ?
Впевнений, різниця криється в недосконалості стрімсекції
[/quote]
Та нормальний шлях(не лютий хай енд) ,середній рівень .
Та всеж мав змогу послухати дуже дорогі речі в одному сетапі… так от -навіть дорогі компоненти стріму програвали звуку з вінілу(тут без варіантів) ,програвач сд ,як на якому диску. …Можливо колись і дотянуть стрім до рівня фізичних носіїв,але на даний момент ще не все так ,як би хотілось.
…стрім теж слухаю,звук пристойний,але б хотілось ще краще.
(Отредактировал 24-12-2022 в 00:36 bigun02.)
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 02:24
(24-12-2022 00:14)vitamir писал(а): На звук може вплинути лише залізо, на якому працює програма програвач і те, що фізично розташовано після нього за трактом. Всі розмови за провайдерів, тощо, маячня. Тут я можу відповісти тільки так : Ха-Ха-Ха
і навіть нема що коментувати, бо власне Ви написали маячню Ви не те що уяви не маєте про стрім, Ви навіть не розумієте що пишете, а це говорить, що рівень системи у Вас не дуже.
Не думаю, що Ви здатні змінити думку
(24-12-2022 00:17)bigun02 писал(а): Та нормальний шлях(не лютий хай енд) ,середній рівень .
Та всеж мав змогу послухати дуже дорогі речі в одному сетапі… Всеж думаю, Ви не розумієте про що я.
Мене цікавить шлях сигналу від стіни і до плеєра.
Якщо Ви в змозі описати це, тоді я Вам скажу, що треба поправити, щоб звук був такий як СД.
Ніякий хайенд, не здатен відіграти якісно, якщо він отримає гівняний сигнал.
Хайенд програвач, в змозі відіграти якісно неякісно записаний диск ? Ваша думка ?
Отожто це все стосується і стріму.
Бо тут казкарів ми маємо достатньо
(Отредактировал 24-12-2022 в 02:54 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
vitamir
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 08:52
(24-12-2022 02:24)Vasiles писал(а): Тут я можу відповісти тільки так : Ха-Ха-Ха
і навіть нема що коментувати, бо власне Ви написали маячню Ви не те що уяви не маєте про стрім, Ви навіть не розумієте що пишете, а це говорить, що рівень системи у Вас не дуже.
Не думаю, що Ви здатні змінити думку Люди говорять, сміх подовжує житя, тож посміємося разом.
То Ви, не те що уяви не маєте про стрім, Ви навіть не розумієте ®, що
набір літер streaming позначає дещо більше, ніж Ви про то чули, бачили та мацали руками.
(24-12-2022 02:24)Vasiles писал(а): Мене цікавить шлях сигналу від стіни і до плеєра. Якщо Ви в змозі описати це, зробіть ласку.
Тоді я Вам скажу, що треба поправити, щоб звук був такий яким він має бути за задумом тих, хто його створював, без Ваших незграбних спроб викривити його під свою уяву про те, що є що.
Бо казкарів тут ми маємо недостатньо
(Отредактировал 24-12-2022 в 08:53 vitamir.)
Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
|
|
|
|
|
Cranium
Старожил
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 10:48
(24-12-2022 00:14)vitamir писал(а): Допоки ви не почали програвати файл, байдуже, що, де і як він проходить.
Не усi розумiють, що до моменту беспосереднього перетворення цифри у аналог, важливi лише два фактори:
- вiдсутнисть змiн у iнформацii (та сама "бiтперфектниiсть")
- вiдсутнисть великих затримок (коли музика починае заiкатись), коли iнформация "не встигае" потрапляти до перетворювача.
А далi можливо розмовляти що коаксiал краще вiтоi пари та оптики, про якiсть дротiв, про джиттер iтп.
(23-12-2022 22:54)эполитт писал(а): Вася, у нас (в частный сектор) заводит по столбам только один провайдер, другие не хотят или не могут или их вообще нет!
А у вас у кажого провайдера свои провода?
У нас (если не рассматривать интернет по воздуху) это отдельные вещи . Одно - "инфраструктура", это кому принадлежат провода,, шкафы-концентраторы на улице, магистральные кабели.
И другое - "провайдер" ("поставщик интернета").
Иногда они могут совпадать в одном лице, но в любой момент провайдера можно сменить на почти любого другого.
А вот инфраструктуру сменить можно только сменив вид подключения (VDSL через телефонные провода, через телевизионный кабель, ну или оптика).
(Отредактировал 24-12-2022 в 10:56 rotla.)
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 24-12-2022 16:42
(24-12-2022 08:03)ВА67 писал(а): Як на рахунок комбайнів? найм, мун, девіале, як там? дроти треба мати,чи обмотувати? Ну ось дивись. Комбайни проти моноблоків. Теоретично, якщо збирати систему для стріму на моноблоках де стример і ЦАП окремо, то результат повин бути кращий з моноблоками, при умові що рівень техніки моно і полі блоків приблихно однаковий.
Але Щоб це проявилось у звуці, потрібно практично подвоїти вартість також системи.
Моноблоки завжди в кінцевому будуть дорожчі.
Подвоюються, як ти кажеш дроти, якими треба обмотувати А це ще один силовий і зможливо запобіжник, також додатково цифровий для з'єднання блоків. І щоб не вбити ефект від 2х моноблок, цифровий повинен бути ритейлом не меньше 1к . В іншому випадку гроші викинені на моноблоки - коту під хвіст.
Тому я пішов більш економний шляхом
Повні моноблоки де все в одному мене не цікавлять. Найм як бренд тим більше. Все інше ,особливо топові моделі однакового ритейлу грають добре і вибір залишається, хто чому дає перевагу.
Ідеал існую тільки для, певного індивіду
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|