Носii аудiо.
Автор Сообщение
bylujnik Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 21:20
Улыбка
(08-01-2023 02:30)vadost197 писал(а):  Я сравнивал звук с CD на относительно бюджетных аппаратах и по звуку не услышал преимущества,а друг сравнивал месяц на аппаратах в 5500-12000$ и там все было на одном уровне.
vadost197, давайте проведемо експеримент - можемо ваш будь-який альбом на СД та на вінілі порівняти на моїй системі (на скільки знаю, то ви місцевий) - самі зробите висновки і якщо захочете, то запишете тут

Можете і стрімер узяти, якщо там є цифровий вихід

(08-01-2023 15:19)artshop писал(а):  Гарний месидж!
Це може навчити, доцільно навіть створити окрему тему!
Party0012
То шо заважає? Створюйте
(Отредактировал 08-01-2023 в 21:21 bylujnik.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер , artshop , vadost197 , t.800
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 21:38
(08-01-2023 20:17)Mandarin писал(а):  потом разного сечения алюминиевая "лапша", вся эта система скомутирована миллионами обычных копеечных коннекторов...
и только поставив метра полтора двухкилобаксового кабеля
Типове розмірковування частини людей, про те чого не чули, не мають, не пробували. Більше тут немає про що говорити, так як люди далекі від розуміння суті питання .

(08-01-2023 20:19)эполитт писал(а):  не приходила мысль, что ваше понятие качество звука , будет совершенно не приемлемо, к качеству звука, например
Так воно і є.
В кожного своє розуміння якості. І якщо Ви почитаєте що тут пишуть, то в кожного воно своє. Тому я довів рівень якості до такого рівня, яке мене влаштовує. Моя система не є еталонною для Всесвіту Biggrin але вона є еталонною для мене.
Тема трохи інша. Про те що будь-який носій, можна довести до рівня, що звук буде задовольняти слухача, в незалежності стрім чи СД.
Але як є і різний больовий поріг, так є різний і "слуховий" Biggrin
І це чітко кожен заявляє.
Моя "стрімсекція" від стіни до плеєра в ритейлі 2.5к ,в когось із наших 5к, в когось може і більша, а в когось сток за 20баксів.
То як ми маємо прийти до спільного знаменника, коли я не чув як грає така секція за 10к, (можу тільки позаздрити, але білою заздрістью) але той в кого вона 20баксів, ніколи не чув як грає моя. Але що саме цікаво він має "думку" про мою "стрімсекцію" Ну хіба це не парадокс говорити про те що не чув і не бачив ?
А тут таке постійно говорять !

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , alex23
vadost197 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 21:51
(08-01-2023 21:20)bylujnik писал(а):  Улыбка
vadost197, давайте проведемо експеримент - можемо ваш будь-який альбом на СД та на вінілі порівняти на моїй системі (на скільки знаю, то ви місцевий) - самі зробите висновки і якщо захочете, то запишете тут

Можете і стрімер узяти, якщо там є цифровий вихід

То шо заважає? Створюйте
Я не против можно организовать прослушкуHappy0158
Найти все сообщения

Выразили согласие: bylujnik
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 23:05
(07-01-2023 23:24)Vasiles писал(а):  Андрію...
Так же ,як мені відома Ваша думка . Принаймні я знаю від чого Ви "відштовхуєтесь"...
Не треба, Василию... Не треба...
Не можна розуміти ніц, як не маєте уяви до:
- мого транспорту
- даку
- попереднику
- підсилювачу
- АС
- налаштуванню живлення
- стійці
- кабелів
- обробці кімнати....
І це далеко не все, від чого я відштовхуюсь...
----
Але... Найліпше в Вас попереду!
То наснаги!
(Отредактировал 08-01-2023 в 23:08 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
AlTair_SPb Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 23:21
(08-01-2023 23:05)artshop писал(а):  Не можна розуміти ніц,
Выделенное мной не являтся исконно украинским словом....
если такой язык в текущий момент существует.
Дрюня, учите гугл правильно переводить Wink
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 23:34
(08-01-2023 18:00)Vasiles писал(а):  Спочатку поясніть, для чого мені займатися "збоченнями" з записом і порівняннямBiggrin
Я маю свою думку і свій досвід.
Тому мій вибір власне такий.
Якщо Ви кепкуєте над "запобіжниками" то це зрозуміло, тому що запис на гаджет, можна порівняти з тим як можна оцінити запах квітки вдихаючи її аромат, через протигаз Happy0196
Бо ви пишете мячню щодо розмірів динаміків 6,8,10 дюймів, до чого тут ці розміри чи "стовпчики"? Бо є такі стовпчики що взують ваші кліпші в усьому і не тільки в вокалі Wink вокал грає в цілому сч динамік та більш важливим є його класс та розподільча здатність, а він може бути і 2 дюйми та від розміру 'гроба' середина майже ніяк не залежить! Та й навіть якість/кількість басу в різних форм факторах акустики- це ще дуже суперечливе питання!

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir , bylujnik , t.800
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 23:36
(08-01-2023 20:17)Mandarin писал(а):  От электростанции идут толстые плетенные алюминиевые тросы до трансформаторов, далее идут толстые алюминиевые кабели до щитовых распредов, потом разного сечения алюминиевая "лапша", ну а в квартирах уж обычная медная проводка, вся эта система скомутирована миллионами обычных копеечных коннекторов... и только поставив метра полтора двухкилобаксового кабеля и платиновый предохранитель на конце питание приобретает волшебный смысл! А файл с Бейонсе несется тысячи километров к нам по оптокабелю по дну океана, потом несколько сотен оптокомутаторов, ретрансляторов, роутеров и прочей бесовщины, а вот в конце поставив пару метров магического провода, звук волшебным образом преобразится...
....а до тец везуть кам'яне вугілля, яке утворилося млни років тому від великих лісів. Отже виникає елементарне запитання, який струм краще від ТЕЦ, ГЕС чи АЕС ? І на це кожний елементарний фізик надасть елементарну відповідь. Найкращий струм той в якому електронів найдовше вистачить. А єдиний засіб щоб їх не бракувало, це саме два останніх метри аудіофільського кабелю, він є дуже еконономним бо економить електрони.....
а ніколи не спадало на думку що акустичний кабель то є пасивний фільтр для елетричного струму? "турбулентний" струм перетворюється на "ламінарний" і від якості насадки й виходить якість ламінарного потоку. "елементарні фізики" це розуміють?
(Отредактировал 09-01-2023 в 00:01 alex23.)

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , artshop
AlTair_SPb Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 23:46
(08-01-2023 23:36)alex23 писал(а):  він є дуже еконономним бо економить електрони.....
Первое - не пишите околонаучную чушь.
Второе (от себя, как пожелание) - пишите с отступами.
Так проще читать, не выглядит стеной Wink
Найти все сообщения

VNV73 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 23:51
Мені здається, що краще не поєднувати езотерику і фізику. Нехай вони існують окремо.

Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
Найти все сообщения

alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 23:59
(08-01-2023 23:46)AlTair_SPb писал(а):  Первое - не пишите околонаучную чушь.
Второе (от себя, как пожелание) - пишите с отступами.
Дивно, коли фантасмагорна галіматья сприймається як "околонаучная чушь". У часи Шекспіру не було аудіофільських кабелів "The Frends"

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , vitamir
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 00:05
(08-01-2023 23:05)artshop писал(а):  Не можна розуміти ніц, як не маєте уяви до:
Андрію, я завжди знав, що Ви наш хлопець. Тому що тільки правдивий українець може вжити слово ніцHappy0144
Те що з вами досить не просто говорити, я зрозумів. Якщоб Ви хоч прочитали що я пишу, то Ви би не писалиб такі відповіді.
Я не Ви, Ви не я.
Ви теж не знаєте, як грає моя система в тій комплектації і з тими апгрейдами що в мене, тому що в такій комплектації Ви ніколи, "чуєте ніколи" це не чули. Так чи ні ?
Нам особисто з Вами, немає що ділити, а тим більше відноситись негативно один до одного Party0012

Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 00:06
(08-01-2023 23:34)slavikk писал(а):  .....
Та й навіть якість/кількість басу в різних форм факторах акустики- це ще дуже суперечливе питання!
В більшості акустики НЧ діни мають свою частку СЧ, тому вплив лопухів на середину дуже суттєвий.

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 00:10
(08-01-2023 23:34)slavikk писал(а):  Бо ви пишете мячню
Так же як і Ви.
Можна поіменно на Ваш погляд, хто не пише маячню? Biggrin
В десяте пишу, мене не цікавить така синтетична акустика від слова - зовсім. Для мене, вона грає не ці ка во !
Вас цікавить, які проблеми, користутись
на здоровяParty0012

Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23
AlTair_SPb Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 00:18
(08-01-2023 23:59)alex23 писал(а):  У часи Шекспіру не було аудіофільських кабелів "The Frends"
Точно не было, а предки ещё до него извлеклали звуки
из подручных вещей. Чего стОит звук щепы.
Медведь на пеньке ©
Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 00:22
Vasiles, от мені й цікаво, як це у Вашому розумінні цікаво граюча, тому й прошу продемонструвати, бо може чогось не знаю, чи не навіть не уявляюAshamed0006 В мене зараз вже 22 пара акустики за 10 останніх років, був і вінтаж jbl 4311, magnat al ribbon 8p, брав на пару місяців погратися pioneer hpm 60, diatone ds 77z, кліпші теж гарно знаю, бо їх повно в знайомих було, тягали їх постійно один до одного),a в цілому багато різних фірм та форм факторів було, але якось так казати щоб щось одне розірвало усе інше- ні, майже ніякого взаємозв'язку немає між розмірами та якістю звуку
(Отредактировал 09-01-2023 в 00:27 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Выразили согласие: bylujnik , artshop
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 01:00
(09-01-2023 00:22)slavikk писал(а):  1.чи не навіть не уявляю
2.В мене зараз вже 22 пара акустики за 10 останніх років,
3.кліпші теж гарно знаю,
4. майже ніякого взаємозв'язку немає між розмірами та якістю звуку
1. про "уяву" в моєму випадку було сказане і стосується виключно др стріму. Бо так воно і є, ніхто не описав свою стрім секцію, принаймні поки що.
2. 22пари, на мій погляд, це щось неправильно. Виглядає, що Ви своє ніяк не можете знайти.
3. Кліпш, Кліпшу не рівня.
4. В моєму випадку має, по дуже багатьох параметрах. Один із них, Корни вміють грати тихо.
Звук з апгрейдом мені подобається, міняти їх не буду.
З.І. вважаю писати систему на смарт беззмістовно ,така моя думка

Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 01:03
(09-01-2023 00:10)Vasiles писал(а):  Так же як і Ви.
Можна поіменно на Ваш погляд, хто не пише маячню? Biggrin
В десяте пишу, мене не цікавить така синтетична акустика від слова - зовсім. Для мене, вона грає не ці ка во !
Вас цікавить, які проблеми, користутись
на здоровяParty0012
Доречі й порівнянь носіїв було безліч, цілою компашкою експериментували, також дуже неоднозначні висновки, залежно від якості самого запису були дуже різні вподобання, щось краще грало на вінілі, щось на цифрі, щось на сd, на мій погляд взагалі їх не можна порівнювати -дуже різний звук, так само як і бензинові авто та електрокари теж дуже різні

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 01:40
(09-01-2023 01:03)slavikk писал(а):  -дуже різний звук,
Звичайно різний. Навіть запобіжник вносить свою різницю. Це смаківщина.
А от щоб заграв стрім, стоковими компонентами не обійтись.
Принаймні, я не зміг отримати звук зі стріму, без того, що було зроблено в моєму випадку. Всі зусилля на сьогодні напрямлені на якісне отримання звуку тільки і виключно із зовнішніх стрімсервісів.
Кобуз переміг Party0012
(Отредактировал 09-01-2023 в 01:42 Vasiles.)

Найти все сообщения

slavikk Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 01:55
(09-01-2023 01:00)Vasiles писал(а):  4. В моєму випадку має, по дуже багатьох параметрах. Один із них, Корни вміють грати тихо.
Звук з апгрейдом мені подобається, міняти їх не буду.
З.І. вважаю писати систему на смарт беззмістовно ,така моя думка
Тихо вміє грати будь яка акустика, яка має чуйку вище 96-97 дБ, це навіть ті ж стовбчики від кліпшу, там є моделі навіть під 100дБ чуйкою, так що це такий собі сумнівний аргумент, впливає більше на підбір спроможного до контролю ас підсилювачу, писати звук системи можна на будь що, краще звичайно пишуть спец.рекордери, але навіть на смарт в цілому можна уяву мати про характер звуку, багато людей пише і нічого страшного в цьому немає- почути свій звук у запису дуже корисно, бо це дозволяє по іншому подивитися на напрямок "руху" домашньої системи в той чи інший бік, нові 4-ті корнуоли дуже гарно грають принаймні у записах людей це гарно чутно в навушниках, записів повно в ютубі.
Щодо мене- знайшов чи не знайшов 'своє' це точно не про мене, я навпаки люблю міняти все, не прикіпаю до чогось одного майже ніколи, цікаво експериментувати з технікою, коли багато різноманітних зв'язок аудіо слухаєш, то вже починає вимальовуватися зовсім інша картина сприйняття, не звикаєш до одного "свого" звуку, та начебто збоку починаєш дивитися на нього, це дозволяє більш тверезо оцінювати різні речі та їх якість/особливості

Навіть порівнянь акустики багато зараз пишуть як блогери так і звичайні користувачі

4-ті корнуоли дуже гарно граютьHappy0144
(Отредактировал 09-01-2023 в 02:18 slavikk.)

FORTIS FORTUNA ADIUVAT
Найти все сообщения

t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 06:51
(08-01-2023 23:46)AlTair_SPb писал(а):  Второе (от себя, как пожелание) - пишите с отступами.
Нормально всё читать... преподаватель начальных классов шо -ли?!facepalm

(08-01-2023 20:17)Mandarin писал(а):  От электростанции идут толстые плетенные алюминиевые тросы до трансформаторов, далее идут толстые алюминиевые кабели до щитовых распредов, потом разного сечения алюминиевая "лапша", ну а в квартирах уж обычная медная проводка, вся эта система скомутирована миллионами обычных копеечных коннекторов... и только поставив метра полтора двухкилобаксового кабеля и платиновый предохранитель на конце питание приобретает волшебный смысл!
За платиновый предохранитель не скажу, а метров пятнадцать выделенной линии,
так точно смысл есть.Love0030

(08-01-2023 23:34)slavikk писал(а):  Бо ви пишете маячню щодо розмірів динаміків 6,8,10 дюймів, до чого тут ці розміри чи "стовпчики"?
Василий пишет не бред, а просто яростно пытается донести, кто ещё не понял,
что его система для него самая наилучшая.Wink
(Отредактировал 09-01-2023 в 07:07 t.800.)

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: Igor65 , Vasiles , alex23

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS