Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop"
Автор Сообщение
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 21:25
З'їзд невігласа зарахован...

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sergeo
эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 21:30
(21-02-2023 21:19)Vasiles писал(а):  Давайте вже налаштовуйте "систему"
Василий! Не подгоняйте метра, дайте собрать мысли в кучу! Тысячи собранных систем, наработаны сотни методик и все это, Андрей хочет отдать простым людям!
PS: Нотуйте!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , artshop , urdos
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 21:45
(21-02-2023 21:25)artshop писал(а):  З'їзд невігласа зарахован...
Самокритика ? Поважаю ! Party0012

(21-02-2023 21:30)эполитт писал(а):  PS: Нотуйте!
Так я уже у 2х зошитах, всі поля списав. Тепер чекаю "основної думки", щоб писати на сторінках Biggrin
А її все нема, тай нема Biggrin
(Отредактировал 21-02-2023 в 21:47 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт
zick Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 21:49
(21-02-2023 21:19)Vasiles писал(а):  Biggrin А як виникла назва Єресі знаєте ?
Концепт был использовать углы для усиления НЧ, а эти колонки противоречили концепту, потому их так и назвали. Хотя настоящая ересь это ставить в стерео систему центральный канал. Но что только не сделаешь ради фанатов, которые требуют заткнуть дырку по центру Biggrin
(Отредактировал 21-02-2023 в 21:49 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 21:55
Василю, що за юродство. Ви повний невіглас і своїм невіглаством хизуєтесь. Тільки вас трішки прижмеш, на деякий час вас як " корова язиком злизає " і ви намагаєтесь знайти собі ситуативних товаришів. Але це не надовго. Всі сто разів бачили Андрія помешкання з різних ракурсів. Ви тільки балакаєте, абсолютно ніяких прикладів, крім " ви навіть уявити не можете ". Пустомеля.
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop , Valiko11235
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 22:07
Сергію.
Помешкання бува різного гатунку.
Ідеал, проблемне, так собі, більш гарне, чим...
В мене "більш гарне, чим..."
Але "сцуть" полягає у вмінні налагодити саунд!
Скіки разів, на "кривоморде", що до підлоги, я пропонував потавптатись у
мене п'ятками...
Ото задоволення потім!!!!!
Бо плаваюча фундаментальна підлога є запорукою гарного саунду!
(Отредактировал 21-02-2023 в 22:08 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sergeo
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 22:11
Ну тепер, як кажуть, відкрили очі. А то уяви не було. Виявляється без правильного сорту кави кіна не буде. А посмажена не так - все!
Тиск в кавоварці не той - про 3д сцену годі мріяти. Ще б знати, яким проводом її підключати і блок живлення який.
П.С. Про білизну, коли музику не включаєш, ходиш з ржавчиною?Biggrin
Найти все сообщения

Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 22:14
Зрозуміло, що різного ґатунку. Справа не у метрах квадратних і не вишуканості інтер'єра. Не при яких умовах я не буду обговорювати умови КДП . Але як все розташовано і т.і. ніяким чином не ображає власника приміщення.

А хотілося почути у цій темі конструктив. Василь і один-два " единомышленника" все загадили.
(Отредактировал 21-02-2023 в 22:20 Sergeo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Valiko11235
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 22:40
(21-02-2023 21:55)Sergeo писал(а):  Пустомеля.
Сергію, так давайте конкретику. Я свою "теорію" по побудові описав. А де Ваша? Що жаба давить? Конкретно претензії до мене ? Тема не моя. Для чого Анлрій її відкрив, поки ні слова по суті
"Тільки нотуйте" Biggrin

Найти все сообщения

Выразили согласие: satory , Igor65
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 22:54
(20-02-2023 03:17)Serpens писал(а):  Это галиматья в случае покупки сидиплеера за 300 долларов по каталогу, к нему усилителя за 300, и колонок за 500,
Если компоненты другого уровня, то настраивать можно до бесконечности,
А якщо 2-3 т. баксів за компонент, мається на увазі цифровий тракт, ArtShop з вінілом не дружить. Тоді що настроювати, просвітіть будь-ласка.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Nemtudom , Igor65
Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 23:07
(21-02-2023 22:40)Vasiles писал(а):  Сергію, так давайте конкретику. Я свою "теорію" по побудові описав. А де Ваша? Що жаба давить? Конкретно претензії до мене ? Тема не моя. Для чого Анлрій її відкрив, поки ні слова по суті
"Тільки нотуйте" Biggrin
Заздрості? А що у вас такого є ? А навіть якщо і було. Заздрість руйнує особистість. Фотографії будуть ?
Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 23:13
(21-02-2023 22:14)Sergeo писал(а):  А хотілося почути у цій темі конструктив.
Сергей! Ну чем вам не конструктив!
(21-02-2023 22:07)artshop писал(а):  Але "сцуть" полягає у вмінні налагодити саунд!
Скіки разів, на "кривоморде", що до підлоги, я пропонував потавптатись у
мене п'ятками...
Ото задоволення потім!!!!!
Читая все эти откровения, разве у вас не возникает чувства неловкости и конфуза?
И виноват вовсе не Вася и его ситуативные друзья, дело в другом и вы как человек не глупый, интуитивно это чувствуете!
Честно говоря, мне интересней было читать ваши опыты с кабелями от эпицентра, чем моно-спектакли от артшопа!
Найти все сообщения

Выразили согласие: satory , Vasiles , Igor65 , Serpens , Muzzman , urdos
Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 21-02-2023 23:26
Эполитт, навіть відповідати не хочеться...Ваші особисті якісь образи стосовно Андрія мають дикий вигляд. Але то не моя справа. Після Перемоги потішу Вас більш суттєвими " опытамы " на більш серйозну тему. Зроблю анонс : хочу обладнати окрему кдп. З нуля ( є тільки приміщення 4х5 ). Але не на часі.
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 22-02-2023 07:40
(21-02-2023 23:13)эполитт писал(а):  Читая все эти откровения, разве у вас не возникает чувства неловкости и конфуза?
И виноват вовсе не Вася
Диваками є дехто з наших друзів. Мій перший допис є останнім на 5й сторінці. І звичайно я винуватий що ця тема, є мильна булька і я нікому не дав висловитися Biggrin
" хто всрався, звичайно невістка" Happy0196

Найти все сообщения

Выразили согласие: Igor65 , эполитт
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 22-02-2023 09:08
Почав читати тему, дочитав до цього посту, побачив, хто його вподобав, і стало зрозуміло із якими неуками доводиться мати справу. Для них живий звук не є еталоном. Це як вважати телевізор реалним життям.
Йшло 21сторіччя.

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: serg68 , Пионер , vd-two
serg68 Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 22-02-2023 10:05
Откровенно говоря , сам не понял этого поста о филармониях, да собственно мне и не важно это понимать. Каждому своё!
В моём случае волей судьбы живу 9 лет в столице и речь велась конкретно об одной единственной Киевской Национальной филармонии. За это время других филармоний не посещал.
Последний раз это было 11 декабря, в день моего переезда в новое жильё. Мне позвонил Володя Делеверов и рассказал о программе филармонии в этот день.
В первом отделении звучал А.Вивальди с , до боли известным произведением , «четыре сезона»
Во втором А.Пьяццолла «Танец Ангела»
Такого роскошного настоящего звука и исполнения врядли услышишь на какой либо из систем
Но в случае с dCS это максимально приближено. Выбор пал на него в результате опыта владения источниками топового уровня различных (практически всех)известных брендов
Я не готов слушать в своей системе даки типа Соник фронтьерс или NOS даки с окрашенным звучанием, как бы сладко /жирно они не пели и приятно уху не звучали. Я не люблю украшенное и раздутое звучание. Оно утомляет и крайне жанрово. Разве, что вторым, «третим автомобилем в семье»
В моей системе гостил представитель такого направления. Пожалуй самый крутой сейчас бренд в этом направлении. Ну, что сказать. Круто!….жирно ,плотно и тд и тп. но не моё. А кому то бальзам на душу.
Я хочу слышать живые инструменты или хотя бы то, что услышал/передал звукорежиссёр.
Потому для меня важны такие посещения именно для настройки слуха и системы и я там был получил массу удовольствия, неизгладимых впечатлений и эмоций.
Но каждое мнение имеет право на жизнь. Потому, Константин, не будьте так критичны. Лучше вспомните как звучал в моей системе этот диск и продолжайте радоваться жизни

(Отредактировал 24-02-2023 в 21:52 serg68.)

GutWire &

NBS
Лучшие кабели для аудио здесь!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , Тибетский Ламер , Muzzman , artshop , Igor65 , urdos , zick , alex23 , vd-two , petr.solo1223 , tomash , professo
zick Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 22-02-2023 18:12
(22-02-2023 10:05)serg68 писал(а):  Откровенно говоря , сам не понял этого поста о филармониях
Константин, Одесская Филармония была изначально построена как биржа, авторы проекта имели целью не создавать там акустическое пространство для музыки, а заглушить шум при торгах. Немного улучшила акустические свойства этого зала последующая реконструкция, очень несущественная, и установка мягких кресел.
Я по работе там бывал минимум раз в месяц в течение многих лет.
Там установлена система подзвучки. Без неё этот зал вообще трудно считать акустически организованным.
Сравнить его акустику с тем, как работает зал Одесской оперы - это две большие разницы. Особенно в чистом виде, без электроусиления, что сейчас практически повсеместная норма.
Инструменты в зале не могут звучать так как дома, просто в силу разницы в размерах. Вы приводили размеры своей комнаты, "пол-куба". Одно время я имел свою квартиру, в которой снёс простенки и получил в хрущёбе-распашонке комнату таких же пропорций и размера - 30 м.кв. В вашей комнате частоты около 30, 60 , 90 герц создают плотную модальную сетку, а в любом зале, даже таком ущербном как наша филармония, эти частоты живут нормальной жизнью. Это очень маленький частный пример, почему бессмысленно сравнивать.
Иметь в качестве ориентира - это правильно и естественно, но реализовать аналогичное звучание даже с применением процессоров нерельно.
Самое простое, что делал я - это просто приглашал музыкантов домой, разных, от известных до студентов консы, дома стояло фоно, был свой вельтмайстер, советская скрыпочка, некоторые ребята приносили свои инструменты.
Второй момент - на работе стояло три рояля, и все три звучали по разному. Это касается любого инструмента.
(Отредактировал 22-02-2023 в 18:13 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , artshop , serg68
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 22-02-2023 20:15
(22-02-2023 18:12)zick писал(а):  Немного улучшила акустические свойства этого зала последующая реконструкция, очень несущественная, и установка мягких кресел.
В дуже гарному концертному залі одного музичного закладу, провели "ремонт" замінили старі дерев'яні крісла на мягкие кресла и....звук пропал!

(22-02-2023 09:08)quadrokot писал(а):  живий звук
Як завжди від квадракоту. Узагальнення та маніпуляції. Що вкладається в це ? Роздрипаний рояль, дешеві щипкові чи не зрозуміло які самі виконавці? А можливо все зовсім навпаки...чудовий піаніст за прекрасним роялем і такогож рівня скрипалі. І перше і друге живий звук.
(Отредактировал 22-02-2023 в 20:26 alex23.)

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
zick Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 22-02-2023 20:35
(22-02-2023 20:15)alex23 писал(а):  ....звук пропал!
У нас в оперном сняли старые полы, между лагами было битое стекло. Решили, что это против крыс и убрали. Потом возвращали на место.
Вообще зал залу рознь, разные тех. требования к залам для органной и хоровой музыки, симфонической, эстрадной. По многим параметрам, пропорции и максимальная длина, геометрия стен и потолков, коэффициент диффузности с электроакустическм оформлением и без, кубатура воздуха на каждого посетителя и тд.
Это всё на звук влияет.
(22-02-2023 20:15)alex23 писал(а):  Як завжди від квадракоту.
Март на носу. Обострение опережает совсем немного.
(Отредактировал 22-02-2023 в 21:29 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , alex23 , serg68 , VNV73 , Vasiles , Cranium
vd-two Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 22-02-2023 20:51
Ок, залы разные. Инструменты- тоже. Ну так студии тоже разные, и инструменты, и микрофоны. По записям тоже ничего оценивать и ориентироваться, выходит, нельзя Улыбка
На самом деле, пусть то Ямаха, пусть то Бехштейн, но настоящий концертный рояль всегда будет отличным ориентиром и эталоном (для тех, кому такой ориентир нужен в принципе).
Найти все сообщения

Выразили согласие: serg68 , petr.solo1223 , Cranium , bylujnik

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS