(15-10-2010 12:26)art98 link писал(а):Усім дякую!
Був придбаний ламповий підсилювач \"Прибой\", кардинально вдосконалений зі слів продавця, та акустика таной титан.
Если в прибое еще военные лампы - считайте что Вам сказочно повезло, если нет - находите и ставьте такие, играть будет очень здорово.
(15-10-2010 13:29)Юрий (sword) link писал(а):Если в прибое еще военные лампы - считайте что Вам сказочно повезло, если нет - находите и ставьте такие, играть будет очень здорово.
А як взнати воєнні чи ні?
П.С. Прібой не стандартний, а якось вдосконалений...
Для начала посмотрите наименование ламп.Если его серъёзно твикали,то лампы скорее всего не родные ,а более музыкальные.
А так по маркировке.Обычно со звездочкой.
пример http://images.yandex.ua/yandsearch?rpt=s...rod.ru&p=0
Ну грає він гірше pioneer a-a9-j, який новий коштує 400$, виглядає теж стрьомно. Мені за цей совковий хлам і 50 баксів було жалко.
Хоча розслухавши вдома, думаю, що апарат доволі мелодійний. Лампи до цього не чув, може вона так в’яло (чи може м’яко) і має звучати.
olexa.net.ua
Відпочинок у Східниці, Трускавці, Карпатах
Чому ж даремно? З усією відповідальністю заявляю, що вийшов доволі душевний ХАЙ-ФАЙ! Грає на голову вище від наявних у товариша мікролабів соло 6, у чому він сьогодні і переконається. думаю подарунок йому сподобається
olexa.net.ua
Відпочинок у Східниці, Трускавці, Карпатах