|
|
Анекдот да и только :)
|
| Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | triolan64 , Serg70 , Supermurzic , mihail , ACCU , vlsm2008 , VideoKot , vadimkanik63 , Karp , norman , Radioliubovnik , blade1 , Roman T , Alex_Noise , doorg |
|
Sanja 76
Ветеран

|
RE: Анекдот да и только :) / 22-02-2017 19:06
Перед самим весіллям доця приходить до матері і каже :
-Мамо , я заміж не піду !
-А шо сталося , доню?
-Мамо , він пече мене тільки в дупу. Ти пам'ятаєш , яка в мене дупця була , така маленька , як 10копійок , а шо тепер , ...вже як пятдесят !
-Доню , так шо , ми тепер будем за 40 копійок зі сватами сваритись....?!
|
|
|
|
Выразили согласие: | синоптик , skull , Supermurzic , thunder , triolan64 , Serg70 , Володя , Radioliubovnik , mihail , Sergeyy , глухой , Relayer , Pinaevv , ACCU |
|
Выразили согласие: | синоптик , Serg70 , mig13 , Володя , ACCU , begun , o-leg , triolan64 , kleonn , vadimkanik63 , escobar , ZAM |
|
Выразили согласие: | BorisIvanovich , Sergeyy , синоптик , Radioliubovnik , Serg70 , Hunter , mamon , глухой , Pinaevv , JazzmanOV , blade1 |
|
Sanja 76
Ветеран

|
RE: Анекдот да и только :) / 23-02-2017 11:06
Сидять два кума розмовляють:
– Слухай, куме, у тебе ж кнур є, а в мене свиня, давай зведемо їх, поросята будуть, м’ясо!
– Давай, тільки як я дізнаюся, що мій кнур готовий?
– Та ти зайди у хлів, якщо у нього хвостик гачком, відразу вези до мене!
На ранок кум зайшовши у хлів, дивиться, а у його кнура хвіст гачком, той йому шолом на голову, садить у фіру і везе до кума. У свиней любов. На наступний ранок, зайшовши у хлів, він знову бачить, що у кнура хвіст гачком. Знову йому шолом на голову, садить в фіру і до кума. У свиней любов. Так триває тиждень.
У неділю з ранку кум ще лежить в ліжку, каже дружині, що, мовляв, подивися, чи у кнура хвостик гачком чи ні. Дружина повертається із хліва і каже:
– Не знаю, як хвіст у нього, гачком чи ні, але він уже в шоломі і на фірі сидить
|
|
|
|
Выразили согласие: | Sergeyy , синоптик , thunder , Serg70 , Karp , Radioliubovnik , BorisIvanovich , Hunter , глухой , Zub123 , Pinaevv , AwOn , escobar , shpulin |
|
синоптик
Ветеран

|
RE: Анекдот да и только :) / 23-02-2017 13:46
На приёме у кардиолога........
- Рабинович, сколько пива вы выпиваете в день?
- Четыре бутылки.
- Как четыре?! Я же только две разрешил!
- Ещё две разрешил терапевт..
Одесса. Семья рыбачит.
Ребенок: — Папа, а почему твой поплавок стоит, а у дедушки лежит?
Голос бабушки за спиной:
— Ойц, Сёма, когда у дедушки поплавок стоял... Шо он только не ловил!
Уважуха нашей медицине! Вчера терапевт сказала, что у меня сглаз. А я-то, придурок, бегаю, анализы сдаю!
(Отредактировал 23-02-2017 в 15:26 синоптик.)
Каждый слышит только то, что он понимает.Дейcтвия пpофеccионалов пpедcказуемы. Hо миp полон любителей...
|
|
|
|
Выразили согласие: | thunder , Sergeyy , Serg70 , Relayer , triolan64 , Radioliubovnik , BorisIvanovich , Hunter , глухой , Zub123 , Pinaevv , mihail , blade1 |
|
Выразили согласие: | Александр Ю. , BorisIvanovich , Radioliubovnik , Black_Jack , Hunter , глухой , Pinaevv , Relayer , Serg70 , chilik , Sergeyy |
|
Выразили согласие: | Pinaevv , синоптик , Hunter , BorisIvanovich , Serg70 , o-jack , AwOn , Radioliubovnik , Sergeyy , VideoKot , Kozak |
|
chilik
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | triolan64 , mihail , Sergeyy , Serg70 , o-jack , BorisIvanovich , мишаник , Kozak , Radioliubovnik , Hunter , глухой , синоптик , Pinaevv , blade1 |
|
Выразили согласие: | Black_Jack , Kozak , Pinaevv , BorisIvanovich , mihail , Radioliubovnik , Sergeyy , глухой , Relayer , andreas1 , Serg70 , alnh , thunder , blade1 , teluha , edissonil , Karp , Alex_Noise |
|
Black_Jack
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | Kozak , синоптик , Hunter , Pinaevv , BorisIvanovich , АндрейКа , Radioliubovnik , o-jack , глухой , Relayer , Serg70 , thunder , mihail , vasisualiy , edissonil , doorg |
|
Zub123
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | BorisIvanovich , синоптик , Kozak , Pinaevv , Radioliubovnik , Hunter , Sergeyy , DGE251057 , o-jack , глухой , Relayer , Serg70 , thunder , blade1 , звукофил , мишаник , serglobo , edissonil , shpulin , tebol |
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|