Акустика USHER
Автор Сообщение
Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 14-01-2008 15:06
О, спасибо большое! А я почему-то не нашел, когда смотрел.

(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 14-01-2008 17:48
(14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):
Цитата:Філіпс і Ашер, ну і Берендсен між ними, дуже мені по душі щодо хорової музики. Квітка Цісик, до речі теж на ура!
О! У тебя есть Цисик на СД? А я же тут спрашивал недавно у всех, никто ни сном ни духом о ней. Делись! Улыбка
Я в умке купил Цисик. Ещё и скидку 20-ти процентную получил непонятно за что. Улыбка

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 14-01-2008 20:30
(14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):О! У тебя есть Цисик на СД? А я же тут спрашивал недавно у всех, никто ни сном ни духом о ней. Делись! Улыбка
Ну, тут координат тобі накидали, тай я на головпоштамт указав, у більш тематично відповідній гілляці. Але якщо "не дістанеш" - "презентую" з задоволенням!
Biggrin
(Копіювати на болванки рука не підіймаєть, досить того, що я з своїми збірками "піратствую".
Biggrin)
(14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):[ Тебе, наверное, лучше подошло бы что-то вроде старой Микромеги Стейдж. Она универсальнее - с драйвовой музыкой сравлялась, прозрачнее звучала, музыкально.
Так ти ж свою не продаєш! Biggrin
Якщо надумаш, знай - я перший на черзі! Biggrin
Взагаліто я із-за мікромеги навіть Московії родичів знайшов, і родичів друзів... Але не зрослось... "Псіханув" і купив Берендсена. А нові Мікромеги (СD, CD-SE, CD132SE), якогось дідька, навіть не послухав... Мо хто шо про них тут знає?? От коллєга Mr. Андрей, наприклад. Biggrin Задоволений??...Wink
Найти все сообщения

Михайло Не на форуме
HI-FI GURU

Re: Акустика USHER / 14-01-2008 21:24
(14-01-2008 03:04)IZ SELA link писал(а):[quote author=Михайло link=topic=3097.msg80583#msg80583 date=1200229384]
а теперь надо послушать 104-204-304, какой попадется. без мк2.
Ой, пане Михайле!.. Це ж цьому кінця-краю не буде...
А що? Вони ще кращі?.. Shocked Biggrin

[/quote]

да. более аналоговые и натуральные

различие в звучании аппаратов одной модели - степень "прогретости" после многолетнего простоя в первую очередь.
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 14-01-2008 23:05
Разница в степени прогрева есть однозначно. А может быть разные цапы? Я имею в виду керамику и пластмассу.

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

Михайло Не на форуме
HI-FI GURU

Re: Акустика USHER / 15-01-2008 09:41
(14-01-2008 23:05)Huboy link писал(а):Разница в степени прогрева есть однозначно. А может быть разные цапы? Я имею в виду керамику и пластмассу.
керамика и пластмасса только у ТДА1540

в принципе, ранние ТДА1541 не отбирались и не маркировались "коронами", это стали делать позже. отсюда могут быть некоторые различия ме5жду отдельными цапами, но они в первую очередь в линейности, а не в тембральной окраске.
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 01:28
...Ой притонула гілляка, і вже не на висоті як бувало...
Ага!.. Дак я ж опять за своє. За свої V-601 хочу ще добавить... Може кому інтєрєсно...
"-Не для "метала", і не для мене...
-Слухать можна, але не все...
-Як тільки музика щільнішає так і...
-Гітари не "рвуть". Якісь стримані...
-Ти знаєш, колоночки не без достоінств...
-З баском! Як для полочників!..
-І не сказав би, що сильно "кашоваті"...
-Трохи послухаєш і швидко звикаєш до характеру їх звучання...
-А загальне сумарне враження краще ніж від Фокал Елєктра 905..."
Це вчора в мене в гостях побував "дружбан-металюга", що божнює "страшний метал"! Щоб нічого часом тут "не прибрехать", я ото буквально законспектував його скупі коментарі. Коли пару раз щось пробував спитать, у відповідь діставав швидке: "Тихо! - я слухаю!" Ніяких своїх вражень перед прослуховуванням йому не говорив. Спочатку слухали його улюблених "чортів", а потім поступово перейшли на українських рокерів, а з ними і на меншу гучність...
Бували у нього вдома мої бувші Фокал Елєктра 905, дак ото він Ашери з ними і порівняв. (Бували і МоніторАудіо В2 - ті взагалі для нього в`ялі.)
Від себе зазначу, що про "метал" на V-601 на середній і трохи вище (на скільки це можливо в квартирі, де за стінами сусіди) моя думка на 90% співпадає з його коментарами. Як тільки "скорострільність" музики зменшувалась, так воно і дуже навіть нічогенько ставало. От як слухать Теріон (симфометал), дак "симфо" (плюс голоси солістів, і хору) звучить прекрасно, а сам "метал" не без запитань. Аналогічна картина і із "етно-металом".
Все це пишу не для того аби наїхати "хеві-металом" на V-601, бо взагаліто, я не знаю як на пристойному рівні можна зіграти це "полочніком за 600у.о.", та ще й при обмеженій, як для цього жанру, гучності. Таке треба слухати в приватному будинку, (без сусідів) на басовитих напольниках, і не тільки вухами, а й грудною клітиною. (А взагалі то, найдрайвовішим для мене був рок на великій гучності в моїх ржавих жигулях, на Alpine з DLSами. Гитари були геть відв`язаними, і носились, перед лобовим склом, як дикі собаки, що з цепів позривались! Трохи слабіше, але всеодно круто, в навушниках бувало.)
Але, є тут ще одна така парадоксальна особливість. Чим тихіше слухаю на Ашерах "швидкострільний метал", тим сильніше від нього мене "пре"! Буває геть "пошепки" ставлю і не можу вимкнути до 2-гої, 3-тьої ночі. І зараз он шпарить тихенько - "огонь!". Може чим менша гучність, тим менше "підспівують" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..
...На те, що Ве-718, якось по іншому "покорить" метал - не сподіваюсь. Зате є якесь передчуття, що це акустика саме для "дому і сім`ї"! Подивимось...
...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці "діфіціт викинуть". Сподіваюсь з "новим привозом", "ашерашених" вражень тут побільшає! Biggrin
Найти все сообщения

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 10:27
dateline= писал(а):...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці \"діфіціт викинуть\". Сподіваюсь з \"новим привозом\", \"ашерашених\" вражень тут побільшає!
Разве? Я вчера звонил хлопцам (тоже жду ВЕ 71Cool, обещали в феврале.

dateline= писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..
Елки-палки. У тебя совсем голая комната? Сделай что-то с помещением, иначе новые колонки утонут в его проблемах. Тканевой декор, пробковый, полки, цветы, да что угодно для борьбы с лишней реверберацией.

Найти все сообщения

Mr. Андрей Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 10:29
я так понимаю, поставку Ашеров постигла та же учесть, что и всего остального?..

Thorens 125 MkII / Micromega CD -> Vincent SV-234 -> ProAc Studio 110
Найти все сообщения

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 10:47
Я не особо в курсе, но насколько я знаю эту контору, она всегда привозила что-то позже, чем обещала.

Найти все сообщения

Макс Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 11:41
даешь 100 постов Biggrin Happy0144
Найти все сообщения

Санёк Не на форуме
Старожил

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 13:34
(25-01-2008 01:28)IZ SELA link писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..
У меня аналогичная проблема была.
Обставите комнату, запоют шо не узнаете (в хорошем смысле).

Кстати, интересно излагаете, одно удовольствие читать ваши посты Happy0144

"Помиляйся, тільки не зупиняйся" (с) реклама Nescafe
Найти все сообщения

Санёк Не на форуме
Старожил

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 13:34
(25-01-2008 11:41)Макс Штирлиц link писал(а):даешь 100 постов Biggrin Happy0144
Почему же 100?
1000

"Помиляйся, тільки не зупиняйся" (с) реклама Nescafe
Найти все сообщения

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 14:37
dateline= писал(а):Кстати, интересно излагаете, одно удовольствие читать ваши посты
Подписываюсь!

Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 19:40
(25-01-2008 10:27)Vitos link писал(а):
Цитата:...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці \"діфіціт викинуть\". Сподіваюсь з \"новим привозом\", \"ашерашених\" вражень тут побільшає!
Разве? Я вчера звонил хлопцам (тоже жду ВЕ 71Cool, обещали в феврале.
"Мучителі!" Angry "Іздєватєлі!" Angry
"Слава Аудіобогам", що V-601 "нашептали"! Biggrin
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 20:05
(25-01-2008 10:27)Vitos link писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..
Елки-палки. У тебя совсем голая комната? Сделай что-то с помещением, иначе новые колонки утонут в его проблемах. Тканевой декор, пробковый, полки, цветы, да что угодно для борьбы с лишней реверберацией.
[/quote]
(25-01-2008 13:34)Санёк link писал(а):У меня аналогичная проблема была.
Обставите комнату, запоют шо не узнаете (в хорошем смысле).
Дякую за корисні практичні поради! Я ще на попередній акустиці відчув відчутну різницю, коли переніс їх в контору, а ваші авторитетні думки зміцнили мої оптимістичні підозри! Biggrin
Але практично на даний час це здійснити, мабуть, не можливо. Довгих десять років я повільно і впевнено рухався в зворотному напрямку, тобто вивозили з жінкою на село все те, що за десять років перед цим, натягала туди моя "мама-Плюшкіністка"! Biggrin Повикидали пилозбираючі ковдри. Бо так хочеться простору, об`єму і мінімалізму, та й дитині десь же траба на машині розігнаться! Biggrin
Чи може отой "Тканевой декор, пробковый", але так щоб без зайвих предметів, вирішить проблему? Чи мо який пінопласт під шпалери? А на ламінат перед колонками, ліжника з овечої шерсті кидатиму...
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 20:13
(25-01-2008 20:05)IZ SELA link писал(а):А на ламінат перед колонками, ліжника з овечої шерсті кидатиму...
Это правильно. Плотные шторы, картины на стену- Шишкина или Сурикова, в углах стопки книг и пластинок и т.д. На счёт Шишкина я погорячился, конечно, можно что-то посовременнее. Улыбка

Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 20:14
кстати, давно и безуспешно ищу портрет Гагарина. Может кто знает где взять? Или плакат, главное что бы в хорошем состоянии.

Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 20:44
(25-01-2008 14:37)Vitos link писал(а):
Цитата:Кстати, интересно излагаете, одно удовольствие читать ваши посты
Подписываюсь!
Ах раз так! Shocked То... Взаємно! Happy0144 Party0012
Я, ще задовго до тутешньої рєєстрації, зачитувався вашими "короткометражними влучними приколами" та "фундаментальними творами"! Happy0158 Бувало що по три дні в голові крутилося, ще й знайомому дещо переповідав - разом "доходили"! Happy0196
Ну, дякую, що ви до "моїх романтичних емоцій" по-людцьки, а то "Діди вінтажні" мене "класиком" обізвали, як я "Епоху Vitosа" "напророчив"! Так "нестерпно обідно" було... Biggrin
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Акустика USHER / 25-01-2008 20:47
(25-01-2008 20:14)Huboy link писал(а):кстати, давно и безуспешно ищу портрет Гагарина. Может кто знает где взять? Или плакат, главное что бы в хорошем состоянии.
Нажаль, можу тільки збірку презентовать, де перша пісня "Юра" (ВВ), друга "Гагарін" (Моторролла). Biggrin
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 28 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS