Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 14-01-2008 20:30
(14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):О! У тебя есть Цисик на СД? А я же тут спрашивал недавно у всех, никто ни сном ни духом о ней. Делись! Ну, тут координат тобі накидали, тай я на головпоштамт указав, у більш тематично відповідній гілляці. Але якщо "не дістанеш" - "презентую" з задоволенням!
(Копіювати на болванки рука не підіймаєть, досить того, що я з своїми збірками "піратствую".
)
(14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):[ Тебе, наверное, лучше подошло бы что-то вроде старой Микромеги Стейдж. Она универсальнее - с драйвовой музыкой сравлялась, прозрачнее звучала, музыкально. Так ти ж свою не продаєш!
Якщо надумаш, знай - я перший на черзі!
Взагаліто я із-за мікромеги навіть Московії родичів знайшов, і родичів друзів... Але не зрослось... "Псіханув" і купив Берендсена. А нові Мікромеги (СD, CD-SE, CD132SE), якогось дідька, навіть не послухав... Мо хто шо про них тут знає?? От коллєга Mr. Андрей, наприклад. Задоволений??...
|
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 25-01-2008 01:28
...Ой притонула гілляка, і вже не на висоті як бувало...
Ага!.. Дак я ж опять за своє. За свої V-601 хочу ще добавить... Може кому інтєрєсно...
"-Не для "метала", і не для мене...
-Слухать можна, але не все...
-Як тільки музика щільнішає так і...
-Гітари не "рвуть". Якісь стримані...
-Ти знаєш, колоночки не без достоінств...
-З баском! Як для полочників!..
-І не сказав би, що сильно "кашоваті"...
-Трохи послухаєш і швидко звикаєш до характеру їх звучання...
-А загальне сумарне враження краще ніж від Фокал Елєктра 905..."
Це вчора в мене в гостях побував "дружбан-металюга", що божнює "страшний метал"! Щоб нічого часом тут "не прибрехать", я ото буквально законспектував його скупі коментарі. Коли пару раз щось пробував спитать, у відповідь діставав швидке: "Тихо! - я слухаю!" Ніяких своїх вражень перед прослуховуванням йому не говорив. Спочатку слухали його улюблених "чортів", а потім поступово перейшли на українських рокерів, а з ними і на меншу гучність...
Бували у нього вдома мої бувші Фокал Елєктра 905, дак ото він Ашери з ними і порівняв. (Бували і МоніторАудіо В2 - ті взагалі для нього в`ялі.)
Від себе зазначу, що про "метал" на V-601 на середній і трохи вище (на скільки це можливо в квартирі, де за стінами сусіди) моя думка на 90% співпадає з його коментарами. Як тільки "скорострільність" музики зменшувалась, так воно і дуже навіть нічогенько ставало. От як слухать Теріон (симфометал), дак "симфо" (плюс голоси солістів, і хору) звучить прекрасно, а сам "метал" не без запитань. Аналогічна картина і із "етно-металом".
Все це пишу не для того аби наїхати "хеві-металом" на V-601, бо взагаліто, я не знаю як на пристойному рівні можна зіграти це "полочніком за 600у.о.", та ще й при обмеженій, як для цього жанру, гучності. Таке треба слухати в приватному будинку, (без сусідів) на басовитих напольниках, і не тільки вухами, а й грудною клітиною. (А взагалі то, найдрайвовішим для мене був рок на великій гучності в моїх ржавих жигулях, на Alpine з DLSами. Гитари були геть відв`язаними, і носились, перед лобовим склом, як дикі собаки, що з цепів позривались! Трохи слабіше, але всеодно круто, в навушниках бувало.)
Але, є тут ще одна така парадоксальна особливість. Чим тихіше слухаю на Ашерах "швидкострільний метал", тим сильніше від нього мене "пре"! Буває геть "пошепки" ставлю і не можу вимкнути до 2-гої, 3-тьої ночі. І зараз он шпарить тихенько - "огонь!". Може чим менша гучність, тим менше "підспівують" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..
...На те, що Ве-718, якось по іншому "покорить" метал - не сподіваюсь. Зате є якесь передчуття, що це акустика саме для "дому і сім`ї"! Подивимось...
...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці "діфіціт викинуть". Сподіваюсь з "новим привозом", "ашерашених" вражень тут побільшає!
|
|
|
|
|
Vitos
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 25-01-2008 10:27
dateline= писал(а):...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці \"діфіціт викинуть\". Сподіваюсь з \"новим привозом\", \"ашерашених\" вражень тут побільшає!
Разве? Я вчера звонил хлопцам (тоже жду ВЕ 71 , обещали в феврале.
dateline= писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..
Елки-палки. У тебя совсем голая комната? Сделай что-то с помещением, иначе новые колонки утонут в его проблемах. Тканевой декор, пробковый, полки, цветы, да что угодно для борьбы с лишней реверберацией.
(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
|
|
|
|
|
|
|
Макс
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 25-01-2008 20:05
(25-01-2008 10:27)Vitos link писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!.. Елки-палки. У тебя совсем голая комната? Сделай что-то с помещением, иначе новые колонки утонут в его проблемах. Тканевой декор, пробковый, полки, цветы, да что угодно для борьбы с лишней реверберацией.
[/quote]
(25-01-2008 13:34)Санёк link писал(а):У меня аналогичная проблема была.
Обставите комнату, запоют шо не узнаете (в хорошем смысле). Дякую за корисні практичні поради! Я ще на попередній акустиці відчув відчутну різницю, коли переніс їх в контору, а ваші авторитетні думки зміцнили мої оптимістичні підозри!
Але практично на даний час це здійснити, мабуть, не можливо. Довгих десять років я повільно і впевнено рухався в зворотному напрямку, тобто вивозили з жінкою на село все те, що за десять років перед цим, натягала туди моя "мама-Плюшкіністка"! Повикидали пилозбираючі ковдри. Бо так хочеться простору, об`єму і мінімалізму, та й дитині десь же траба на машині розігнаться!
Чи може отой "Тканевой декор, пробковый", але так щоб без зайвих предметів, вирішить проблему? Чи мо який пінопласт під шпалери? А на ламінат перед колонками, ліжника з овечої шерсті кидатиму...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 28 Гость(ей)
|
|