Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Sergey
Постоялец
|
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 22-12-2007 02:46
(21-12-2007 14:49)Snark link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=3097.msg78070#msg78070 date=1198221464]
Чи то совєцький Дід Мороз, чи християнський Миколай, чи янківський Санта Клаус на передодні нового року, під ялинку, принесли в нашу оселю тимчасовий подарунок...
я вот не понял..что значит временный подарок?
[/quote]
Snark? ось була відповідь на твоє запитання:
(21-12-2007 10:17)IZ SELA link писал(а):Очікування ВЕ-718 стало геть не стерпним, а добре, якщо пройшла половина строку. Тобто, через 1,5-2місяці, як прибудуть із сонячного Тайваню ВЕ-718, V-601 виставлю на продаж.
Доречі, буду дуже вдячний (і мабуть не я один) якщо послухавши їх у захмареній Голандії, поділишся враженнями.
(Отредактировал 22-12-2007 в 03:29 IZ SELA.)
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 23-12-2007 04:38
(23-12-2007 00:55)Huboy link писал(а):Володя, ну как прогрелись колонки?
Если удалось нормально послушать- напиши, интересно же. Паша, обов`язково напишу! Ти ж бачиш - "язик у мене без кісток"
Толком послухати ще не вдалось. Так, збираючись, то с кухні, то з ванни, то мимо пробігаючи прослухали з дружиною диск "ВВ", "Файно". Дійсно звучить файно - обом сподобалось! А от "Дахабраха" не заводить "етно-бубнами, перкусією". Невистачає акценту в ударі, швидкості і легкості. При повнооб`ємній глибині, бас видався якимось вайлувато-важкувато-лінивуватим. Може це через "непрогрітість" - я в цьому не шарю. Хоча Аccept, Menowar, Therion, Lacrimosa, Korpiklani звучать цікаво, особливо не дуже екстра-швидкісні композиції. Середина, особливо вокал, мене причарували з першого звуку! Дуже цікава мені сценічна картинка як після МА В2, так і після дрогої Фокал-Електри 905! Але це все ще сируваті, перші враження. Може в них присутня "передноворічна ейфорія"?
А взагалі-то, Паша, коли їх буду продавати, при бажанні, можна влаштувати прослуховування в "конторських умовах". З шефом сподіваюсь домовитись і приїзжай зі своїми дисками! (Правда компоненти - Технікс+Хармн)...
Так! Всім Доброї ночі - пора спати!
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 24-12-2007 00:04
(23-12-2007 15:20)Vitos link писал(а):Цитата:А взагалі-то, Паша, коли їх буду продавати, при бажанні, можна влаштувати прослуховування в \"конторських умовах\". З шефом сподіваюсь домовитись і приїзжай зі своїми дисками!
Так это они как бы в офисе? Віталік, ну шо ти такий не уважний, їй богу?!
За твоєю логікою і кухня, і ванна в мене в офісі, і з жінкою я теж живу в офісі.
"Как бы в офисе" були в мене Фокал Електра 905, на випадок прослуховування потенційними покупцями, поки не поїхали на Хер-
сон. Тепер понесу в контору на продаж МА Бронзи В2, бо співробітники звикли до музики. А коли приїде довгоочікувана "Крихітна танцівниця" з Тайваню (be-71 , попру і V-601 на "народний суд". Бо дома в мене умови "не дуже", ще й "жінка зла".
Доречі, Віталій, а як у тебе жили V-601, скільки їм часу на прогрів треба? Я тут сьогодні по дорозі забігав у будинок меблів - не втримався щоб не послухати інструменталки у виконанні 6311 (з MANLEY STINGRAY) - ох і натурально!!!
Дак мені там сказали, що ухери 160 годин!!! прогрівать треба.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 52 Гость(ей)
|
|