Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура
Автор Сообщение
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 09-09-2018 17:56
От мені цікаво, яка різниця який підсилювач буде виштовхувати звукову катушку за межі її параметрів роботи? Яким чином на це впливають потужність підсилювача та його якість?
Саб на 15" Фостекс не грав у прміщенні у 9 кв.метрів. Щось не так у Датському королівстві.
Чи Ви хочете сказати, що Марьяньіч зробив фігню? Party0016

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

riiqwerty Не на форуме
Учу Правила

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 09-09-2018 20:08
Нет. Он не был правильно сопряжен с Вашей акустикой.
Найти все сообщения

quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 09-09-2018 20:45
Із початку Ви казали так:
(09-09-2018 10:35)riiqwerty писал(а):  Якiсний блок живлення для пiдсилювача у саб та зовнiшнiй фiльтр-буфер.
Блок живлення зроблен з дуже великим запасом.
Потім вийшло так. Додам, 6о зовнішній фільтр-буфер мені зробив Марьяньіч. Точніше він зробив корпус до фірмового.
(09-09-2018 20:08)riiqwerty писал(а):  Нет. Он не был правильно сопряжен с Вашей акустикой.
"Сопрягал" теж Марьяньіч.
Щось по Вашій бухгалтерії не пляше. НІяк.
Наполягаю, Фостекс 405 та 305 у сабах із ЕМОС не альо.

(Отредактировал 09-09-2018 в 20:46 quadrokot.)

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , norrest
riiqwerty Не на форуме
Учу Правила

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 09-09-2018 21:36
(09-09-2018 20:45)quadrokot писал(а):  Наполягаю, Фостекс 405 та 305 у сабах із ЕМОС не альо.
Аминь Biggrin
Найти все сообщения

t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 10-09-2018 06:53
(09-09-2018 12:44)baheba писал(а):  А,ну тогда понятно,это как гардеробщик кот.привык слушать концерты только со своего места работы,а когда зайдёт в зал,то уже чтой-то не то,но заметьте-всегда есть те, кто покупают билеты(или стараются)только по центру
Вы говорите о вещах, само собой разумеющихся, а я немного о другом...когда система
полноценно позволяет ощутить присутствие музыкантов, не только сидя по центру на
диванеWink...и это дорогого стоит.Love0030 У Кости я ощутил это в полной мере, от передвижения
по квартире реалистичности меньше не становилось.Happy0158
https://hi-fi-forum.net/forum/thread-150...pid3877533
Вот к такому нужно стремиться, а вы про гардеробщика...Pohval
(Отредактировал 10-09-2018 в 06:53 t.800.)

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , apr.kobra , Пионер
baheba Не на форуме
Учу Правила

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 10-09-2018 10:52
(10-09-2018 06:53)t.800 писал(а):  Вы говорите о вещах, само собой разумеющихся, а я немного о другом...когда система
полноценно позволяет ощутить присутствие музыкантов, не только сидя по центру на
диванеWink...и это дорогого стоит.Love0030 У Кости я ощутил это в полной мере, от передвижения
по квартире реалистичности меньше не становилось.Happy0158
https://hi-fi-forum.net/forum/thread-150...pid3877533
Вот к такому нужно стремиться, а вы про гардеробщика...Pohval
Справа в тiм,що тут треба навчитись роздiляти мух вiд котлет,себто суб"ективiзм од жорстких рамок формату.
Я не проти додумування,або прагнення до кращого,але зрозумiйте i ви,настае момент коли вже не дiють заклики типу вашого-от ти ж не чув от цього,послухав би,то й не говорив би!
Просто той час вже вийшов рокiв зо двайцiть тому,тодi це дiяло.
А по приводу конкретного мiсцезнаходження слухача в стерео форматi,повторюю-формат потребуе жорсткоi прив"язки слухача в трикутнику 60*,якщо цього не дотриматись,то й не оцiнити в повнiй мiрi якостi того самого формату,це не моi забаганки,це елементарне правило.

На проф. форумах звукачiв зустрiчав описи того як вони на зведеннi стерео декiлька вечорiв вбили на то,щоб гобой був на йоту правiше од центру,а флейта на йоту лiвiше,ледь-ледь помiтно,так як воно е насправдi,а ви про якийсь диван i де на ньому сидiти,а то ще й прибирати у цей час, мовляв вiд "системи" залежить наскiльки ви чи я проперся чи нье.
Так,наявнiсть фази мае бути правилом,але й за межi формату не вилетиш,ну хiба шо на крилахBiggrin.
(Отредактировал 10-09-2018 в 10:59 baheba.)
Найти все сообщения

quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 13-09-2018 19:22
Послухав за порадою riiqwerty вказаний трек. Таке. У цьому ж концерті за басом є більш "цікаввий" трек, бо грає нижче. Tongue0011 Kendrick Lamar,ELEMENT-DAMN.
Цікаво, що це не чутно у системі, яка грає 20 Гц у полку. Для мене це недосяжно.
Tongue0011

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

doom Не на форуме
Специалист

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 13-09-2018 20:34
тебе просто надо все стены кнауфом обшить,что бы как у дамы все бубнело и дребезжало.....и самое главное кровать поставить большую посредине комнаты и вплотную к акустикеBiggrin
вот тогда ты и услышишь 20 гц.Happy0158

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: S.SANCES
riiqwerty Не на форуме
Учу Правила

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 13-09-2018 20:56
(13-09-2018 19:22)quadrokot писал(а):  У цьому ж концерті за басом є більш "цікаввий" трек, бо грає нижче. Tongue0011 Kendrick Lamar,ELEMENT-DAMN.
Цікаво, що це не чутно у системі, яка грає 20 Гц у полку. Для мене це недосяжно.
Чутно, что в песне с Рианной бас ниже.
У Вас сабвуфер от 31 герца играет? Так Вы не расстраивайтесь, что у Вас нет возможности услышать некоторые звуки, на роке и джазе их нет в любом случаеWink

(13-09-2018 20:34)doom писал(а):  тебе просто надо все стены кнауфом обшить,что бы как у дамы все бубнело и дребезжало.....и самое главное кровать поставить большую посредине комнаты и вплотную к акустике
У него обычная жилая комната, в которой сейчас получился очень достойный звук.
А вот то, что у него в этой комнате нет звона, хотя она не обвешана со всех сторон скайлайнами, поглотителями и прочей доморощенной "обработкой" помещений, слышно очень хорошо.
Не факт, что без кровати не станет хуже.
В целом, после Ваших слов, возникает огромное желание пригласить такого воспитанного, этичного и соблюдающего правила хорошего тона человека в гости Biggrin
(Отредактировал 13-09-2018 в 21:25 riiqwerty.)
Найти все сообщения

quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 14-09-2018 08:47
ЦІкаво спілкуватись із знавцем. Love0030
Сабвуфер в мене грає 31 Гц без спаду. Це зовсім не означає, що він не грає 20 Гц зі спадом.
В мене питання до riiqwerty, чи знаєте Ви, як я слухав?
Бо використати можливість саба грати 25 Гц без спада у моїй системі, це натиснути кнопку.
І ще питання, коли фазоінверторний саб грає 25 Гц без спаду, то за яким рівнем він буде грати 20 Гц?
PS. 20 Гц легко відіграють навушники, проте це зовсім не ті 20 Гц, які видають саби.

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , Пионер
riiqwerty Не на форуме
Учу Правила

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 14-09-2018 11:24
(14-09-2018 08:47)quadrokot писал(а):  PS. 20 Гц легко відіграють навушники, проте це зовсім не ті 20 Гц, які видають саби.
В том числе слушал в наушниках (Синхи 650, подключенные на выход усилителя).
P.S. quadrokot, не вижу смысла спорить, у кого "сабвуфер больше". Вместо обмена опытом любой диалог с Вами превращается в погоню за ведьмами, Вы постоянно пытаетесь на чем-то подловить оппонента, показать его неправоту. Вам важно доказать, что Ваш сабвуфер лучше/ниже/больше/дороже? Это пожалуйста. Но практической пользы от такого общения - ноль.

В данный момент система переживает полную трансформацию, разобрана вся акустика (в том числе сабвуфер, там тоже есть, что улучшить), меняется концепция системы, и пока все не будет собрано, обсуждать звук не имеет смысла.
Всего хорошего Улыбка

(14-09-2018 00:18)doom писал(а):  да.еще димочка просил слезно не писать правду про его звук
Интересно, кто-нибудь из его гостей может подтвердить это?
(Отредактировал 14-09-2018 в 11:45 riiqwerty.)
Найти все сообщения

Пионер Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 14-09-2018 13:23
(14-09-2018 08:47)quadrokot писал(а):  ЦІкаво спілкуватись із знавцем. Love0030
Сабвуфер в мене грає 31 Гц без спаду. Це зовсім не означає, що він не грає 20 Гц зі спадом.
В мене питання до riiqwerty, чи знаєте Ви, як я слухав?
Бо використати можливість саба грати 25 Гц без спада у моїй системі, це натиснути кнопку.
І ще питання, коли фазоінверторний саб грає 25 Гц без спаду, то за яким рівнем він буде грати 20 Гц?
PS. 20 Гц легко відіграють навушники, проте це зовсім не ті 20 Гц, які видають саби.
У Константина все хорошо , сам слышал . Баса по голо и по уши под настроение .

Happy0144
(Отредактировал 14-09-2018 в 13:25 Пионер.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom
doom Не на форуме
Специалист

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 14-09-2018 13:32
20 гц услышать в наушникахHuhHuhHuhHuhHuh?
так можно сойти с ума РЕАЛЬНО..
(Отредактировал 14-09-2018 в 17:50 #1.)

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Пионер
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 14-09-2018 14:10
riiqwerty, Ви не відповідаєте на питання, но то таке.
Коли можете, то надайте лінк, де я писав, що в мене кращій, ніж в кого саб. Не перекручуйте.
Справа у тому, що в Вас, як і в мене раніше, зовсім не саб.
Аргументую:
1) динамік не сабовий, а просто низькочастотний.
2) 50 ватт для сабового динаміка це нонсенс. Може для комп'ютерних АС підійде.
3) ЕМОС за таких умов не працює належним способом. Навіть на той гучності, що Ви слухаєте, у піках ЕМОС буде виштовхувати динамік далеко за його можливості.
Ще цікава деталь, саби від Марьяньіч'a із ЕМОС не додають басу, а роблять весь діапазон чистішим. (Як це працює мені не ясно.) Є система у Запоріжжі, де поруч із таким сабом працює "звичайний" саб, конкретно для басу. Rolleyes
Ось Вам досвід, спробуйте взяти "звичайний" саб та інтегрувати його в свою систему. Почуєте БАС. І не має значення 20 Гц чі 30 Гц буде за рівнем у 0 Дб.
Tongue0011

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , u911 , Sound-YP , apr.kobra , VNV73
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 08-10-2018 01:25
Можно ознайомитися зі світовою тенденцією, на прикладі Сполучених Штатів, в росподілі прибутку/попиту від продажу аудіоносіїв:
MID-YEAR 2018 RIAA MUSIC REVENUES REPORT
Вініл майже наздогнав CD (198,6 млн $ проти 245,9)
Хоча в загальному заліку це лише 10% Wink

Тримайте руку на пульсі, та будьте в тренді Tongue0011

(Отредактировал 08-10-2018 в 01:25 Sound-YP.)

Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , t.800 , apr.kobra , serg68 , energa , The , quadrokot , zick , nem2007 , bobrw , kosta2k , yurchello1969
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 15-06-2019 00:06
Давненько не заглядав.
Всім привіт Улыбка
Закінчив новий підсилювач на ШІМ.
Поїхав на Закарпаття Tongue0011

Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер , cosmos , Ейск , aqvadim , The , bylujnik , t.800 , vitaly , RsD , Odessit67 , quadrokot , energa , yusah , urdos , Vic61 , apr.kobra , aluster , Mazur , yurchello1969 , Stan , rodya777 , Black_Jack , iovchev vova , arcam , serg68 , SVS , oleg2566 , alex23 , parasound , Fiend , VAK , Karp
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 24-06-2019 01:19
Вітаю всіх невгамонних шукачів найкращого звуку Улыбка
Як ви всі знаєте, вже давно слухаю музику викорестовуючи ШІМ підсилення. В якості попередника використовую лампову схемотехнику. В мому випадку виходить дуже гармонійний результат.
Но захотілсь мені попробувати щось інше... по ітогу був зробленний передпідсилювач розробки Bruno Putzeys. Чесно кажучі, не дуже вірив що він зможе позмагатися з лампою, но дуже заінтригували деякi технічні рішення Cool
Результат приемно здивував Happy0144
На останньому фото варіанти РГ які я тестував.

(Отредактировал 24-06-2019 в 01:44 Sound-YP.)

Найти все сообщения

Выразили согласие: Black_Jack , yurchello1969 , urdos , iovchev vova , t.800 , apr.kobra , arcam , The , serg68 , quadrokot , Тибетский Ламер , vitaly , VladimirNB , energa , aluster , SVS , oleg2566 , Vic61 , Сергей Юрич , alex23 , bobrw , parasound , yusah , VAK , Karp
powercord Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 24-06-2019 21:12
Юрий, пожалуйста, расскажите подробнее об аттенюаторах. О своих впечатлениях, о результатах. Редко увидишь в одних руках такое количество высококлассных регуляторов. Умоляю!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vic61 , Sound-YP , yusah , The , Karp
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 25-06-2019 12:47
Перед тим як описувати свої суб'єктивні враження від впливу на звукову подачу кожного з РГ, хочу коротко зауважити схемотихнічні особливості цього передпідсилювача.
На загал РГ, частіше всього, це саме слабке місце в будь якій схемотехніці, а тем більше в балансній. Бруно знайшов елегантне рішення, РГ встановив у зворотньому звязку інвертуючого підсилювача. Тобто, він регулює коефіцієнт підсилення вихідной мікросхеми.
Здавалось би, що туда можно ставити що завгодно і особливо не перейматися, но по факту виявилось, що все не так просто))

Після того як була підібрана елементна база, ЕМІ фільт, трансформатор, коннектори, дроти, запобіжники... і все це прогрілось, я поступово приступив до відслуховування різних РГ.
За основу був покладен всім відомий ALPS.
В складі цього передпідсилювача на своїй системі я почув:

ALPS - має приємну та комфортну подачу, широкий частотний діапазон. СЧ/ВЧ мають достатньо високу розрішальну здадтість. Но від нижнього СЧ є легка замиленність, та округлість, яка зростає зверху вниз. На ВЧ присутня підкрашеність та барвистість. Но разом з тим, музику з ним слухати приемно.

DACT - сформованний на танталових CMD резісторах. Цей РГ безумовно - вища ліга. Рівний ТБ, висока розбірливість у всьому діапазоні, натуральні тембри, ВЧ тактильні, но комфортні, НЧ структуровані, та глибокі. Образи формує відчутно більші ніж ALPS. Гарний баланс між аудіофільними якостями та комфортністю сприйняття музичного матеріалу.

Stepped attenuator 24 position - РГ атенюаторного типу, в кожному положенні задіяни тількі два резистора. Має значно вищу розбірливість ніж ALPS, глибокий та артикульований бас, прозорі СЧ та тверді ВЧ, гарно відтворює КІЗ. Но є і особливості. В зоні СЧ можуть з'являтися акценти, які я виявив на жиночому вокалі. При динамічному співі з високою атакою, може ставати не комфортно, так би мовити "покрикує". ВЧ інколи можуть переходити межу комфортності, особливо в непрогрітому стані. Значно покращюється картина, якщо відпаяти зелений залізнонікільовані клемники. При обертанні ручки РГ відчувається що це таки не DACT)) Но с точкі зору ціна/якість - не погане рішення.

Khozmo Acoustic - 48 позіційний РГ на Vishay SMD резисторах. Давно вже дивився на них, та пускав слюну)) і ось таки вони попали до мене. Зроблений він прецизійно, та тактильно приємно. Ось обертаеться дуже плавно, з м'ягкою фіксацією в кожному положенні.
Якщо хтось мріє про нейтральну подачу, то цей РГ абсолютно відповідає цьому крітерію. У всій полосі частотного спектру, ТБ, тембральному окрасі, я не знайшов жодного зауваження - все бездоганно. Но платою за нейтральність, це легке відчуття відстороненості.

Khozmo Acoustic - релейний РГ, 64 позіційний, на вугільних AMTrans AMRG резисторах, з optical encoder та дістанційним керуванням.
Ну що сказати, з всього що я чув, цей красень - найкращий!
Не буду вдаватися в тонкощі та словоблуддя. В ньому є все що я почув на попередньому, НО + емоційність, або гастраномічною мовою - "смачність". Так, дехто скаже що це є ознакою окраса і з цим я навіть не буду споричатися, бо зроблен він на моїх улюбленних вугільних резисторах AMTrans. Но окрас в них дуже збалансований і завдяки цьому, в мому випадку, з'являється відчуття ємоційного співпереживання музичного матеріалу, а не аудіофільного сприйняття.

Party0012
(Отредактировал 26-06-2019 в 23:38 Sound-YP.)

Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер , mihail , energa , yurchello1969 , The , yusah , bobrw , arcam , quadrokot , apr.kobra , vitaly , powercord , urdos , Kir9790 , Vic61 , t.800 , VladimirNB , Сергей Юрич , Fiend , triumph76 , VAK , Karp , Ygens67 , Maikl8
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 28-11-2019 01:36
Всім привіт!
Добігає свого логічного завершення проєкт попереднього підсилювача.
Улыбка
Оскількі передпідсилювач в штатному виконанні показав себе досить не погано, та прошедши ОТКа в різних системах, було приняте рішення рухатись далі.
Основним задумом була можливість заміни штатних мікросхем на аналоги зібранних на дискретних елементах і працюючих в класі А. Для цього на платі потрібно мати перехідники, до яких вже приеднуються або штатні, або збірки на діскретах. Впаяти в зібранні плати їх практично неможливо.
Тому були замовлені нові печатні плати, та спаяні нові підсилювачи вже з перехідникамі на місцях штатних мікросхем. На цей раз все паяв власноруч Ashamed0006
По ходу була зроблена ще парочка попередників Tongue0011
Party0012

Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , t.800 , apr.kobra , zbutmash , Тибетский Ламер , doom , shukhevich , VladimirNB , yuri_kov , oleg2566 , VAK , Andrey-1973 , Kaminskiy , The , Kir9790 , Karp , energa , Вадимыч , PvS , vitaly , vadimkanik63 , Сергей Юрич , bobrw , Vic61 , iovchev vova , yusah , TarasVIP , arcam , vl27 , vitalyB , Ygens67 , kakasik_2006 , triumph76 , sofyart , gertsoff

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS