наш "Нагуаль" неплохо фантазирует, да... причем давно уже. первый раз я их у нас в Минске услышал еще до 2000 года.
но я бы рекомендовал послушать еще и такую группу из белорусского -
(в Киеве они выступали неоднократно, да и вообще по Украине ездили, по-моему, тоже)
В мене цей mp3 файл підписаний як Oleksandra - Zorka
За такими параметрами нікого не знайшов.
Набрав слова пісні у гуглі - то ніби співає Оксана Пекун, хоча у її дискографії і на оф. сайті цю річ не знайшов. І ніби дуже відома композиція і в той же час така зашифрована. Думаю за таке "уматове" виконання цю Оксану знала б кожна собака в Україні, а так якийсь конспіративний хітяра в мене виходить.
Прослухати можна тут :
_http://handmademusic.com.ua/index.php/category/item/27-identifikatsiya-vikonavtsya-hi-fi-forum
Нещодавно, чомусь згадав наш знаменитий український ВІА Кобза, адже це перший, такого рівня ансамбль, який довелося почути наживо в первозданному вигляді. Зараз думаю, може ті перші враження отримані на концерті і були початком любові до української естрадної пісні.
Колоритне вбрання, та ще більш колоритні вуса. Скажу чесно, не знав, що виявляється їх лідер та обличчя і голос ВІА Кобза Валерій Вітер є щей видатним та дуже талановитим митцем.
Подивіться будь ласка ролік. Незважаючи на тривалість, він складається з двох частин і можна в любий момент перекурити. Впевненй дізнаєтеся дуже багато цікавого про сам ансамбль та становище в ті часи самої української естради.