(05-07-2012 01:20)psergy писал(а): Приїхали мої КЕФи...
Справді в ідеальному стані. Підвіси всі в порядку. Єдине що немає грилів і під час транспортування трішки вдарили один кут.
Слухав їх сьогодні пару годин. Звук детальний, з хорошою сценою. Але щось не те... Не моє, напевно ((
Ще трохи послухаю на різних жанрах.
Але маю таке відчуття що буду продавати.
Чи то я вчора був змучений, чи акустика не в формі після довгої подорожі...
Але сьогодні звучить зовсім по іншому -- просто чудово!!!
Прекрасна деталізація, баси, сцена значно розширилась. Вже котру годину кайфую і не можу відірватись. Особливо сподобався Pink Floyd -- Dark side of the moon.
Акустика виправдала всі мої сподівання! Хто має бажання полухати -- заходьте в гості.
Правда, тепер треба стійки підходящі купити. )
Підніму стару тему )
Є в мене відчуття що Аркам 290 не може повністю розкрити потенціал Кефів. З серединою і верхами, ніби, все добре. А от бас бубнить...
Пробував з Ямахою 397 -- то навіть з ним НЧ набагато чіткіші. Хочу підібрати правильний підсилювач.
Підкажіть з чим варто слухати. Мені рекомендували пробувати підсилювачі в класі А, наприклад Люксман м03.
Отличные колонки!!!!!!!!!
очень очень шоколадный и при этом душевный саунд!
бас приятный (закрытый ящик шо вы хотели) и при этом динамичный но без фанатизьма) Пассивный радиатор к месту.
учавствовал в реставрации подобных колонок!!!
слушал на протяжении долгого времени!
и с транзистором Cary и ламповым однотактом на 300b Cary. и с двухтактным Cary SLI 80 . ВО всех случаях играло отлично
(21-06-2012 12:42)Александр Карелин писал(а): Похоже пишут "в общем"... Конкретно этот кефовский НЧ "стадион" не отличается никакой долговечностью, причем это следствие конструкции...
реально стадионы были в отличном состоянии! подвес упругий без трещин и дубовостей!!! не переклеенный.
хотя колонки сами были ну очень печальны. Судя по пятнам на верхних гранях их использовал заграничный дол....б в качестве подставок под цветы....
Закрытый ящик и пассивный радиатор-это совершенно не одно и то же.Пассвный радиатор-это частный случай фазоинвертора.Т.е он ведет себя практически так же.
С КЕФами прекрасно играет Exposure особенно в би-ампинге.
Подороже-старые МакИнтоши транзисторы с трансформаторным выходом.
Я бы еще Anthem Integrated 225 попробовал.
Вчора порівнювали Дельту 290 і підсилювач Кулібіна з Кефами. Дякую gun jack за гостинність
Гібридник набагато краще контролював баси, збільшилась сцена і додалось повітряності до звучання.
А ще я зрозумів що в мене дуже впливає кімната на звук, бо мій сетап в іншій кімнаті заграв краще ніж в мене...
(09-12-2012 11:46)psergy писал(а): Вчора порівнювали Дельту 290 і підсилювач Кулібіна з Кефами. Дякую gun jack за гостинність
Гібридник набагато краще контролював баси, збільшилась сцена і додалось повітряності до звучання.
А ще я зрозумів що в мене дуже впливає кімната на звук, бо мій сетап в іншій кімнаті заграв краще ніж в мене...
Бажаю, як най швидше знайти , свій варіант, звязки , підсилювач і колонки, щоб не затянулось, бо мучити довго буде. Дякую.
(07-12-2012 16:49)ivan ivanov писал(а): .
С КЕФами прекрасно играет Exposure особенно в би-ампинге.
Вы простите конечно, Вы эти Kef видели, хотя-бы на картинке?...
Во вопросу про усилитель, дурное дело советовать что-либо конкретное в такой ситуации. Усилителей лучше Delta 290 полно и тут наверное всё-таки хозяин должен выбирать исходя из своих конкретных условий. Другое дел если вслепую предлагают несколько аппаратов и надо помочь выбрать, тогда люди могут в какой-то мере помочь выбрать. А так вон советуют Exposure bi-amping, что тут скажешь,
(09-12-2012 12:45)koba писал(а): Так попробуйте в своей комнате найти другое положение. Если есть такая возможность, конечно. Не исключено, что заиграет ещё лучше.
Вирiшив що буду пробувати коврами заглушувати кiмнату.
Дякую сергію за компанію яку він мені склав в суботу притянувши весь свій сетап . Напевно було не легко все це перенести з одного дому в інший, в різних кінцях міста , але думаю що досвід цього вартував - почути свою ж систему в іншому оточенні . В реалі від кімнати дуже багато залежить . По словах сергія в моїй обмебльованій кімнаті АС зазвучали краще . В мене ремонт ще старого взірця з коврами на стінах і підлозі мяким диваном з одної сторони і шафою з книгами з протилежної . Незнаю можливо я америку не відкрив, але звернув увагу що для нормальної роботи цим АС потрібен простір . Квадратів 13-14 . Тоді буде і бас і СЧ-ВЧ не будуть давити на вуха . Ну і слід звернути увагу на задемферованість кімнати що б гулу не було . В мене дома не гуділо ні грама . Взагалі ці кефи залишили мені приємні спогади . Хороші АС в свому бютжеті.