KEF 104: за і проти
Автор Сообщение
karelia Не на форуме
Учу Правила

RE: KEF 104: за і проти / 05-07-2012 20:07
(05-07-2012 01:20)psergy писал(а):  Приїхали мої КЕФи...
Справді в ідеальному стані. Підвіси всі в порядку. Єдине що немає грилів і під час транспортування трішки вдарили один кут.
Слухав їх сьогодні пару годин. Звук детальний, з хорошою сценою. Але щось не те... Не моє, напевно ((
Ще трохи послухаю на різних жанрах.
Але маю таке відчуття що буду продавати.

Так а что именно не понравилосьHuh
Найти все сообщения

psergy Не на форуме
Старожил

RE: KEF 104: за і проти / 05-07-2012 21:31
Чи то я вчора був змучений, чи акустика не в формі після довгої подорожі...
Але сьогодні звучить зовсім по іншому -- просто чудово!!! Happy0065Happy0158
Прекрасна деталізація, баси, сцена значно розширилась. Вже котру годину кайфую і не можу відірватись. Особливо сподобався Pink Floyd -- Dark side of the moon. Love0030
Акустика виправдала всі мої сподівання! Хто має бажання полухати -- заходьте в гості.
Правда, тепер треба стійки підходящі купити. )

Всім дякую за поради!
(Отредактировал 05-07-2012 в 21:32 psergy.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: karelia
karelia Не на форуме
Учу Правила

RE: KEF 104: за і проти / 05-07-2012 23:13
ООО вот это тот отзыв который я ждал!
ПоздравляюУлыбка
Найти все сообщения

Выразили согласие: psergy
psergy Не на форуме
Старожил

RE: KEF 104: за і проти / 06-12-2012 23:47
Підніму стару тему )
Є в мене відчуття що Аркам 290 не може повністю розкрити потенціал Кефів. З серединою і верхами, ніби, все добре. А от бас бубнить...
Пробував з Ямахою 397 -- то навіть з ним НЧ набагато чіткіші. Хочу підібрати правильний підсилювач.
Підкажіть з чим варто слухати. Мені рекомендували пробувати підсилювачі в класі А, наприклад Люксман м03.

На що варто звернути увагу в ціні до 1000 у.о.?
Найти все сообщения

uncle A Не на форуме
Ветеран

RE: KEF 104: за і проти / 07-12-2012 00:12
Отличные колонки!!!!!!!!!
очень очень шоколадный и при этом душевный саунд!
бас приятный (закрытый ящик шо вы хотели) и при этом динамичный но без фанатизьма) Пассивный радиатор к месту.

учавствовал в реставрации подобных колонок!!!
слушал на протяжении долгого времени!
и с транзистором Cary и ламповым однотактом на 300b Cary. и с двухтактным Cary SLI 80 . ВО всех случаях играло отлично

(21-06-2012 12:42)Александр Карелин писал(а):  Похоже пишут "в общем"... Конкретно этот кефовский НЧ "стадион" не отличается никакой долговечностью, причем это следствие конструкции...
реально стадионы были в отличном состоянии! подвес упругий без трещин и дубовостей!!! не переклеенный.
хотя колонки сами были ну очень печальны. Судя по пятнам на верхних гранях их использовал заграничный дол....б в качестве подставок под цветы....
(Отредактировал 07-12-2012 в 00:18 uncle A.)

Блюз соткан из печали. Это вам скажет любой гопник в Новом Орлеане.
Найти все сообщения

psergy Не на форуме
Старожил

RE: KEF 104: за і проти / 07-12-2012 11:48
Сумніваюсь, що знайду Cary до 1к Улыбка
Найти все сообщения

ivan ivanov Не на форуме
Учу Правила

RE: KEF 104: за і проти / 07-12-2012 16:49
Закрытый ящик и пассивный радиатор-это совершенно не одно и то же.Пассвный радиатор-это частный случай фазоинвертора.Т.е он ведет себя практически так же.
С КЕФами прекрасно играет Exposure особенно в би-ампинге.
Подороже-старые МакИнтоши транзисторы с трансформаторным выходом.
Я бы еще Anthem Integrated 225 попробовал.
Найти все сообщения

Выразили согласие: uncle A
psergy Не на форуме
Старожил

RE: KEF 104: за і проти / 09-12-2012 11:46
Вчора порівнювали Дельту 290 і підсилювач Кулібіна з Кефами. Дякую gun jack за гостинністьWink
Гібридник набагато краще контролював баси, збільшилась сцена і додалось повітряності до звучання.
А ще я зрозумів що в мене дуже впливає кімната на звук, бо мій сетап в іншій кімнаті заграв краще ніж в мене...
Найти все сообщения

Выразили согласие: Mazur
Kombinator Не на форуме
Ветеран

RE: KEF 104: за і проти / 09-12-2012 12:14
(09-12-2012 11:46)psergy писал(а):  Вчора порівнювали Дельту 290 і підсилювач Кулібіна з Кефами. Дякую gun jack за гостинністьWink
Гібридник набагато краще контролював баси, збільшилась сцена і додалось повітряності до звучання.
А ще я зрозумів що в мене дуже впливає кімната на звук, бо мій сетап в іншій кімнаті заграв краще ніж в мене...
Бажаю, як най швидше знайти , свій варіант, звязки , підсилювач і колонки, щоб не затянулось, бо мучити довго буде. Дякую.Happy0144
Найти все сообщения

Supermurzic Не на форуме
Ветеран

RE: KEF 104: за і проти / 09-12-2012 12:45
(09-12-2012 11:46)psergy писал(а):  А ще я зрозумів що в мене дуже впливає кімната на звук, бо мій сетап в іншій кімнаті заграв краще ніж в мене...
Так попробуйте в своей комнате найти другое положение. Если есть такая возможность, конечно. Не исключено, что заиграет ещё лучше. Улыбка
(Отредактировал 09-12-2012 в 12:46 Supermurzic.)

Дураков учить – только портить
Найти все сообщения

CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: KEF 104: за і проти / 09-12-2012 12:46
(07-12-2012 16:49)ivan ivanov писал(а):  .
С КЕФами прекрасно играет Exposure особенно в би-ампинге.
Вы простите конечно, Вы эти Kef видели, хотя-бы на картинке?...

Во вопросу про усилитель, дурное дело советовать что-либо конкретное в такой ситуации. Усилителей лучше Delta 290 полно и тут наверное всё-таки хозяин должен выбирать исходя из своих конкретных условий. Другое дел если вслепую предлагают несколько аппаратов и надо помочь выбрать, тогда люди могут в какой-то мере помочь выбрать. А так вон советуют Exposure bi-amping, что тут скажешь, Kiss
Найти все сообщения

psergy Не на форуме
Старожил

RE: KEF 104: за і проти / 09-12-2012 14:37
(09-12-2012 12:45)koba писал(а):  Так попробуйте в своей комнате найти другое положение. Если есть такая возможность, конечно. Не исключено, что заиграет ещё лучше. Улыбка
Вирiшив що буду пробувати коврами заглушувати кiмнату.
Найти все сообщения

uncle A Не на форуме
Ветеран

RE: KEF 104: за і проти / 09-12-2012 14:41
болты подтянули на динамиках?

Блюз соткан из печали. Это вам скажет любой гопник в Новом Орлеане.
Найти все сообщения

psergy Не на форуме
Старожил

RE: KEF 104: за і проти / 09-12-2012 21:28
Нет Shocked
Но попробую Party0012
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: KEF 104: за і проти / 10-12-2012 15:31
Дякую сергію за компанію яку він мені склав в суботу притянувши весь свій сетап Shocked . Напевно було не легко все це перенести з одного дому в інший, в різних кінцях міста , але думаю що досвід цього вартував - почути свою ж систему в іншому оточенні . В реалі від кімнати дуже багато залежить . По словах сергія в моїй обмебльованій кімнаті АС зазвучали краще . В мене ремонт ще старого взірця з коврами на стінах і підлозі Love0030Love0030 мяким диваном з одної сторони і шафою з книгами з протилежної . Незнаю можливо я америку не відкрив, але звернув увагу що для нормальної роботи цим АС потрібен простір . Квадратів 13-14 . Тоді буде і бас і СЧ-ВЧ не будуть давити на вуха . Ну і слід звернути увагу на задемферованість кімнати що б гулу не було . В мене дома не гуділо ні грама . Взагалі ці кефи залишили мені приємні спогади . Хороші АС в свому бютжеті.
(Отредактировал 10-12-2012 в 15:35 gun jack.)
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS