Підключення РС (loosless)
|
Автор |
Сообщение |
slava240
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
vsedobre
Учу Правила
|
RE: Підключення РС (loosless) / 29-11-2011 19:11
Тут потрібно діяти методом "научного тика", послідовно заміняти елементи системи.
В першу чергу змінити джерело (комп), під'єднати замість нього хочат б мобільний телефон, чи пм3 плеєр. Якщо фон зник, то це ЗК або ПО. Якщо не зник - йдемо далі, беремо той же мобільний і підключаємо його до підсилювача іншим кабелем 1-1,5 метра. . Якщо не зникне, то зламаний усь, це може бути найбільша халепа. Та швидше всього зникне фон.
Тому я вам рекомендую піднести усь до компа і під'єднати нормальним дротом 1-1,5 метра, а 7 метрів зробити акустичний кабель. Якщо можливості піднести усь до компа нема, то рекомендую придбати ЦАП і з компа вивести звук по цифрі. Навіть ЦАП за 100 уе, взує ваш креатив. А креатив в такому випадку зможете продати і придбати Віа Тремор. Тут ви 2 зайця вб'єте, і фону позбудетесь і проабгредите систему.
ПС. В мене шум чомусь буває, коли я слухаю фали 96/24, а в настройках ЗК стоїть частота менше 44,1 чи 48. Тоді в настройках ЗК ставлю 96/24, чи 192/24 і все ОК.
(Отредактировал 29-11-2011 в 19:25 vsedobre.)
|
|
|
|
|
vsedobre
Учу Правила
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | kui |
|
|
groove
Ветеран
|
|
|
|
|
|
tomash
Ветеран
|
|
|
|
|
A.Kot
Ветеран
|
RE: Підключення РС (loosless) / 30-11-2011 20:04
пробував mp3 шум як був так і лишився.
(29-11-2011 19:11)vsedobre писал(а): Тут потрібно діяти методом "научного тика", послідовно заміняти елементи системи.
В першу чергу змінити джерело (комп), під'єднати замість нього хочат б мобільний телефон, чи пм3 плеєр. Якщо фон зник, то це ЗК або ПО. Якщо не зник - йдемо далі, беремо той же мобільний і підключаємо його до підсилювача іншим кабелем 1-1,5 метра. . Якщо не зникне, то зламаний усь, це може бути найбільша халепа. Та швидше всього зникне фон.
Тому я вам рекомендую піднести усь до компа і під'єднати нормальним дротом 1-1,5 метра, а 7 метрів зробити акустичний кабель. Якщо можливості піднести усь до компа нема, то рекомендую придбати ЦАП і з компа вивести звук по цифрі. Навіть ЦАП за 100 уе, взує ваш креатив. А креатив в такому випадку зможете продати і придбати Віа Тремор. Тут ви 2 зайця вб'єте, і фону позбудетесь і проабгредите систему.
ПС. В мене шум чомусь буває, коли я слухаю фали 96/24, а в настройках ЗК стоїть частота менше 44,1 чи 48. Тоді в настройках ЗК ставлю 96/24, чи 192/24 і все ОК.
Перепробував різні варіанти з довшим і коротшим кабелем фон з коротким (1м) фон не пропав!
Попробував такий варіант:
Трек який грав натиснув на паузу. Звукорегулятор підсилювача поставив на максимум, далі біля колонки прослухав характер шуму - в ньому впізнав відгуки роботи вінчестера і постійний фон - підозрюю це блок живлення або охолодження проца.
Висновок: фон дає не кабель, а системний блок в цілому!
Ідея з ЦАП-ом сподобалась, але ніколи не мав такої штукенції і тільки теоретично уявляю як вона працює.
Якщо можете дайте якісь поради щодо цього.
Цікаво! Якщо б не було - тему би не створював, але специфіка роботи не дозволяє заходити на форум в робочий час.
(29-11-2011 17:47)slava240 писал(а): A.Kot Подключение оптическим кабелем лечит фон.
А як це зробити якщо у ЗК немає опт. виходу?
(29-11-2011 23:46)quadrokot писал(а): A.Kot ,скажите,пож.,а зачем Вам было создавать эту тему?
Вас в ней нет. Вам не интересно?Или
Цікаво! Якщо б не було - тему би не створював, але специфіка роботи не дозволяє заходити на форум в робочий час.
(30-11-2011 20:02)tomash писал(а): Выкиньте Ваш встроенный хренатив и купите нормальную ЗК. И все будет ок.
На форумі пропонували цифру пустити на ЦАП.
Якщо нормальну ЗК - то яку?
(Отредактировал 30-11-2011 в 20:43 A.Kot.)
|
|
|
|
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
|
ASTREL
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|