Выбор усилителя. Люксмен или Харман
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман / 26-12-2011 17:54
Якшо чесно . Бо я чесний Rolleyes . То цей денон не найкращий вибір . Харман кращий за нього . Хоча все відносне і ключовим фактором є ціна . Якшо ви його купили за 100-150 уе то тоді ТАК . Якшо ж він був в одну ціну з харманом то харман був би кращим . А от на рахунок ви всі кажете почекай не купляй . То люди просто хотіли як краще . Купити можна скоро а от продати ..... . На рахунок відзивів . То шо таке відзив . Відзив це нічого якшо його писала людина такого плану : " мій шлях в хай фай починався з компютерних колонок Мікролаб соло . Я їх продав і купив піонер . І я дуже довольний . Там і звук і кіно . Все на 5+ " . Ну звичайнож шо після мікролабів навіть піонер буде мега . А от ціну має відзив " я переюзав 15 ресіверів піонер , маранц , онкіо ( і ше моделі вказані ) і мені саме більше сподобалась Ямаха (наприклад) . Вона 1. має хорошу якість звуку в кіно 2. в музиці 3.має великі можливості комутації ....." ітд . Чується різниця ?
Ні ви не подумайте . Я вас ні в якому разі не упрікаю . Ви купили те шо порахували за потрібне . Інший нюанс ''купляв в сліпу'' . Нашо ж тоді було тут гілку створювати ? Якшо можна було зразу купити Люксман і по ділах . Але в любому випадку я вас вітаю з покупкою . Якшо це ваш перший апарат такого рівня то це досвід ( хороший чи поганий не має значення це всерівно досвід ) . З першого разу ше ніхто не купив систему з якою прожив до кінця життя .
Найти все сообщения

Выразили согласие: zero07 , quadrokot
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман / 26-12-2011 18:27
gun jack,все дуже добре написав,але коллега з ТулиHappy0065
Тепер перекладає мабутьParty0016

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

zero07 Не на форуме
Учу Правила

RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман / 26-12-2011 18:45
(26-12-2011 18:27)quadrokot писал(а):  gun jack,все дуже добре написав,але коллега з ТулиHappy0065
Гугель переложит https://hi-fi-forum.net/images/Smileys/happy0144.gif
Найти все сообщения

_D_V_S_ Не на форуме
Участник
**

RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман / 26-12-2011 20:23
(26-12-2011 17:54)gun jack писал(а):  Якшо чесно . Бо я чесний Rolleyes . То цей денон не найкращий вибір . Харман кращий за нього .
Купил, потому что испугался проморгать так-же, как и Харман...
Но - не жалею (даже если Денон этот и "не так хорош") - всё равно система под фильмы будет нужна, потому и продавать ресивер не буду, а возьму чуть попозже уже нормальный усилитель для музыки.

Сегодня вот относил НЧ динамики с Амфитона 50АС-022 мастеру на реставрацию (подвесы менять). Дня через 3 обещал сделать - и тогда услышу, как звучит этот Денон на акустике :-)
Через наушники звучит неплохо, мне нравится. Я понимаю, что усилители для наушников и для акустики в нём разные, ну услышу скоро сам. ))

(26-12-2011 18:27)quadrokot писал(а):  gun jack,все дуже добре написав,але коллега з ТулиHappy0065
:-)
Я служил срочную службу в (тогда говорили "на") Украине :-)
Так что - в гугле-переводчиках не особо нуждаюсь)))
Вот изъясниться "на мове" - трудновато мне, а понять - понимаю всё Happy0158
(Отредактировал 26-12-2011 в 20:24 _D_V_S_.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , zero07
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман / 27-12-2011 14:33
Супер . Ше одна порада . Юзайте той денон покишо . Слідуюче шо будете купляти це Акустика . Бо з цими амфітонами ви далеко не заїдете . Готуйтесь потартити на акустику від 400-600 уе . Для початку .
А мені наоборот я і говорю і розумію російською але писати не можу . Тому звіняйте якшо розумієте то гуд якшо ні то гугл транслейт . Або не зрозумілі слова питайтесь я перекладу =)))))
А підсилювач купите в останню чергу . Для амфітонів і денон цей буде зажирно =))))
Найти все сообщения

Выразили согласие: turner

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS