Класу харман кардона 6900 нічого не чув хіба pm-15s1 який трохи дорожчий і новіший і який мені сподобався . І чув я його зовсім недавно . Пм-94 або Пм-16 нажаль ше не доводилсь . Але про такий рівень спочатку теми і не йшлось . Я приводив в приклад маранци середнього класу . А з них я чув Пм-63,54 . Хоча яка різниця . В любому випадку кожен вибирає те що йому ближче по душі . Марно спорити шо краще лампа чи англійський звук чи мякий маранц . Чи ви не погодитесь шо маранц має мягший характер подачі звуку ? Єдине шо я можу сказати проти маранцу це те що в мене на не надтугих колонках він мав дуже специфічний бас . Гул . А з харманом все стало ок .
(02-04-2012 01:02)gun jack писал(а): Класу харман кардона 6900 нічого не чув хіба pm-15s1 який трохи дорожчий і новіший і який мені сподобався . І чув я його зовсім недавно . Пм-94 або Пм-16 нажаль ше не доводилсь . Але про такий рівень спочатку теми і не йшлось . Я приводив в приклад маранци середнього класу . А з них я чув Пм-63,54 . Хоча яка різниця . В любому випадку кожен вибирає те що йому ближче по душі . Марно спорити шо краще лампа чи англійський звук чи мякий маранц . Чи ви не погодитесь шо маранц має мягший характер подачі звуку ? Єдине шо я можу сказати проти маранцу це те що в мене на не надтугих колонках він мав дуже специфічний бас . Гул . А з харманом все стало ок .
Ну не корректно сравнивать простые модели Марантца с топовым Харманом.Я понимаю если бы вы написали о сравнении Хармана 6900 с Marantz PM6a.PM84MKII,где то так.Я вам скажу,что Марантц РМ64МК2 легко переиграет Харман 6600,6500,здесь корректно сравнивать эти модели
Можливо ви і праві але ще треба додати муз вподобання і АС . Якщо це дінаудіо то харман буде кращим але якшо це АС з вищою чутливістю то і маранц справиться не гірше .