Где послушать C.E.C
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Snark
Ветеран
|
Re: Где послушать C.E.C / 13-11-2008 20:01
(13-11-2008 19:57)777 link писал(а):Подскажите, кто в Киеве продает C.E.C. Интересует плеер TL. Хотелось бы также услышать ваше мнение по поводу проигрывателей даного производителя и вопросы по качеству тоже интересны, на росийских сайтах было много притензий.
претензий хватает
:-)
TL-ки очень интересны в качестве транспорта, как полный плеер я бы вам не советовал их использовать.
две главных негативных особенности:
1. проблема с чтением СД-Р
2. добрая половина одних и тех же моделей почему-то либо глюкавая либо неудачная чем это объяснить - не знаю
по повду самых современных моделей не скажу...не знаю
Слушать музыку - это, без сомнения, один из самых
экстравагантных способов тратить деньги.
Маурисио Кагель
|
|
|
|
|
|
|
|
777
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
777
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Паук
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Где послушать C.E.C / 15-11-2008 19:35
(15-11-2008 01:27)VictorV link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=6867.msg132941#msg132941 date=1226693253]Так що я так собі припускаю, що саме для \"драйву\" він може і цікавішим був би за Лаврі. (До речі, в мене його вже купили) (Ще мені цікаво послухати як для року буде відносно недорогий N-аудіо DAC-3Plus)
Володя, а в Лаври драйва не хватало для рока? желаю тебе не ошибиться в следующем выборе, кажущееся слишком вкусным через месяц постоянного употребления может оказаться невыносимо приторным.
а на счет "продал Лаври и смотрю в сторону н-аудио", это как "продал БМВ и смотрю в сторону новой дэу". извини конечно, но это именно так - первый н-аудио я очень хорошо послушал и с концепцией и взглядами на построение ЦАПов от Юрия знаком. с моими взглядами на это дело они не совпадают и себе я его ЦАПы никогда не куплю. но это мое ИМХО.
[/quote]
Віктор, дякую за відвертість!
Опозорюсь, але признаюсь перед всім форумом. Тільки но до мене доїхав Lavry, як одразу ж підвернувся (із хороших рук ) Ассuphase. І при "сліпому" прослуховуванні я разів 7 підряд указав на Lavry! І вже аж дома під вечір почав "доганяти" в чому чарівність в 5 разів дорожчого апарату...
Два хороших форумчанина мені говорили - будеш продавть Lavry - скажеш. На продаж я його не виставляв, бо хоч і рідко, але саме рок, (да і не тільки) полюбляв послухати на ньому. Бо в порівнянні з Ассuphase він "жвавіший", детальніший і голос ближчий і ясніший...
Коли по Lavry надійшла пропозиція від якої не можливо відмовитись, я зняв гріх з душі, аби очистити совість перед "сімейним бюджетом". Взагалі-то я дуже "синтиментально" відношусь до апаратури, прив`язуючись до хороших екземплярів, але на щастя Lavry йшов в хороші руки!
(15-11-2008 01:27)VictorV link писал(а):Володя, а в Лаври драйва не хватало для рока?
Ну десь там на низах чогось мені не вистачало, (я про це говорив) хоча двоє форумчан, із 4х що його слухали, охарактеризували його звук, як рівний.
...Ну це було місяців три тому... так що Lavry на N-audio я не міняю. Я тільки недавно второпав, що це виявляється Київська порівняно недорога (чи дешева ) пасочка якою можна 2 тижні "безнаказанно погратися". А тут саме осіннє загострення удіфілії, да і вироби вітчизняних виробників мене не аби як непокоять (аби не Electrocompaniet у мене мабуть був би гібрид Корнієнка, ну може, хіба що, ще потужник Usher. )
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|