(31-05-2012 15:42)TarasBoolba писал(а): логічно. а на скільки воно дожче? в рази... ташо то ше під питанням шо краще я схиляюсь до плат бо бачу в них більше потенціалу.. але справа ваша і гроші теж ваші.
воно то так, але тут напрягає кропаль привязаність до РСІ, який вмирає. я наприклад спецом під РСІ материнку вибирав, щоб поставити туди це http://wwenze.blogspot.com/2010/09/anoth...hread.html
але вона з китаю на приїло вже майже всю систему зібрав, а задача транспорта не вирішена
а ці тремори твікати пів життя пройде, тому може не пожалітися і купити універсальний пристрій м2теч, який мона тикати в любий ПК. чи може купити таке і не пари мізки?
PCI відімре не скоро бо надто сильно потрібен на крайняк є перехідник рсі-рсі_е якшо не дивитись всторону материнок обрубків за 5-ку пучок. ну і пром версії материнок будуть ше роками з рсі випускатись... окрім того один раз зібраний комп може хтіти тільки профілактики вчасної(конденсатори замінити раз в 2-3роки) тай усе. такшо я тим не парюсь.. як Вам поступити я не знаю і не пораджу не вдячна то справа.
(31-05-2012 15:42)TarasBoolba писал(а): логічно. а на скільки воно дожче? в рази... ташо то ше під питанням шо краще я схиляюсь до плат бо бачу в них більше потенціалу.. але справа ваша і гроші теж ваші.
воно то так, але тут напрягає кропаль привязаність до РСІ, який вмирає. я наприклад спецом під РСІ материнку вибирав, щоб поставити туди це http://wwenze.blogspot.com/2010/09/anoth...hread.html
але вона з китаю на приїло вже майже всю систему зібрав, а задача транспорта не вирішена
а ці тремори твікати пів життя пройде, тому може не пожалітися і купити універсальний пристрій м2теч, який мона тикати в любий ПК. чи може купити таке і не пари мізки?
(31-05-2012 17:08)vsedobre писал(а): а ці тремори твікати пів життя пройде, тому може не пожалітися і купити універсальний пристрій м2теч, який мона тикати в любий ПК. чи може купити таке і не пари мізки?
Думаю надо все таки купить таке, в него втыкнуть M2Tech Hiface Two и будет вам счастье.
А комп выделить под Logitech Media Server
генератор - готовое устройство
кварц - одна из его частей
как правило на основе кварца и оу с обязкой и делается генератор
сущетсвенной разницы принципиальной - нет
Перфекционист-Затейник.
Пластиково-резиновые калоши и сварочные аппараты не переношу на дух
(02-06-2012 10:05)cka3o4nuk писал(а): генератор - готовое устройство
тогда почему все равно ставят кварц 48 кгц? он важнее чем 44,1?
(02-06-2012 10:05)cka3o4nuk писал(а): генератор - готовое устройство
тогда почему все равно ставят кварц 48 кгц? он важнее чем 44,1?
дело не в важности
для юсб 48 нативно поддерживается 44 нет
для псие тоже
Перфекционист-Затейник.
Пластиково-резиновые калоши и сварочные аппараты не переношу на дух