Вибір стереопідсилювача vs ресівера для Yamaha NS-555.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
Sickle
Ветеран

|
|
|
|
Eric Cartman
Ветеран

|
RE: Вибір стереопідсилювача vs ресівера для Yamaha NS-555. / 19-02-2013 12:56
(19-02-2013 09:46)Vetal 19893 писал(а): Ви тут мене за дурачка тримаете ніби я не розумію що таке правельний звук.Та й фільмах звучить теж гірше за саунбар який я бачив в магазині не знаю скільки точно коштував,але десь до 2000 гривень,там і діалоги ясніше звучали та атмосфера фільма краще передавалась.
Ну так опишите, звук каких систем вам понравился. Чтобы мы понимали, что вам рекомендовать. Так как ерунда получается. Вы какими-то своими категориями звук измеряете, мы - своими. Поясните нам на примере конкретной аппаратуры - что такое правильный с вашей точки зрения звук. Конкретно: «источник был такой, усилитель такой, акустика такая, слушалось то и это, и такая связка настолько понравилась, что хочу иметь такой звук дома».
Потому что лично у меня есть стойкое подозрение, что о хорошем и правильном звуке вы преимущественно читаете в интернетах на форумах. А мысленно сравниваете ровный звук hi-fi с «нарядным» и неестественно ярким звуком муз.центров и прочего ширпотреба. Вот и выходит, что большинству здесь присутствующих может нравится один звук, а вам - другой. И каких советов вы тогда от нас хотите?
|
|
|
|
PONT-SEV
Ветеран

|
|
|
|
|
Sickle
Ветеран

|
|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран

|
RE: Вибір стереопідсилювача vs ресівера для Yamaha NS-555. / 19-02-2013 20:08
Короче заходив сьогодні в магазин електроніки і якеж було мое здивування виришив послухати зараді цікавості просту мультимедійну акустику Microlab B77 навіть не хочу згадувати звук гі...  ,дальше вирішив послухати той самий саундбар Samsung,модель не памятаю ціна майже 2000 гривень який чув раніше і який так мені сподобався.Постоявши біля нього декілька хвилин був здивований як він міг мені сподобатися,середина якась там і була,а високих нііііі,бас гуп гуп це навіть я не можу назвати басом це так само як шуфлею бити об землю  ,короче ужас!.Тепер розумію що не справедливо звинувачував свій рес. та АС,може я просто забагато вимагаю від своеі' системи.Вибачте друзі що трохи запудрив Вам мозги  .
Ще таке буде запитання,а може ще можна трохи витягнути звук помінявши свій сидюк Sony SCD-XE597 на щось краще так до 200,що скажете?.А може все таки купити підсилювач?.
Тепер я знайшов відповідь на запитання що мені бракуе в моій системі це однозначно-сабвуфер,він повинен доповнити ту картину якоі' зараз нема та на яку я очікую.
|
|
|
|
|
FilaBatya
Ветеран

|
|
|
|
|
sony
Ветеран

|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран

|
|
|
|
|
FilaBatya
Ветеран

|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|