Питання щодо вибору колонок
Автор Сообщение
Mazur Не на форуме
Ветеран

Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 20:50
Доброго вечораParty0012
назбирав грошей і хочу купити акустичну систему
порадьте будь ласка напольну акустику до 700у.о.
б.у. не цікавить,знаю що можна взяти кращу,але цікавить лише нова з салону і з посиланням на hotline
Музика- класика,рок,часом щось інше
поки що схиляюся по оглядах до ямахи 777
Дякую
(Отредактировал 04-04-2012 в 20:51 Mazur.)
Найти все сообщения

FilaBatya Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 21:12
А решта тракту яка? зря Б У неУлыбка
Найти все сообщения

Выразили согласие: kravchenko , quadrokot
Mazur Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 21:31
(04-04-2012 21:12)FilaBatya писал(а):  А решта тракту яка? зря Б У неУлыбка
почитав ту епопею з кидком і ніколи не мав справ на форумі,тому лише нові ,але лише в магазинах,в салонах учасників не цікавлять
yamaha ax-550
marantz cd-46
кабелі прості
мені головне акустику,я буду підганяти акустику не під систему,а навпаки
(Отредактировал 04-04-2012 в 21:34 Mazur.)
Найти все сообщения

FilaBatya Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 21:36
Є на форумі рс-6 за 730-старт був би чудовий наприклад, на рахунок кідка пошукайте в свому місті))) просто при такому бюджеті дуже вигідно б у я свої суперіори 930 з польщі брав і усь теж звідти без прослушки це лотереяя я згідний але якшо знижка 30-50 процентів від суми то я ЗА)))
а на рахунок підсилювача джерела звуку кімнати прослуховування напольників чи полоників ДОБРЕ ЩО ВІДПИСАЛИ Happy0144
Раджу взяти в руки знайомі СДі і на прослушку по салонам міста з цим повезло))) Ваші вуха і мізки найкращий тестер в якому напрямку рухатись!!! Прослушка обовязкова в києві, якраз почуєте щось нове))) не тікі яму початкових серій)
https://hi-fi-forum.net/thread-51888.html
Happy0158
(Отредактировал 04-04-2012 в 21:44 FilaBatya.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Mazur
Mazur Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 21:46
(04-04-2012 21:36)FilaBatya писал(а):  Є на форумі рс-6 за 730-старт був би чудовий наприклад, на рахунок кідка пошукайте в свому місті))) просто при такому бюджеті дуже вигідно б у я свої суперіори 930 з польщі брав і усь теж звідти без прослушки це лотереяя я згідний але якшо знижка 30-50 процентів від суми то я ЗА)))
а на рахунок підсилювача джерела звуку кімнати прослуховування напольників чи полоників ДОБРЕ ЩО ВІДПИСАЛИ Happy0144
Раджу взяти в руки знайомі СДі і на прослушку по салонам міста з цим повезло))) Ваші вуха і мізки найкращий тестер в якому напрямку рухатись!!! Прослушка обовязкова в києві, якраз почуєте щось нове))) не тікі яму початкових серій)
https://hi-fi-forum.net/thread-51888.html
Happy0158
я просто не буду ж слухати все,хотів би почути поради,щоб слухати прицільно
а б.у. не варіант ,ким би не був продавець,як і салони класу мюзік хол
а так би думав щодо http://www.music-hall.com.ua/view1.asp?P..._Id=177444 там вона 600у.о.
(Отредактировал 04-04-2012 в 21:47 Mazur.)
Найти все сообщения

FilaBatya Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 21:52
кліпши або епоси (https://hi-fi-forum.net/thread-52527.html ) вибачте но то знов б у))) просто я би не втримався на вашому місці і взяв акустику майже за пів ціни ітак через рік-3 захочете йти вверх_ вибачайте ящо надоїв вже Fighting0088
Найти все сообщения

Выразили согласие: Mazur
Sabretooth Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 21:58
Возьмите Paradigm monitor 7v.6 , здесь она дороже 700 (885), но пообщайтесь скинуть могут много: https://hi-fi-forum.net/thread-43369.html
(Отредактировал 04-04-2012 в 21:59 Sabretooth.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Mazur , legion
Mazur Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 22:02
Нічого страшного,але б.у. точно не візьму,вже бачив як тут б.у. взяли
не хочу ,щоб в мене вони потім розсипались або в дорозі розвалились,бо немає заводської упаковки
Найти все сообщения

alibabaevich Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 22:08
(04-04-2012 21:46)Mazur писал(а):  ...
а так би думав щодо http://www.music-hall.com.ua/view1.asp?P..._Id=177444 там вона 600у.о.
а поделитесь, что не так с music hall ? я примерно в этом же бюджете присматриваю напольники и именно те KEF первыми в личном рейтинге держу (хотя сильно хвалят полочники KEF Q300)
Найти все сообщения

Mazur Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 04-04-2012 22:08
а як щодо б.у. в людини яку сам знаю
dali blue 5005 за 500у.о.?
(04-04-2012 22:08)alibabaevich писал(а):  
(04-04-2012 21:46)Mazur писал(а):  ...
а поделитесь, что не так с music hall ? я примерно в этом же бюджете присматриваю напольники и именно те KEF первыми в личном рейтинге держу (хотя сильно хвалят полочники KEF Q300)
я таким салонам не довіряю просто
лише перевірені часом магазини
(Отредактировал 04-04-2012 в 22:09 Mazur.)
Найти все сообщения

zhidlman Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 00:32
Посмотрите ещё jamo 606 или 608, тоже думал ямаху брать, взял jamo..
Найти все сообщения

ADV Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 01:00
рассмотрите вариант покупки б.у. на форуме сравнительно новой акустики у киевлянина. вот вам одновременно гарантия отсутствия рассохшихся подвесов и повреждений при транспортировке и экономия средств.

поддерживаю форумчан в мнении, что из нового в магазинах вы ничего, что будет вас долго радовать не купите
Найти все сообщения

tomash Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 01:42
(04-04-2012 20:50)Mazur писал(а):  Доброго вечораParty0012
назбирав грошей і хочу купити акустичну систему
порадьте будь ласка напольну акустику до 700у.о.
б.у. не цікавить,знаю що можна взяти кращу,але цікавить лише нова з салону і з посиланням на hotline
Музика- класика,рок,часом щось інше
поки що схиляюся по оглядах до ямахи 777
Дякую
Тоже зарился на эту ямаху 777Happy0196
Тоже хотел только новодел из магазина...Wink
В итоге прикупил спорные колоночки в магазине. А мог взять за эту сумму Б\У НАМНОГО лучше!
Ну, я тогда тоже никого не слушал.. Biggrin
Поэтому, мой Вам совет. Раз так сильно хотите новодел из магазина, то вперед за "мордами в шортах"! Happy0158
А именно:
http://www.music-hall.com.ua/view1.asp?P..._Id=162877
Отличный вариант! Happy0144
(Отредактировал 05-04-2012 в 02:07 tomash.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: михаил , Нейтрон , BlackPhantom
Mazur Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 04:02
(05-04-2012 01:00)ADV писал(а):  рассмотрите вариант покупки б.у. на форуме сравнительно новой акустики у киевлянина. вот вам одновременно гарантия отсутствия рассохшихся подвесов и повреждений при транспортировке и экономия средств.

поддерживаю форумчан в мнении, что из нового в магазинах вы ничего, что будет вас долго радовать не купите
тим не менше,не розглядаю варіант б.у.
dali blue 5005 нормальні колонки?
джамо слухав 606 - на моє вухо-шлак
Найти все сообщения

lem19 Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 11:11
[/quote]
почитав ту епопею з кидком і ніколи не мав справ на форумі,тому лише нові ,але лише в магазинах,в салонах учасників не цікавлять
[/quote]
В салонах, в том числе форумчан постараются включить акустику так, что бы можно было понять ее потенциал, а в магазинах в который Вам покупать вроде как спокойнее, включат ее с чем получится в огромном зале и Вы поймете что она не молчит-издает звуки. Так что подумайте. А б.у. бывает очень интересным поддержу мнение форумчан.
(Отредактировал 05-04-2012 в 11:12 lem19.)
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 12:35
Та ситуація дуже не однозначна ви на неї дивіться робіться свої висновки але не зациклюйтесь на ній . На форумі продається дуже багато речей . Дуже . А ця ситуація скоріше виняток чим тенденція . Тим більше ви з києва . Є провірені продавці які провірені часом і в них безпечно брати навіть в сліпу . А нове це тойже самий розвод тільки легальний . За 600-700 уе ви нічого не візьмете . 777 це не варіант . Одна з найгірших АС . В такому випадку орієнтуйтесь на джамо . Але скажу вам чесно краще візьміть шось якісніше з Б/У в свому місті . Нехай вам допоможуть привезти і встановити . В такому випадку і гарантію на пару днів дати можуть . Просто з б/у хоч шось можливо купити а нове це викинуні гроші . Це АС на 2-3 місяці після чого їх доля опинитись на форумі за пів ціни . Хочете шось нове і шось хоч трохи граюче воно вам буде коштувати від 1000 до 1500 мінімум . Якби мова ішла про якесь містечко або село а в одессі і в києві і в харкові легко можна купити шось непогане зе адекватні гроші . І не вбачайте б/у як непотріб . Це не непотріб ви ж також шось продаєте і якшо будете цікавитись хай фаєм то і дальше будете продавати і купляти . З першого разу купити систему шо б вона вас могла протішити хоч трохи майже не реально . Про 777 я серйозно . Кіношніших за них вже не буває . Хіба ББК . Але це вже навіть не хай фай . З таким самим успіхом можна свен купляти . Вибачте за офтоп . Просто раз на раз не приходиться . І справа тут навіть не в наявності оригінальних коробок або грилів а в : порядності продавця і в реальності опису ( якщо купляти на місці це майже виключено . ви самі почуєте і побачите ) , віці товару ( є АС які розсипаються за 10 років а є Альтеки які з 40-х років до зараз працюють безвідказно і коштують між іншим зовсім не подитячому . Я собі їх позволити не можу матеріально не те що б назвати їх старим непотребом ) , як товар експлоатувався , незабувайте про курєрські служби які можуть з товару в ідеальному технічному і візуальному стані зробити розбите лайно і тут ніяк не застрахуєшся навіть якщо купиш НОВЕ в іншому місті .
P.S. І що ви рівняєте свою ситуацію до ситуація Ахотніка . Якби ті АС були в нашому місті то такого не сталося б . Він брав в сліпу АС які ніразу не чув . Я і багато хто також так робили . Раз на раз не приходиться в мене завжди все було ОК . Не завжди є варіант послухати тай не завжди в свому місті можна купити те що хочеш . А ви хочете купити якісь не погані АС і вам без значення шо це за бренд . Це можуть бути епоси а можуть бути бивні . Моя порада купляйте вино ( коняк ) і ідіть на прослушку до власників і вибирайте шо душа бажає і тиштесь цим на здоровя . Зачастую люди які люблять хай фай є порядними ( не рахуючи пару штук які суто продають . я образно шо б не вдаватись в особистості ) і свої речі вони також берегли а не крутили по пяні дискотеки дома сутками на прольот . Імовірність купити вдало в рази вища за протилежну .
(Отредактировал 05-04-2012 в 12:43 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: karelia , Sabretooth , Go
FilaBatya Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 13:46
Підтримую Ган Джека )) мої хеко хоч і прийшли до мене но поляк ПАДЛО запакував так як він їх і оцінював для себе, покантувались трішки, хоча динамікі в ідеальному стані і на косметику я сильно не дивлюсь(ну звичайно тріснуті колонки не взяв би). в понеділок буде усь теж з польщі і теж не в ідеальній косметиці))) Ви ж маєте змогу пощупати товар перед покупкою це неоціненний дар який в Києві особливо цінується при покупці апетитних Б У пасочок які втріск переграють новодел в цій же ціновій категорії)))
Гайда з усьом або тікі з дисками по форумчанам на прослушку за Пивась чи КоньячокParty0012
З повагою Стас
Найти все сообщения

Mazur Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 18:05
Я задав просте питання,поради взяти б.у. мене не цікавлять і я їх не буду слухати
я писав вище,щоб такого не писали
gun jack
в чому неоднозначність ситуації?
продавець просто розвів на гроші і все
Найти все сообщения

tomash Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 18:16
От упрямый народ. Улыбка
До 700$ по настоящему хорошую напольную НОВУЮ акустику - не купите.
Если Вам денег своих не жалко - вперед.
(Отредактировал 05-04-2012 в 18:22 tomash.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Slaveg
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 18:59
А з іншої сторони в кого гроші той і заказує музику . Бажає нові значить так тому бути . Я з нових в цьому бютжеті крім 606 більше нічого не чув тому мабуть більше нічого не підкажу .
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS