Любовь к музыке длиною в жизнь
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Любовь к музыке длиною в жизнь / 03-08-2017 17:33
petr.solo1223, вечером гляну и послушаю.
Я специально привел видео Болеро Равеля. Можно посмотреть и другие видео концертов Лусье - благо их на ютьюбе есть. Так вот, в большинстве случаев привычная расстановка - слева рояль, справа батарея и по центру, немного сзади контрабас. Такая же расстановка КИЗ на записях Лусье. И мне тоже приходилось слушать системы, где контрабас на первом плане и его очень до..я! "Но в действительности все не так как на самом деле"(с)
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Любовь к музыке длиною в жизнь / 03-08-2017 17:35
(03-08-2017 17:12)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, Ростиславе, на вашій системі у творах Лусье сольний інструмент контрабас? Всього "так" чи "ні"? Без кривлянь, якщо можете. Гаразд, з могамі у мене всі три інструмента вносять потрібно-посильний вклад у правильне сприйняття твору, колорадо виперло фортепіано, і його стало відносно контрабасу і тарілочок забагато , і для мене єдність всіх інструментістів у творі щезла , я надцять разів перших 40 секунд болеро перетикав кабеля. щоб розуміти що не так ! і ще дуже важлива річ --- фортепіно не зміг чітко визначити з правильністю, достовірністю фортепіано , а ось контрабас і тарілочки для мене відтворювались неприємно, контрабас мав велику детальніть і тарілочки , але бас не мав музикальності а вч розсипчастості .
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Любовь к музыке длиною в жизнь / 03-08-2017 17:47
JRA7, Ростиславе, у вас напевно є компютер чи нутбук? Так от, послухайте-но цей твір через влаштовану ЗК та дешеві широкосмугові динаміки. Про краї діапазону, тембральну вірність говорити не будемо, а от про "кількість" та розташування кожного інструменту уяву дасть. Можете співставити з відео. Як я писав вище - "класичне" розташування притаманне цьому тріо зберігається і на аудіозаписах.
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Любовь к музыке длиною в жизнь / 03-08-2017 22:51
(03-08-2017 17:47)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, Ростиславе, у вас напевно є компютер чи нутбук? Так от, послухайте-но цей твір через влаштовану ЗК та дешеві широкосмугові динаміки. Про краї діапазону, тембральну вірність говорити не будемо, а от про "кількість" та розташування кожного інструменту уяву дасть. Можете співставити з відео. Як я писав вище - "класичне" розташування притаманне цьому тріо зберігається і на аудіозаписах. Пане Артур, всі ваші пропозиції нічого про колорадо у мене не змінять, і як свідоцтво, цей кабель колорадо уже змінив кілька власників, та й я його послухав і послав у відмову --- а це немаловажний фактор не на користь цього кабелю ... звісно і могамі не " фонтан " ! і додам , що у мене могамі neglex 2549. не такий що ходить по Україні .
..... шукаю балансний міжблок багатожильна мідь не товстіше авг 22, конектори золото....
(Отредактировал 03-08-2017 в 23:15 JRA7.)
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Любовь к музыке длиною в жизнь / 03-08-2017 23:07
JRA7, Ростислав, мене не хвилює Колорадо, Могамі чи що ви там ще слухали в порівнянні. Мене здивівав ваш опис звучання конкретної композиції. Я для того й дав посилання на відео, щоб ви візуально побачили що там і як на сцені вібувається. Ну де і як можна взяти "розсипчатість" тарілок при такій техніці гри на них, та ще й такими "щітками"? Як може контрабас превалювати над роялем, коли рояль сольний інструмент?
Якщо такі "косяки" вилазять - то не в кабелях гріхи шукати треба, а "щось у консерваторіїї правити". Це вже до фазових спотворень схоже. Якщо є змога - послухайте того ж Jacques Loussier Trio - Handel: Water Music & Royal Fireworks. Якщо контрабас попереду, гучніший та неартикульований - шукайте проблему.
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Любовь к музыке длиною в жизнь / 03-08-2017 23:25
(03-08-2017 23:07)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, Ростислав, мене не хвилює Колорадо, Могамі чи що ви там ще слухали в порівнянні. Мене здивівав ваш опис звучання конкретної композиції. Я для того й дав посилання на відео, щоб ви візуально побачили що там і як на сцені вібувається. Ну де і як можна взяти "розсипчатість" тарілок при такій техніці гри на них, та ще й такими "щітками"? Як може контрабас превалювати над роялем, коли рояль сольний інструмент?
Якщо такі "косяки" вилазять - то не в кабелях гріхи шукати треба, а "щось у консерваторіїї правити". Це вже до фазових спотворень схоже. Якщо є змога - послухайте того ж Jacques Loussier Trio - Handel: Water Music & Royal Fireworks. Якщо контрабас попереду, гучніший та неартикульований - шукайте проблему. мене не цікавить відео , бо у мене сд , і всяка там техніка , колорадо погано відтворює цю техніку ! Пане Артур, на чому ви настоюїте , що в моїй консі туфта , хай буде, але мова про кабелі в порівнянн !... а колорадо поміняло уже достаньо власників , на цьому і будемо базувати відношення до цього кабелю ! так піде !?
.... і та який блін контрабас гучніший , я ж пишу фортепіяно виперло, і контрабас в дупі , так зрозуміло , вибачте , щоб у вас менше фантазій було ....
(Отредактировал 03-08-2017 в 23:28 JRA7.)
|
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Любовь к музыке длиною в жизнь / 03-08-2017 23:57
Цитата:.... і та який блін контрабас гучніший , я ж пишу фортепіяно виперло, і контрабас в дупі , так зрозуміло , вибачте , щоб у вас менше фантазій було .... перед тим:
Цитата:а коли вступило фортепіяно його виперло вперід,більше, за контрабас і тарілочки їх стало мало, та й ще вони якісь дурнуваті , ну в розуміннні не правильні на вуха слухати . Тобто між інструментами не було балансу, щоб твір правильно сприйняти . то виперло вперід і чи більше за контрабас?? Хто ж попереду був і хто більшим?
Fuck the logic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 24 Гость(ей)
|
|