Так приємно коли рок аксакали, при житті небожителі фактично, стовпи впливу на музичний світ буквально, які переступили через 20 на 21 століття, живі і рухають меломанський двіж. Оззі це такий чувак, який може хайпанути на всьому. Метру довгих років здоров'я. Без таких людей світ стає сіріший.
Выбрал Хэвен Энд Хелл, Борн Эгэйн, Тир, Хэдлесс Кросс и Севент Стар.
Из всего творчества Оззи Осборна нравятся первые три его сольника.
Из его Саббата - Саботаж.
Тепер ми знаємо як називатиметься нова платівка Великого Оззі. 3 вересня 2022 року на прилавках магазинів з'явиться Patient Number 9.
Вона міститиме тринадцять композицій:
1. Patient Number 9 (feat. Jeff Beck)
2. Immortal (feat. Mike McCready)
3. Parasite (feat. Zakk Wylde)
4. No Escape From Now (feat. Tony Iommi)
5. One Of Those Days (feat. Eric Clapton)
6. A Thousand Shades (feat. Jeff Beck)
7. Mr. Darkness (feat. Zakk Wylde)
8. Nothing Feels Right (feat. Zakk Wylde)
9. Evil Shuffle (feat. Zakk Wylde)
10. Degradation Rules (feat. Tony Iommi)
11. Dead And Gone
12. God Only Knows
13. Darkside Blues
Продюсер, як і минулого разу, Ендрю Уатт. Найкоханіша дружина Шарон за інсайдерською інформацією брала участь у написанні текстів.
Попереднє замовлення вже відкрито. Поки що на сайті Самого показані такі варіанти:
Що цікаво, сьогодні День Народження у Джеффа Бека (78 ). Щось мені підказує, що оприлюднення першого синглу за участю Джеффа саме до 24.06 – це не випадковий вибір.
З'явилися, мабуть, останні в усіх сенсах новини про Пацієнта.
ВІНІЛ.
Як тепер заведено, кілька варіантів кольору маси. Чорний, прозорий, сріблястий із вкрапленнями, червоний із вкрапленнями, жовтий.
З книгою коміксів та без. Автор коміксів Тодд Макфарлейн*; З плакатом та без; Зі сліпматом і без; У Боксі та без; Два варіанти оформлення конверту. Стандарт та від Тодда Макфарлейна
СіДі
Два варіанти оформлення; З Коміксами та без; З листівкою із автографом; Мінівініл і в склі.
КАССЕТА
Два варіанти оформлення.
Коротше, на будь-який смак і будь-який гаманець. Плюс маєчки, худи та інша дрібень…
*Хто такий Тодд Макфарлейн, запитає дехто. Це дуже відомий канадський художник і сценарист коміксів, дизайнер іграшок та медійний підприємець. Багато хто з ним знайомий т.м. заочно. Він був одним із творців героїв Людини-Павука. До речі, він є у ролику про створення кліпу...
Оззі представив ще один сингл із нової платівки. Цього разу “Degradation Rules”. Гітарних справ Майстер цього разу Тоні Айоммі.
З кожною піснею платівка починає подобається все більше і більше.
На превеликий жаль, цей випуск доступний для доставки тільки в Канаду, США та Мексику. Може щось зміниться, але поки що так. Ця платформа працює лише для цього ринку.
Насправді подія надихає. Вперше з 2019 року (виступ разом з Post Malone на церемонії American Music Awards), після зовсім нещодавньої важкої операції на хребті, усміхнений своєю чарівною посмішкою, Великий Оззі «Принц мати її Темряви» вийшов на сцену і заспівав улюблений Paranoid.
Вчора Оззі Осборн приєднався до компанії Тоні Айоммі (плюс Адам Вейкман на басу та Томмі Клафетос на барабанах) щоб відіграти неоголошений короткий сет на церемонії закриття Ігор Співдружності на Alexander Stadium у Бірмінгемі. Вони виконали фрагмент Iron Man і повністю Paranoid, що супроводжувався феєрверком. Їхній яскравий виступ викликав затримку початку передачі новин BBC о 10 годині…
А декількома днями раніше Тоні Айоммі взяв участь у відкритті цих Ігор, зігравши композицію під назвою «Hear My Voice» разом із саксофоністом Соуето Кінчем.
Як же приємно бачити їх живими та здоровими,і все одно що вони запишуть,хоча б просто акустику- все одно слухав би із задоволенням
Дай БОГ їм здоров"я та довгих років життя
Це точно! Ми з дружиною, як і раніше, дуже сподіваємося на те, що зможемо побачити Оззі з компанією на концерті в травні 2023 року в Дортмунді. Квитки лежать удома з 2019 року. Перша дата була навесні 2020 року.
На превеликий жаль, цей випуск доступний для доставки тільки в Канаду, США та Мексику. Може щось зміниться, але поки що так. Ця платформа працює лише для цього ринку.
Доречі. Я написав листа на службу підтримки офіційного сайту, а також правильний комент на сайті в новинах. І відучора ситуація виправлена. В Україну все відправляється. Особисто я вже оформив.
Останні новини від Гізера які я читав (датовані червнем 2022), що він отримав "Дві смужки" і, оскільки вагітним він не є, то це Ковід.
Про участь Айоммі у церемоніях відкриття та закриття Ігор було оголошено давно. А ось поява Оззі – це повна імпровізація, хоча я впевнений, що добре підготовлена. Оззі був удома в Бірмінгемі, відновлювався після операції. Він дуже хотів вийти на сцену і відповісти всім на одне запитання – Я Живий! І навіть дуже! Бас і барабани – старі, перевірені, надійні люди, які виявилися вільними та готовими приїхати.
Доречі. Я написав листа на службу підтримки офіційного сайту, а також правильний комент на сайті в новинах. І відучора ситуація виправлена. В Україну все відправляється. Особисто я вже оформив.
Доставка в Україну актуальна,її вартість 27 Фунтів.
Суспільство абсолютно не хвилює ваша самооцінка.
Білл Гейтс
Ось і настав той знаменний день, коли нова платівка офіційно надійшла у продаж.
Продовжуємо знайомитись з піснями платівки.
Оззі та Ерік Клептон
Оззі та Закк Вайлд
Оззі та Джефф Бек
Оззі та Ендрю Уотт
Особисто я вважаю, що вона вдалася! Якщо після виходу "Ordinary Man" подейкували, що це може бути останній альбом Оззі, то "Пацієнт №9" явно каже, що Оззі, незважаючи на свої медичні проблеми, ще сповнений творчих сил…
А вчора відбулося ще одне явище Оззі народу. Цього разу запланований короткий виступ у перерві відкриття сезону НФЛ між "Лос-Анджелес Ремс" і "Баффало Біллз" на стадіоні SoFi в Інглвуді, штат Каліфорнія.