А РАЗМЕР таки имеет значение.
Автор Сообщение
roger kaizer Не на форуме
Учу Правила

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 18:43
Кінетична енергія тіла запежить від маси тіла і від швидкості його руху ! Фізика 8 клас !!!
.... там ж написано саме головне , про масу і повернутись назад !!! .... чим більше будете писати і задавати питання , тим менше користі для вас .... це повязано з ай кю . Дружня порада . Лайкающий знавець !
(Отредактировал 23-12-2020 в 19:00 roger kaizer.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , Irafas
zick Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 18:55
(23-12-2020 14:41)quadrokot писал(а):  Це шедевр.
Це ваше перше слушне зауваження.
От вас шарики за ролики зашли, я ж писал что устал.
Верно половина массы множенное на квадрат скорости.
Что-то меняет, кроме конечного значения?
Прошу всех лайкнувших простить, в восьмом классе был 43 года назад, и уже пил пиво на переменах литрами.
(Отредактировал 23-12-2020 в 19:03 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Don Cornelius Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 18:56
(23-12-2020 14:41)quadrokot писал(а):  Це шедевр.
"с" у формулі - швидкість світла, вона у квадраті, а не "ускорение от импульса в квадрате Sick0010
І це лайкають. Знавці.
Вы о чем? Какая скорость света? Мы имеем дело механикой. zick просто высказался не совсем корректно, использовав старомодную формулировку (хоть и возвел в квадрат массу вместе со скоростью).
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , oleg2566
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:11
А кому цікава приєднана маса повітряBiggrin
Давайте друзі обсудимо і це цікаве питання, динаміки зі швидкістю світла добре....Biggrin але не можливо, тут ціікавіше швидкісь звукуУлыбка
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sound-YP
Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:28
Удивляюсь терпению и выдержке zick`а! Я бы так не смог. Респект! Хочется немного помочь доброму человеку.

quаdrokоt, Ви уявляєте собі - що таке музичний сигнал, і яке він може мати різноманіття на будь-якій частоті? І як можуть відрізнятися прості синусоїдальні коливання від інших складних форм, які притаманні музичним інструментам? І чим відрізняється примітивний акустичний вібратор від бас-гітари або контрабаса, або синтезованого електронного "аналога" цих та інших інструментів? І, врешті, - яким чином кінетична (рухома) маса впливає на складні коливання, і як вона з цим може впоратись?...
Я особисто не маю бажання вступати в цю дискуссію, бо вона пуста, і може відняти багато часу. Просто - зверніть увагу на ці питання, спробуйте замислитись над їх суттю, та відповісти на них самому собі.
Ви часто і багатозначно згадуєте про фізичні закони. Але мені здалося, що ви їх розумієте дуже поверхнево.
Вибачте за втручання у бодання УлыбкаMad0228
(Отредактировал 23-12-2020 в 19:38 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: zick , artshop , Provizor , sergos , audin1970 , roger kaizer , Serpens , petr.solo1223 , Sheridan
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:35
    zick, дивіться скрін.
Ви почали обговорювати у своєму пості формулу E=mc2, не я.
Звідки в вас з'явилось E=mv2/2 замість формулі повної енергії тіла із масою m? Sick0010
І що означає "но в одну сторону"?

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:36
(23-12-2020 19:28)Irafas писал(а):  Хочется немного помочь доброму человеку.
Я благодарен.
Скажу откровенно, не любил никаких точных наук. На химию, физику в последних классах ходил или накуренный, или пьяный Biggrin. За что мне ставили пятёрки, я не знаю до сих пор. Но даже этих отрывочных знаний сорокалетней давности хватает на то, чтобы увидеть полное непонимание у некоторых образованных людей.
Костя, я ничем не могу вам помочь, хотя пытался.
(Отредактировал 23-12-2020 в 19:38 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Irafas , quadrokot , artshop , sergos , roger kaizer , Serpens , t.800 , Sheridan
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:44
Шедевр. Happy0065

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom
Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:45
(23-12-2020 19:36)zick писал(а):  ... Но даже этих отрывочных знаний сорокалетней давности хватает на то, чтобы увидеть полное непонимание у некоторых образованных людей...
Абсолютно согласен!
Либо - дано, либо - нет. Тут - тяжёлый случай.
Здесь можно нажить кучу врагов. Но лучше дружить с теми, кому дано Улыбка Party0012

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: zick , artshop , Provizor , Serpens , petr.solo1223
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:53
(23-12-2020 19:35)quadrokot писал(а):  І що означає "но в одну сторону"?
Очевидно, то, что подвижная система, получив механический импульс, будет иметь некую кинетическую энергию, которая будет мешать двигаться ей в противоположном направлении. Простите за костноязычность.
(Отредактировал 23-12-2020 в 19:56 Don Cornelius.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , Irafas
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:54
Дуже прошу, йдіть пити пиво звідси. Sick0010
Don Cornelius, то я не вам.
Просто спочатку формула повної енергії, потім незрозумілі імпульси прискорення у квадраті.
Два дЮже розумних, думаєте, що я не у куРРРРсі, як працює динамік?
(Отредактировал 23-12-2020 в 20:03 quadrokot.)

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 20:13
(23-12-2020 19:54)quadrokot писал(а):  ...Два дЮже розумних, думаєте, що я не у куРРРРсі, як працює динамік?
Ви нарахували лише два?Wink

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 20:14
Давайте я разряжу напряженность анекдотом. Идет студент, падает и бьется лбом об асфальт. Поднимается, потирает лоб и идет приборматывая: "Хорошо, что пополам. Хорошо, что пополам". Тут ему встречается знакомый, слышит это и спрашивает, что, мол, пополам хорошо? А тот отвечает: "Хорошо, что эм вэ квадрат ПОПОЛАМ, а то бы череп себе разбил".
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , quadrokot
zick Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 20:21
(23-12-2020 19:54)quadrokot писал(а):  Дуже прошу, йдіть пити пиво звідси.
Дело говорите Party0012
Дякую.

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop , quadrokot , sergos , Serpens , t.800
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 20:21
(23-12-2020 20:13)Irafas писал(а):  Ви нарахували лише два?Wink
По суті, крім загальних фраз, є що сказати?
Чи Вам АБИШО, обом?
І трохи за фізику, просто нагадати, що діфузор має ще й потенціальну енергію, до слова згадав, у контескті за повну енергію.
(Отредактировал 23-12-2020 в 20:28 quadrokot.)

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 20:55
(23-12-2020 20:21)quadrokot писал(а):  По суті, крім загальних фраз, є що сказати?
Чи Вам АБИШО, обом?
І трохи за фізику, просто нагадати, що діфузор має ще й потенціальну енергію, до слова згадав, у контескті за повну енергію.
Все вже давно сказано, і воно міститься, як тут - у багатьох повідомленнях за останні дні, а також - там, де накопичювався багатовіковий досвід різних розумних людей, які відкривали фізичні закони, та намагалися передати нам цю науку.
Те, що вам здається за АБИШО, - то свиням здається за бісер (це із відомої фрази, якщо ШО).
... І я вас прошу - припиніть тролити свою тему безграмотними тлумаченнями законів фізики, та намагатися цим підняти тему на верхівку.
Фізика вам цього не пробачить Cry Fighting0088
(Отредактировал 23-12-2020 в 20:56 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: Вадимыч , roger kaizer , Serpens , artshop
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 21:04
Резюме.
1) Завдяки різністним комбинаційним тонам у музичному сигналі можуть бути та присутні тони нижчі, ніж генеровані окремими інструментами. Наприклад у мінорному тризвуччі e2-g2-h2 тони e2-g2 спроможні генерувати гармонічно чужій тон, котрий при розташуванні далеко вниз гарно чути.
Думаю, це відповідь на питання звідки в Музиці тони, нижчі, ніж окремі інструменти можуть їх генерувати.
Хто може грамотно поправити чи заперечити - буду вдячний.

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 21:43
Тут нема заперечень.
Приблизно так працює всім відомий фазоінвертор, де сінфазно складаються та акустично підсилюються коливання двох окремих рухомих систем на частотах, які разом утворюють резонансне підвищення акустичного тиску на нижчій частоті.
І тут вже додається математика періодичних чисел...

...Не треба занурюватися у ці дебрі, бо нічого, окрім математичної гармонії, воно не надасть до гармонійного сприйняття музики душею. Улыбка
(Отредактировал 23-12-2020 в 21:52 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 23:10
(21-12-2020 19:51)zick писал(а):  Так в проф-сегменте никто не тратит лишних денег, впустую, там суб-низа нет и в помине. Просто потому что они, эти частоты, там и не нужны, нет для них источника. Всё, бас, барабаны, ну оно гораздо выше. Есть генераторы субгармоник в некоторых случаях. Чтоб в животе и сзади что-то сжималось Biggrin , но и это воспроизводят далеко не в суб-диапазоне. Чтобы слушать суб-низ, нужен другой слуховой аппарат, мы же не слоны. Мы его чувствуем, а слух от него защищается. Когда ухо начинает воспринимать громкие звуки низкой частоты, в ухе происходит их блокирование на уровне слухового аппарата , а заодно изменяется восприятие всех остальных звуков.
Irafas,а як тут zick пише, що "субниза нет и в помине...нет для них источника"?
І, при цьому викладає, як приклад відео саба, який "грає" 10 Гц.
Тут ми "рекламуємо" саб, але саб не потрібен, бо субниза нема.

(Отредактировал 23-12-2020 в 23:35 quadrokot.)

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 24-12-2020 00:22
То був початок, де ви з Вадимом_zick тільки починали обмінюватися думками відносно самої необхідності застосування саба. І дійсно, він мав рацію у тому (як я розумію його думку), що всі натуральні акустичні музичні інструменти - не мають у своєму спектрі ті "суб-інфра" частоти. Окрім того, наш природній слух також обмежений до їх сприйняття, і знаходиться у відведених нам природою межах з доволі нелінійною АЧХ...
Проте, - вся музична "частотна палітра" цілком владається в той диапазон, який ми сприймаємо! Улыбка
І тільки в окремих католицьких церквах, збудованих більш за 100 років тому, де досі зберігаються працюючі оргАни, - ви відчуєте ту акустичну і гармонійну велич музики, яка здібна виносити всіх нас за будь-які межі без сабвуферів! Улыбка

Далі, виходячи за межі музичного акустичного діапазону, - вам хочеться кайфувати від сейсмічних інфраколивань. Ок! Вібратори у вигляді сейсмовуферів вам запропонують будь хто..

Старый кукадос, мой ответ на твой вопрос был подло удалён твоим давним муч#1ачос.
Такие действия - это полная гниль с твоей и с его стороны... Таких мудаков - нужно истреблять.
А мой ответ был таков:
То був початок, де ви з Вадимом_zick тільки починали обмінюватися думками відносно самої необхідності застосування саба. І дійсно, він мав рацію у тому (як я розумію його думку), що всі натуральні акустичні музичні інструменти - не мають у своєму спектрі ті "суб-інфра" частоти. Окрім того, наш природній слух також обмежений до їх сприйняття, і знаходиться у відведених нам природою межах з доволі нелінійною АЧХ...
Проте, - вся музична "частотна палітра" цілком владається в той диапазон, який ми сприймаємо! Улыбка
І тільки в окремих католицьких церквах, збудованих більш за 100 років тому, де досі зберігаються працюючі оргАни, - ви відчуєте ту акустичну і гармонійну велич музики, яка здібна виносити всіх нас за будь-які межі без сабвуферів! Улыбка

Далі, виходячи за межі музичного акустичного діапазону, - вам хочеться кайфувати від сейсмічних інфраколивань. Ок! Вібратори у вигляді сейсмовуферів вам запропонують будь хто..
(Отредактировал 24-12-2020 в 01:03 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS